Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sladkobesedenje

Sladkobesedenje

Mene bi pa blazno zanimalo, kaj pomeni, da je bejba perspektivna 🙂

A lahko napišeš par primerov, kako izpade biti Sladkobeseden ?[/quote]

Ne vem zakaj se ne obrneš na Matjažkota. On je slaščičar… :)))

Kaj pa zdaj? Je kaj bolje urezala moja sekirica?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A lahko napišeš par primerov, kako izpade biti Sladkobeseden ?[/quote]

Ne vem zakaj se ne obrneš na Matjažkota. On je slaščičar… :)))

Kaj pa zdaj? Je kaj bolje urezala moja sekirica?[/quote]

V temi pod odejo je menda zadnje čase bolj topa, jo bo moral spet kak brusilec nožev oz. vešči rokodelec malo nabrusiti!? :)) Ne vem, kam potem vlagaš tisith 25% presežne energije, čisto v neka neperspektivna področja potem? 🙂 Mogoče pa zato čebulček hitro nasekljaš v eni 3. prestavi, tako da je kosilo za tvojega cokom-pok pripravljeno? :)))

Margot, boš šaum rolice ? Samo zarobim listnato testo in malo te stresem, pardon, mislim pločevinko s smetano – in je slaščica pripravljena. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Težko je z besedami podati razliko med sladkobesedneži in prijaznimi ljudmi, kot jo jaz razumem. Vendar v RL je razlika tako očitna, da v bistvu ne moreš zgrašiti. Sladkobesedneži so zame “besedni” podaljšek tistih, ki hupajo v avtu, ko nosiš mini krilo, ali tistih, ki trosijo komplimente o tvoji postavi, ko greš mimo njih na pločniku, ki z žvižgom izražajo odobravanje in nenazadnje vse bolj prefinjene oblike pristopa “Hej, miškica”, vključno z ritolizniki, ki svojo sposobnost uporabijo v seksualne namene (t.j. za pridobivanje potencialnih partneric). Sladkobesednež te zasuje s komplimenti, ki so praviloma klišejski, ali celo neverodostojni…, (še preden vzpostavi nek osnovni odnos s tabo), ki se mu zdi “modno”, da svoj interes izkaže tako, da ti natakar prinese pijačo in pove, da jo je plačal oni gospod, in nasploh kljub vsem možnim komplimentom in sladkim besedam je v ozadnju vedno prepričanje, da je on sam mana z neba, sploh ker tako obvlada…

Prijazen človek je pač prijazen človek. Ne znam ga bolje definirati. Prijaznost začutiš kot pristno takrat, ko temelji na spoštovanju sočloveka in morda je to tisto, kar me moti pri sladkobesednežih – neka osnovna predpostavka, da z nekaj sladkimi frazami se da položiti vse kar leze in gre, ker je “predmet” osvajanja itak butast in ne “vidi” teh mahinacij… No, zdaj verjetno že nakladam. Ne znam tega definirati v besedah…

Prijazen je prijazen. Sladkobeseden je sladkobeseden. V tem vidim vedno nekaj nastopaštva, občutka večvrednosti, “mačo” pristopa ali obravnave ženske kot zgolj “seksualnega objekta” ali enostavno -idiotizma. Nič od tega ni me vzbuja posebno pozitivnih občutkov…[/quote]
Kakšna pa je ženska, ki tako gleda na moškega, ki se tako obnaša, ker se verjetno drugače ne zna ?[/quote]

Naveličana?

In ne gre za vprašanje neznanja, ampak ega … Za tega pa, oprosti, nimam veliko razumevanja…

Hvala ti, dragi Matjažko – če bi že bila sila, bi rolice raje drugje kupila.

v mojih letih so…. ah, že izgovarjati toliko sladkorja je greh.

Saj veš. Se lahko kaj hitro na postavi pozna.

Bi vzela pri onemu, ki z natrenom jih pripravlja, tako nihče ne bi izvedel, da sem grešila.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hvala ti, dragi Matjažko – če bi že bila sila, bi rolice raje drugje kupila.

v mojih letih so…. ah, že izgovarjati toliko sladkorja je greh.

