Najdi forum

Slike tort

Evo,da se ne bom “šlepala” na temo,ki jo je odprla tasy,odpiram novo.

Na strani: je slika Barbi torte,ki smo jo,skoraj celo,pojedli včeraj. Moram povedat,da s samo torto sploh ni nič več dela kot s katero drugo torto.

En lep zasnežen pozdrav,Hali

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

Hali, čestitke !!!!! Vse torte in ostalo je delo prave umetnice.

Lep sneženi pozdravček iz Mb, Maja

Neee! Saj to ni res?! Pa je!!! Dokazano vsem v vzpodbudo.

Bravo, Hali:))) Ce bi delala mojstrski izpit s temi primerki, bi ga naredila z odliko.

Lep dezeven pozdrav z obale ; obljubljali so nam sneg ! Babi

Bravo!
Meni je pa še posebaj padla “v oko” slika orhideje! Neverjetno res. Moje so dosti boj skromne ;-)):

Pa adventni koledar, pa tisti miklavžki, pa …. Ja, kdor zna pač zna ;-))

Snežen pozdravček iz NM (ne vem za vas, ampak meni tale zima počasi preseda. Ne da je ne maram, ampak predolgo se že vleče ;-)) )

Uaau. Ti imaš pa čudežne roke in prekrasne ideje.

Lep zasnežen pozdrav od Mateje

Nič drugega ne morem dodati kot : “kapo dol”.
Čestitke!!!
Rada pečem torte sama, ampak takšna umetnica ne bom nikoli.

Lep pozdrav !

Pozdravcek,

Cudovite torte!!! Zanima me samo nekaj – vedno imam probleme z rumeno barvo. S cem si barvala ribico Nemo,da si dobila tako izrazito rumeno barvo.

lp

Nika

Ko bom velika, bom pekla take torte kot hali :)))))) Hali, klobuk dol!
Zanima me, s čim okrašujete? Uporabljate vrečko ali kaj drugega? Sama imam s tem namreč največ težav.

Hali, čudovite torte! Vse čestitke. Iz česa pa je notranjost? Jogurtova 3D ali kaj drugega?

Miranda

Hej punce najlepša hvala za vse pohvale…

Sonce,tudi tvoje so krasne,no ta moja je bila slikana pred 2 letoma,ko sem bila na porodniški in je res celo leto lepo cvetela (ji je verjetno dobro delo,ko sem pela in se pogovarjala z našim majcenim). No naslednje leto je imela še več vrhov in res en sam cvet-slike žal nimam. No zdaj že en čas počiva,ampak sem opazila da že spet poganja en čisto nov nastavek za cvet in enega iz “tastarih” in vsak dan sta večja…

Nika:Nemo je bil obarvan z živilsko barvo v prahu (oranžno): barvo mi je že nekaj časa nazaj dala prijateljica,katere mama je bila svoj čas zaposlena v slaščičarni.

Andi,jaz nimam vrečke- ravno zadnjič sem jo vrgla v smeti,ker mi je smetana pri stiskanju kapljala ven,po ne vem koliko palstičnih brizgalkah,ali kako bi to imenovala sem končno našla eno,ki mi je všeč,velika je in lepe nastavke ima…ugotovila sem namreč,da ne dela vsaka enako lepih rozetk. Jaz imam malo večjo plastično,takšna,ki ima zraven še nastavke,da lahko delaš tudi “strojne” oz.testomat piškote…”fackelman”.Kupila v Sparu,mislim,da je okoli 1000 tolarjev.In vsakič,ko krasim kakšno torto,rečem možu (ki je bil tisti,ki je rekel,naj jo kupim,kljub kopici drugih že doma),da to je bila pa res naložba…

Me pa zanima,kako gre s tisto “tuperverjevo” kroglico za okraševanje.Ima katera kaj izkušenj?

