Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija slike pošilja z netscapom…

slike pošilja z netscapom…

pozdravljeni

morda mi lahko kdo da nasvet…in sicer če imam sliko na namizju, sem kliknila desno tipko, pošlji po epošti in se je slika poslala. Samo še naslov sem dodala in vprašal me je, v kakšenm formatu. Odkar sem inštalirala netscape (zaradi NETSTIKA-plačevanje preko klika) mi te slike ne pošlje, ampak teži, naj si uredim račun pri AOL in skoz neki hoče inštalirat. Bojim se deinštalirat netscape ker mi potem morda ne bo delal online plačevanje….ker imam naložen certifikat….

v nadzorni plošči sem že spremenila vse živo, da se mi ne bi odpiralo z netscapom…pa še vedno. Mi lahko kdo pomaga?

hvala

Mar Klik ne deluje najbolje z Internet Explorerjem? Ceritifikat pa verjetno lahko izvoziš, če je bil pravilno nameščen?

mije pri inštalaciji težil, da morem inštalirat netscape……pa sem ga, prej ni delal, dokler ni bil Netscape inštaliran….

Čudno, mar ni Netscape že malo ‘out’, redko ga srečam na kakšnem računalniku… Potem, ga pač obdrži za banko, za surfanje pa si raje namesti Firefox:

Oprosti, tule imaš pravi link za Firefox:

lp

Netscape Mail & Newsgroups se ti je nastavil za privzeti poštni odjemalec in verjetno še ni skonfuguriran. S katerim poštnim odjemalcem si pa prej pošiljala maile (slike) ? Tega nastavi na privzetega in bo ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close