Saj veš. Se lahko kaj hitro na postavi pozna.

Bi vzela pri onemu, ki z natrenom jih pripravlja, tako nihče ne bi izvedel, da sem grešila.[/quote]

Kupuješ rolice? Pa to se vse naredi doma. Saj ti tvoj pomaga in skupaj nekaj zmuštrata za silo? :)))
Kaj tvoja leta poslabšajo tvoje kuharske sposobnosti? Ne znaš zamesit več? :))
Ne pozabi kvasa dati v testo, da bo vzhajalo, drugače lahko tvoj zafrkne pri robljenju testa. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@Pandora1

Najprej hvala za pojasnilo, za tok izčrpan komentar. Torej, Sladkobesednež je potem po tvojem tist moj bivši prjatu, o katerem sem govoril že par strani nazaj. Ker tudi on uporablja to idiotsko tehniko : “Keeera huda miškica”. Ampak veš kaj sem jaz ugotovil tu ? Da se bo tak metal vn samo, če bo kdo poleg njega ( v tistem primeru sem to ( na žalost ) bil jst ), če ne on tej ženski nebi upal rečt niti besedice. V bistvu se gre takim samo zato, da bo družba imela o njih boljše mnenje ( češ waw ta si pa upa, kira legenda ). Recimo to kar on počne bi se jaz upal naredit sam, brez vojske, ki bi stala za mano, samo lih tko nebi ane, ker vem, da bi to bil napačen pristop, lih tko nebi nč dosegu hehe

Druga stvar je pa ta, da tiste, ki si jih ti označila za prijazne, taki na koncu nastradajo in ostanejo praznih rok. Recimo jebač bo dlje prišel, kot nekdo, ki je samo prijazen. Lahko si pa nekaj vmes, tle pa potem mene dobiš vn. Jst sebe ne smatram za prijaznega, za jebača prav tako ne, kar je pa ravno dovolj, da mi rata kej dosečt pri puncah. Recimo, da sem bolj izviren, kot Sladkobesednež, ne bom uporabljal teh zlajnanih stavkov, ampak se bom prej spomnil kaj svojega. In my opinion, če nisi jebač, potem se nesmeš obnašati kot jebač, ker to potem nisi ti. Izpadel boš preveč očiten, malo je takih, ki tudi v tem primeru zmorejo izpasti prepričljivi, vsak pač nemore bit dober filmski igralec.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aja, pa šele zdej sm dojel kolikokrat uporabim besedo recimo. Zdej se bom pa delu, da jst, recimo, sploh ne uporabljam tega, recimo ane.

Exactly my point: kaj naj si pomagam s takim tipom? Glej, jaz v tej zgodbi nisem tekmovalec, sem predmet tekmovanja. Sorry, ne zveni ravno prijazno, ampak bi raje bila “osvojena” od nekoga, ki ima malo več soli v glavi…
In če ta tekmovalec bo “uspešen” zato, ker jih bo osvojil milijon … če je to merilo uspešnosti :/… na zdravje in čestitke :D. Ampak ponavljam, jaz nisem tekmovalec, sem predmet tekmovanja in raje ne bi bila ena med milijonom. Eden izmed redkih maminih nasvetov, ki se mi niso zdeli tako mimo, ko sem bila najstnica, je bil prav povezan s tem. Ko sem ji razlagala, da sem zaljubljena v dežurnega lepotca, v katerega je bila zatrapana polovica ženske šolske populacije, mi je rekla: Hmmm, a si res želiš bit ena izmed mnogih? Jaz bi raje bila nekomu edina…

No, pa sem začela o tem razmišljat in se mi ni zdelo tako napačno …

A bi moral vsakič tebe vprašat, če ga lahko napišem? Ti si pa res domišljav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A bi moral vsakič tebe vprašat, če ga lahko napišem? Ti si pa res domišljav.[/quote]
Domišljav ???

