Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija slike na DVD playerju

slike na DVD playerju

Zdravo,

kupiti nameravam DVD player za gledanje slik. Poleg tega pa bi še rad gledal tudi video posnetke, ki so sicer v AVI formatu. Te sem prekonvertiral v movie file (MPG) z Fx MPEG Writer programom in posnel na CD. V prodajalni sem poizkusil na treh DVD-jih, pa jih noben ni razpoznal, niti AVI formata. Morda kdo ve, kaj je potrebno narediti oz. kateri DVD bi to prepoznal?

Lep pozdrav!

Če se ne motim, še noben player ne podpira divx formata ali njegove klone. Kar pa lahko narediš lahko zapečeš te filme v VCD oziroma S-VCD formatu (npr. z Nero-tom in ustreznimi plug-in-i). Te formate pa večinoma poznajo že vsi ti playerji…

Verjetno veš, da z navadnim pekačem to ne bo možno?

Zakaj ne?
VCD je VCD in ne DVD! Jest sem potegnu z neta že par VCD iso-tov ki sem jih speku na navadnem pekaču na navaden cd in je berljiv samo z DVD -jem…

Se opravičujem, zbegalo me je to, da ga potem bere le dvd enota.

DVD playerji ,ki podpirajo DivX ,so že na tržišču.Samo vprašanje časa je ,kdaj bodo to imeli vsi.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zdravo,

evo našel sem ga. Bil sem pri kolegu, ki ima Denver-512 in lepo deluje. Pa tudi neverjetno hitro deluje, precej hitreje naloži sliko kot kakšen JVC ali Pioneer. Ker pa ni bil več v akcji, sem našel drugega za 21.990 v BTC. Firma je Matrix, nimam pojma, kaj je to za ena firma. Tudi ta deluje zelo dobro in sem zadovoljen. Sem pa videl, da to zna tudi Philips 625.

lp

Pingo,

samo malce me razsvetli – te modele, ki si pravkar naštel – berejo Divxe ali ustrezajo tebi, ker tu lahko gledaš sliko bp? Zanimajo me namreč prvi, ker sem dosedaj našla/videla le modele firme Majestic, ki berejo divxe…

lp

Ti modeli berejo mpeg-1, ki sem jih s programom pretvoril iz AVI. Kolikor sem doslej razumel, so pa divx-i MPEG-4. Divx me trenutno ne zanima.

New Report

Close