Najdi forum

slike na CD

Prosim za pomoč!
Kako naj spravim na CD slike iz dig.fotoaparata. Se mi je pred časom posrečilo, kaj sem delala ne vem, zdaj pa se mučim že celo dopoldne.Rada bi samo nekaj slik dala na CD, ne vse.
Mi lahko kdo razloži bolj počasi in po domače? Hvala

Slike najprej prekopiraj na trdi disk, potem pa zapeči s kakšnim programom za snemanje.

Kje pa imaš problem ?

ko priklopim fotoaparat na računalnik, grem v START na moj računalnik, kliknem izmenljiv disk f in slikce se mi odpro. V “OPRAVILA ZA SLIKE” je možnost KOPIRAJ VSE ELEMENTE NA CD.. Problem je v tem, da bi jaz rada samo nekaj slikc dala na CD, ne vse. Je kakšna druga pot? lp hvala

http://www.spletnagalerija.si/DisplayContent.aspx?groupId=153 je en prikaz dela z raziskovalcem. Malo si oglej, tisti del z ftp-jem izpusti in namesto njega uporabi eno mapo na svojem računalniku. Princip dela z raziskovalecm je seveda enak, z malo poguma ti bo marsikaj uspelo

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

pritisni in drži tipko CTRL in z levo tipko miške poklikaj slike, ki bi jih rada zapisala, sedaj so obeležene in jih lahko kopiraš v program za zapisovanje ali pojdi
z miško na eno od obeleženih slik pritisni levo tipko in povleci na program za zapisovanje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close