Najdi forum

Slike iz Egipta

Tudi mene zanima kakšen aparat naj vzamem na popotovanje po Egiptu.Slišala sem, da digitalne odsvetujejo,ker da se vanje zažre pesek,tako da se pokvarijo.Ker imamo možnost vzeti tudi navadnega,bi prosila za mnenje tiste ,ki imate s tem izkušnje.Ali je rizično slikati z njim samo v puščavi,ali tudi v mestih kot so KAIRO itd….Hvala za odgovor in upam da bom v aparatu prinesla domov slikice in ne samo pesek!

V naši skupino smo mel tko navadne kot digitalne fotoaparate. Pa kot vem se nobenemu ni pokvaril zarad peska. Bili pa tudi na 3 dnevnem safariju čez puščavo.

Če ti pesek pride aparat, ti verjetno lahko v kateregakoli. Verjetno bo najboljš, da pač fotoaparat v času, ko ga ne potrebuješ, shraniš tako, da prah in pesek ne bo mogel blizu, preden ga spraviš pa ga morebiti še očistiš s krpico, ampak previdno in ne s katerokoli cunjo!!! Tudi sama sem že hodila čez piščavo in se tudi vozila po hudo zaprašenih cestah, pa ni bilo hujšega.
LP, anka

Osebno sem vse slikal z digitalnim fotoaparatom pa nisem bil edini. Nihce se ni pritozeval nad nedelujocim fotoaparatom. Mislim da ce primerno ravnas z njim potem se nima kaj zgoditi, ce ga pa meces v pesek potem je jasno da so moznosti za okvare.

Hvala za mnenja ,zdaj bom bolj brez skrbi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close