sleparija pri tušmobilu, paket brezmejnih 1000!!!
Pozdravljeni,
kot vsak v tej deželi sem tudi jaz med tistimi, ki gledajo na denar, da ga ne zapravijo preveč. Iz te želje, sem se odločila en mesec dni nazaj za paket brezmejnih 1000 pri tušmobilu, za katerega bi plačevala na mesec 15 evrov ker imam 30% popust, ne pa 19 evrov kot je cena paketa. Dodatno ob prijavi plačaš še 10evrov da te preklopijo na ta paket. Včeraj, ko sem odprla položnico me je skoraj infarkt, ker imam račun 95,20evrov za ta mesec? Zakaj že, aja računali so mi vse smse v tuja omrežja, vseh 500smsov, čeprav jih je v paketu ravno toliko,ker baje niso bila poslana iz ročno nastavljenega tuš omrežja, potem pa sem za vsak slučaj šla preverit stanje tega meseca in imam že za ta mesec 30evrov računa, ker tudi če nastavim omrežje ročno na tušmobil, mi šteje kot da kličem in pišem smse izven omrežja. Tako da, kaj naj pa sedaj? Je imel kdo od vas že podobno zadevo, kaj se da naredit iz tega??
Mislim, to je navadna tatvina. Pazite, da se pri vas ne ponovi enaka zadeva!
Lep pozdrav!
Piši na info@tusmobil.si in opiši zadevo kaj se ti dogaja..s svojimi podatki da bodo lahko preverili kaj se dogaja..
Pa si sigurna da si celi cajt na Tušmobilovem omrežju ker če si na Mobitelo omrežju se ti sms in mms zaračunavajo po ceniku…a klic pa je 180sekudni interval to velja če si v Mobitel omrežju..da ti gre iz zakupljenih količin pa moreš bit v Tšmobilovem omrežju…
Ni samo sleparija v minutah, včeraj ponoči so izklopili odhodne klice bog ve kolikim. Priklop nazaj je 20 eur. Zgleda, da so v minusu, JJ pa še kar dovoljuje sleparije. Sem napisala reklamacijo na avgust – račun, ker so bili zapisani stroški tujine, pa nisem bila. Poslala sem reklamacijo, pa niso niti odgovorili, obrazložitev je bila, da je potrebno kljub temu plačati (po dveh SMS opomini). Halooo, je to poslovanje? Znanec pri SiMobil ni plačal ves mesec, dobil opomin (brez dodatnih stroškov) le obresti 0,08 eur. kolikšen je čas plačila po zakonu? Mirko bo pač še bogatejši pa nekaj njegovih ritopi….
Forum je zaprt za komentiranje.