Hej Miranda!
Še odgovor tebi,sem hotela že zgoraj zapisati pa sem pozabila.Za podstavek sem spekla biskvit v tortnem modelu (biskvit- takšen kot za bounty pecivo),za punčko pa sem spekla isti biskvit samo da sem spekla v stekleni jena posodi (tista,ki so jih imeli v Sparu za točke-ne največja,ampak mislim da tista manjša). Okroglo torto sem enkrat prerezala in namazala samo s smetano,krilo pa sem naredila s sadnim nadevom. Zmrznjene maline in višnje sem dala v vodo in v kompot zakuhala malinov puding-to služi kot žele.Ohladila,stepla smetano in v stepeno zamešala žele.Nekaj sem ga pustila,da sem obarvala smetano v roza-za okraševanje. Biskvit sem navlažila s sladkano vodo in limonovim sokom. Punčko sem “oblekla” v plastično folijo in jo “zapiknila” v sredino torte.

LP,Hali

http://www.maliprinc.com/torte/index.html

Njammmmmmmmm so lepe in zeloooooooooooooo dobre!

Hali, ne vem, kaj si po poklicu, ampak verjetno si falila. Tvoje umetnine so res 1A. Čestitke!

Tista kroglica od Tupperwareja je super, ima dobre nastavke, pa še krofe se da fino filat z njo.
Miranda

Hoj,Avena!

To,da sem falila poklic,mi je jasno zdaj kakšnih 15 let prepozno… če bi se še enkrat odločala,bi bil to verjetno kakšen bolj pedagoški poklic,kjer bi lahko svojo ustvarjalno žilico in zagnanost bolj uporabljala… drugače se pa na nek način ukvarjam s preoblikovanjem… he he he …. jekla in kovin 😉

Zato pa toliko bolj uživam v vsem tem packanju,gnetenju v domači kuhinji…

Miranda hvala za informacijo o kroglici…

Hali

Hali!

Res čudovito. Imaš ideje in zlato roko. Sicer pa, za spremembo in udejanjanje svojih ambicij je še vedno čas. Vprašaj nas, stare mačke..

LP

p.s. Tudi moja orhideja po počitku spet cveti. In ob dnevu žena ne rabim nič drugega, kot pogled nanjo..in 3 cmokce (od mojih treh fantov)

Ni kaj, genialna si, klobuk dol!:))

Tako si me razveselila, od moje prijateljice hcerka ravno cez 14 dni praznuje 5. rojstni dan, z barbikami je pa prav obsedena… in ze vidim, kaj bo dobila od mene!:)))

pozdravcek,

proxima

Hali, vse čestitke, prava mojstrica si.

Je stran takoj šibala pod priljubljene, da dobim pri naslednji peki torte kakšno dobro idejo.

Kot pravijo dekleta, zlati roki imaš in verjetno tudi srce, da z nami deliš svoje krasne izdelke.

LP

Prav uživala sem ob pogledu na te umetnine – res kapo dol, prelepe so. Res si zgrešila poklic.
Lp, oli

Hali, krasne torte.
Iskrene čestitke.
Mislim da sem pet minut samo strmela v ekran.

Lep pozdrav, Marija

Res občudovanja vredno. Jaz še zdaleč nimam takega potrpljenja. Spackam skupaj in važno, da je dobro. Videz pa…no ja, glih odvratne niso, a tudi kaj posebnega za videt ni.

Super torte!!!
Sicer sem ti pa poslala komentar in nekaj vprašanj.

LP

Hudoooo dooobroooo!!!!
Vsaka ti čast za potrpljenje, ker ga je potrebno ogromno, da to narediš!

Imam pa tudi jaz orhidejo, ki sem jo pred dvema letoma dobila od mame za rojstni dan – in vsako leto imam ponovno darilo:)

ni druge kot da rečem UAU 🙂

(kar se orhidej tiče se bom pa še obrnila nate za kak nasvet 🙂 )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close