Nevem kolikokrat je potrebno napisat tebi, da me zanima odgovor Pandore in ne tvoj. Pa že tako ali tako veš, da midva nisva nikoli bila na isti valovni dolžini, tako da zakaj se sploh trudiš ? Mene ne zanimajo tvoji komentarji, če povem po resnici, nisi do zdej še niti ene zanimive stvari napisu na Med Over Net, pa čeprav te spremljam gor že najmanj 3 leta. Nisi mi zanimiv, pač nisi, prebol že enkrat.

Tud v real lajfu se ne pogovarjam kar z vsakim, zakaj bi potem tu gor bilo drugače. Krneki…

Zanimivo, da spremljaš nekaj že par let, pa čeprav ti ni zanimivo. 🙂

Sadni, domišljav si, ker si domišljaš, da pišem samo tebi. Če te ne zanimajo moji komentarji, potem jih ne boš komentiral. Če ti nisem zanimiv, se prekleto veliko ukvarjaš z mano. Vprašaj se kje je tvoja težava, da ne zmoreš mimo mojih komentarjev.
Zdaj nisi v real lifu, zdaj si na forumu, saj veš, tam, kamor si se zatekel iz real lifa. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sladkobesedenje ne pogojujejo komplimenti, ampak izbor in način uporabe samih besed.
Nekaj takega, če se odrasla oseba obnaša in govori otročje. 🙂
Starši včasih z majhnimi otroki uporabljamo kakšne pomanjševalnice, še posebej mame. Problem pa je, če ne znaš preklopiti in bolj ali manj vedno tako govoriš, kot da so drugi majhni otroci.

Ma, če bi to bil real lajf, pa da bi mi ti kr naprej skaku v besedo ( isti k**** kot citiranje na vsak moj pof*** komentar ), čeprav bi te že več kot 10krat opozoril da me moti, ti garantiram, da bi bil zdej že na tleh pa se joku pred mano.

Zanimivo, da spremljaš nekaj že par let, pa čeprav ti ni zanimivo. :)[/quote]
Ja nš moderator je tud brihten. Včeraj sem šel pisat na forum “Življenje, ah to življenje” pa se je tud tm priključil zraven ( Marko opet ) in me šel citirat, čeprav sem dovolj nazorno nakazal od koga želim slišat mnenje. Torej ga je nemogoče ne-spremljat, a se ti ne zdi a ?

Zanimivo, da spremljaš nekaj že par let, pa čeprav ti ni zanimivo. :)[/quote]
Ja nš moderator je tud brihten. Včeraj sem šel pisat na forum “Življenje, ah to življenje” pa se je tud tm priključil zraven ( Marko opet ) in me šel citirat, čeprav sem dovolj nazorno nakazal od koga želim slišat mnenje. Torej ga je nemogoče ne-spremljat, a se ti ne zdi a ?[/quote]
Pa ga pusti pri miru.
Forum je javni in ne moreš nekomu prepovedati citiranja. Lahko pa se odločiš, da se ne zapletaš z nekom, ki ti ni zanimiv.

Sadni, vabiš me kot luč veščo, sprijazni se. 🙂 Če bi bila v real lifu, ti ne bi skakal v besedo, ampak bi počakal, da poveš do konca. Tako kot tu na forumu. Najprej ti, potem jaz itn. Se pravi, da ne bi bilo potrebno nobenega obračunavanja. Pa še ti bi se lepše obnašal, ker ko bi videl moj iskren pogled, bi videl, da sem neškodljiv in prijazen. 🙂

Predvidevam, da bi ga “uničil” izključno s svojimi argumenti…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne, to ponavadi počnem s prijatelji, ki zaštekajo moj humor. Tu gor nebi mogu nikogar nasmejat tok, da bi ga spravu v jok, kaj šele da bi se ulegu na tla.

ampak vreme je bilo pa prečudovito. Čisto skoraj kot konec maja. Samo vonj po oleandrih, borovcih še ni dovolj izrazit.
Ljudje so bili prav prijetno razpoloženi in nadvse prijazni. Kar neka igrivost jim je žarela iz oči. Počutje pa že prav počitniško ležerno. Prav škoda, da ni bilo več obiskovalcev, ki dajejo prostoru čar in času neminljivost.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close