Slava bureku!
Glede na to, da je bil burek izbran za peto najokusnejšo hitro jed na svetu, me zanima, če ga imate radi?
Jaz zelo, seveda sirovega, jem ga pa vseeno bolj redko.
Me kar malo nostalgija prime zraven … ko smo takole žurali celo noč, pa smo šli vmes na poti iz stare Ljubljane do Orta ali Metelkove še na Miklošičevo na enega sirovega, da je bila spet podlaga za naprej. Fletni časi.
Se vam zdi, da je upravičeno uvrščen tako visoko? (Ostalih jedi na vrhu ne znam niti izgovoriti, kaj šele, da bi vedela, kaj neki naj bi sploh bile.)
Če je huda lakota, je pa marsikaj dobro…:)[/quote]
A hočeš rečt, da burek ni dober al da burek brez jogurta ni dober?[/quote]
ne ve kaj zamuja tale robi z burekom a ne :))))
sploh z unim fajn mastnim, k ti tko iz kotičkov ustnic teče proti bradi, čutiš da teče…., stegneš jezik in poližeš,,,,,, njami…..
živela miklošičeva hahaaaaaa
Ne maram takšnih jedi, ker mi je po njih slabo. Vsake toliko časa jih pečem sama. Naredim najboljšo pizzo , pa še kaj, samo ne smem napisat, me bosta prepoznala brat in bivši 🙂 🙂
Robi midva se pa danes začuda razumeva. A greva midva z oreščki pa suhim sadjem na triglav… saj vidiš da spet ne bo nič…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Ne maram takšnih jedi, ker mi je po njih slabo. Vsake toliko časa jih pečem sama. Naredim najboljšo pizzo , pa še kaj, samo ne smem napisat, me bosta prepoznala brat in bivši 🙂 🙂
Robi midva se pa danes začuda razumeva. A greva midva z oreščki pa suhim sadjem na triglav… saj vidiš da spet ne bo nič…[/quote]
Se lahko oglasim na pici pri tebi, če bom kaj v Ljubljani? 😀
Robi midva se pa danes začuda razumeva. A greva midva z oreščki pa suhim sadjem na triglav… saj vidiš da spet ne bo nič…[/quote]
Se lahko oglasim na pici pri tebi, če bom kaj v Ljubljani? :D[/quote]
A ti ni v mariboru bližje? Samo malo proti toku plavaš po dravi 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Se lahko oglasim na pici pri tebi, če bom kaj v Ljubljani? :D[/quote]
A ti ni v mariboru bližje? Samo malo proti toku plavaš po dravi 🙂 :)[/quote]
Sem mislil, da si v Ljubljani nastanjena. Jaz bi pico jedel, ti pa me na razgibavanje v Dravo plavat pošiljaš, kje bi se potem osušil? 🙁
A ti ni v mariboru bližje? Samo malo proti toku plavaš po dravi 🙂 :)[/quote]
Sem mislil, da si v Ljubljani nastanjena. Jaz bi pico jedel, ti pa me na razgibavanje v Dravo plavat pošiljaš, kje bi se potem osušil? :([/quote]
Bi te s šmarnico polila 🙂 🙂
V lj sem tudi ja… še ena napačna odločitev 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] A hočeš rečt, da burek ni dober al da burek brez jogurta ni dober?[/quote]
sploh z unim fajn mastnim, k ti tko iz kotičkov ustnic teče proti bradi, čutiš da teče…., stegneš jezik in poližeš,,,,,, njami…..
[/quote]
Torej ne gre za burek, ampak za občutek ob asociaciji (ko nekaj iz kotičkov ustnic teče proti bradi… stegneš jezik in poližeš… njami…)
Ccccc…
Nisem ljubitelj burekov…Zato ne vem kakšen je z jogurtom ali brez…[/quote]
Verjetno nisi ljubitelj burekov (ali asociacij) – v nasprotju od Aleksandre – ker si moški….[/quote]
Spet off topic. Pa to je še edina tema, ki je mela možnost… 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.