Najdi forum

Kako se da spremeniti slikco v IE , ki se pojavlja pred web naslovom v naslovnem okencu IE-ja…V mislih imam , da bi imela osebna stran kolega tudi svojo slikco, in ne kot vse ostale IE-jevo…(ki je tako kot ikona IE bliznjice v oknih)
Upam da sem bil vsaj malo jasen…Hvala

Stvari se reče favicon, kako pa jo dodaš pa tule ali tule

Sem očitno bolj butaste sorte, ne gre in ne gre.Mi lahko pogledaš prosim kje delam napako

favicon.ico sem ustvaril po navodilih, v head sem pripopal tudi :

Nekaj mi govori, da bi moralo namesto “shortcut icon” biti nekaj drugega…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

“shortcut icon” bo kar OK, če pravilno napišeš 🙂
Ti imaš : –> ni shorcut ampak shortcut.

Napaka je na spletni strani katere link si poslal.
Hvala za odgovor!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Žal tudi po popravku ne špila…

Še bolj zanimivo pa je to, da tudi v izvirni kodi Favicona piše shorcut…

Na strani foruma pa se prikaže.

Tele favicone so mal čudne včasih. Načeloma se pravilno prikažejo le, kadar so v rootu domene, drugače je potrebno vpisati celotno pot.
Zato ti na danaja.si prikaže lepo, na users.volja.net/nada58/ pa ne.

Tam bi načeloma moral narediti tako : pa bo delalo.

Zanimiv je tudi tisti shorcut, malo sem se igral in ugotovil, da je čisto vseeno kaj tam piše, lahko tudi =”tralala icon” ali samo =”icon”, pa vseeno prikaže ikono.

Hvala za tvoj trud, imaš 10 Prešernov popusta al pa par pirov v dobrem, ko se vidiva…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close