Najdi forum

Zanima me ali obstaja kakšna stran kjer lahko ZASTONJ download-aš visoko res. fotografije? Rabim za izdelavo plakata, tako da mi 2×2 cm v 300 dpi nič ne koristi! Lp

Seveda so tudi taki linki, ampak: kaj za vraga pa bi trop žensk downloadal tam gori? Morda trop moških?

Ne zezaj!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Poskušaj v iskalnik google vpisati “high resolution”, meni je našlo kar nekaj lepih slik čez 3000×3000 pikslov

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Je to morda prepovedano? Od kdaj pa? Ali pa samo nekaterim… Heh.

Mogoče iščejo pa vroče Švede?!

Ne zezaj! Bo Pero hud…

OK. Moj sinonim mi je šele v tem forumu zazdel res čudaški, saj drugače sodelujem v Starševskem čveku. Pomeni pa mama+3 hčerke + en ubogi oči. Hvala za odgovore!!!!

Starim forumašem je tvoj odgovor razumljiv, ker pa sem trop žensk zasledil tu prvič, sem jih pač malo branil…Pa brez zamere, saj jaz tudi pogosto pihnem kakšno grobo.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ah, nikar si ne ženi k srcu. Nič žalega ni bilo mišljeno. Tu se večkrat pošalimo na ta račun (največkrat na svoj in na račun vročih Švedinj). Zato le pogumno, z veseljem bomo odgovorili tudi resno na vsak problem, če bomo le poznali rešitev.

sploh ni zvenel zlo namerno, ampak ko sem vidla svoj ime, sem si pa res zamislila trop potrebnih bab :)))

Hja, saj takih se pa ne branimo ;-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close