Sladkobesedenje
In ti si s tem nafilaš ego in se takoj počutiš bolje v svoji koži.[/quote]
Ne, sploh ne. Imam še moralnega mačka ponavadi… Ampak potem sama sebe prepričujem, da mora tip enkrat vendarle na svoji koži začutit, kako je, če te nekdo zaj… v glavo :D[/quote]
Sej te sploh ne zajebava v glavo, samo hoče ti nakazat, da si mu všeč. Včasih se najde kšn tak, ki misli, da če se mal frajerja naredi pa zabije par “samozavestnih” da je to že dovolj. Sm mel takšnega prijatelja nekoč, ki mi je delal bruko zunaj s takimi podobnimi izpadi. Je prišla mimo kaka postavna bejba, ki mu je padla v oči, ta ji pa zine : keeeeera huda miškiiica. Ta se pa potem obrne pa ga čist zabije : “s takim načinom ti ne boš nikoli prišel do punce”. Ampak glej, brezveze, takim itak ni pomoči. Nima veze, tud če bi mu skušal razložit kaj dela narobe nebi dojel.
Na živce mi gredo pi..ke od dedcev..sluzavost in slinavost in bla bla..sp…di mi vstran…
Lahko bi rekla da so me vedno bolj privlačili “hladni nedostopni ” mladiči in seveda kasneje ko sem (do)zorela moški…Všeč mi je grob moški…pa ne v negativnem smislu da ne bo pomote..[/quote]
Kako je pa lahko grob v pozitivnem smislu?
Na živce mi gredo pi..ke od dedcev..sluzavost in slinavost in bla bla..sp…di mi vstran…
Lahko bi rekla da so me vedno bolj privlačili “hladni nedostopni ” mladiči in seveda kasneje ko sem (do)zorela moški…Všeč mi je grob moški…pa ne v negativnem smislu da ne bo pomote..[/quote]
Kako je pa lahko grob v pozitivnem smislu?[/quote]
Lahko je robustnejši, nekoliko neroden, včasih rečem ‘medvedast’. Enkrat mi je šlo prav na (prijazen) smeh, ko sem opazovala takšnega najstnika, ki so ga prvič stlačili v obleko, pa ni vedel, kam bi s svojimi rokami oz. kam bi se postavil, da bi bil manj viden. 🙂
Grobost pa je odbijajoča. Nekako tako, kot tisti prvi vtis, ko si sežemo v dlani: prijeten je čvrst in topel stik. In ne drugi dve skrajnosti: da ti lomi prste in testira, ali si že začela s ‘ta belim’ gledat oz. koliko preneseš. ‘Loviti’ njegove prste je pa tudi sitno.
Ko mi začne moški “sladkobesediti” se počutim kot bi mi porinil v usta žvečilko, ki jo je pred tem žvečil nekdo drug.[/quote]
Ojej, nič romantična duša. Prizemeljena, trdno na tleh z obema nogama, realistka, nič ne zapljuješ z mislimi v modro nebo in poletiš med zvezde. 🙂
Ko mi začne moški “sladkobesediti” se počutim kot bi mi porinil v usta žvečilko, ki jo je pred tem žvečil nekdo drug.[/quote]
Ojej, nič romantična duša. Prizemeljena, trdno na tleh z obema nogama, realistka, nič ne zapljuješ z mislimi v modro nebo in poletiš med zvezde. :)[/quote]
Aja, do sedaj si pa mislil, da sem romantična?
Ma jaz te samo enkrat pogledam in si že na hrbtu z obema lopaticama. :)))
Ojej, nič romantična duša. Prizemeljena, trdno na tleh z obema nogama, realistka, nič ne zapljuješ z mislimi v modro nebo in poletiš med zvezde. :)[/quote]
Aja, do sedaj si pa mislil, da sem romantična?
Ma jaz te samo enkrat pogledam in si že na hrbtu z obema lopaticama. :)))[/quote]
Saj ne rabiš biti romantična, ko bom šel kaj podirat in žagat v gozd, te povabim. Tudi praktične ženske rabimo! :)))
So mi izbezale nekaj nasmehov določene trditve mončic tukaj. Če kaj vem, bodo na cenene finte prve padle tiste, ki se deklarirajo za vzvišene nad retoričnim blatom navadnih davkoplačevalcev. Ženska se zdi zapletena, ker eno misli, drugo govori in tretje počne zato, ker nekaj četrtega čuti. Nekateri so se poglabljali v to zmešnjavo in postavljali od pijače nalite trditve na katerih so slonele majave starogrške filozofije, pametnejši od njih so se lotili sladkobnega trubadurstva in kasneje bolj izvirnega pesništva, da so si prevzeli (zlo)voljne jim samice. Babe so usekane na kič in videz, razen redkih umetnic, zato je vse v pakungi cukra. Ni treba biti nedosegljivo nadarjen, da znucan kliše prodaš v novem oblačilu in dosežeš namen – zanimanje nasprotnice leporečja namreč. Lačne so pohval vedno in povsod. Ne moreš zgrešit. Nagnjenje k nečimrnosti se šteje za greh v judokrščanskih doktrinah, za kurbirje je samo priročno sredstvo za dosego cilja. Razumem sicer današnje ženske, ki ne razumejo najbolj poante sufražetk in njihovih sodobnih generik. Vedo, da morajo furat videz emancipirank, čeprav ne nujno zakaj in kako, ampak hlinjena nedostopnost naj bi jim bila poglavitni del imidža. Stališče je, da ne padaš na sladkobje, čeprav si ga želiš. Kaj ti pa preostane, če ta nikjer nihče ne pohvali? Itak da padeš na fraze fukfehtarja, ki je dovolj vztrajen. S časom se zazdi ,da resno misli in drugače slišiš splošne besede, ker jih pač ON drugače pove, pol si pa pečena…
Prijazen je prijazen. Sladkobeseden je sladkobeseden. V tem vidim vedno nekaj nastopaštva, občutka večvrednosti, “mačo” pristopa ali obravnave ženske kot zgolj “seksualnega objekta” ali enostavno -idiotizma. Nič od tega ni me vzbuja posebno pozitivnih občutkov…[/quote]
Kakšna pa je ženska, ki tako gleda na moškega, ki se tako obnaša, ker se verjetno drugače ne zna ?
Sadni, najboljše, da začneš dvorit in potem spremeljaš njen odziv. To bo še najboljši primer. 🙂
Za mene pa to ni eno in isto. Sladkobesedenje je zame pretirana raba komplimetov, ko jih uporabiš več, kot je primerno ali potrebno oziroma več kot jih sicer uporabljaš, ker si ali v zadregi ali pa bi rad na hitro nekoga prepričal v njegovo vrednost. Prijaznost pa je zame nekaj, ko se človek vede tako kot običajno, le da je hkrati prijazno bitje, se ne čuti ogroženega od drugih. Ne more bit prijazen nekdo, ki se sicer obnaša arogantno. To bi bilo potem že sladkosnedenje. 🙂
Marko&Sadni kdo od vaju je sladkoben in kdo (ne)prijazen? :)))
Mislim, da bi vaju Pandora1 lahko nagradila s kako pesmico ;)
Forum je zaprt za komentiranje.