Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sladkobesedenje

Sladkobesedenje

(v YU jezikih: šećerna voda)
gre za tipe, ki govorijo tako “sladko” kot, da teče voda s sladkorjem … skoraj med.

kakšne “izkušnje” s takimi tipi pa imate ženske kot z “desci” — da zna žensko prijeti, jo “porihtati” … da deluje “ploden”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sluzi-muzije po hitrem postopku stran nateram, tako da ne vem, kako “porihtajo”.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne vem, a je to sreča ali sem nemara oškodovana, ampak takim tipom očitno nisem všeč in me pustijo pri miru.

Ne bi vedela kako se obnesejo. Vedno, ko se kak tak hoče prilepit name, mu rečem, da se bojim, da bom dobila sladkorno in ga odpikam.

Zanimivo, kako površno si opisal nekaj in že vsi “točno vedo”, o čem je govora. Ljudje veliko preveč posplošujejo.
Kot, da se ne bi zavedali, kako različno dojemamo drug drugega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, večina nas je razumela, da je bilo vprašanje namenjeno ženskam. Ženske smo pa dojele kaj avtor sprašuje. Ti verjetno ne razumeš, ker vprašanje ni bilo namenjeno tebi, razen, če si ženska?

Malo sem kljub temu presenečen, da koz ženske niste izrazile nobenega dvoma o tem, kaj za vraga točno ta tip s tem misli, glede na to, da ni dal niti kakega primera.
Tako bi vsaj dobili deljena mnenja, sem prepričan, tako pa kar vse po vrsti razumete, za kaj se gre. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Celo jaz, ki sploh nimam nekih izkušenj s takimi tipi. Očitno bo kar držalo, da samo ti ne razumeš.

nije žvaka za selj(bed)aka

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nm-3W, samo stran od takih slinavcev. Po mojem se jih vse ženske otepamo. Včasih se sprašujem, če jim sploh pri kateri uspe.

Marko, očitno si res edini, ki ne razume avtorjevega vprašanja. Si mogoče kdaj pomislil, da se praskaš tam, kjer te ne srbi.
Vprašanje je jasno, namenjeno ženskam. Če katera ne bo razumela vprašanja, bo pa vprašala, a ne.
Avtor išče ŽENSKO mnenje. Boš zdaj lažje razumel?

Celo jaz, ki sploh nimam nekih izkušenj s takimi tipi. Očitno bo kar držalo, da samo ti ne razumeš.[/quote]
Poznam jaz take, ki mislijo, da vse razumejo. 😉

Marko, kaj ne razumeš, da je vprašanje za ženske? Zakaj moraš res vsako temo posmetit.

Avtor: poleg sluzastih slinavcev, smo alergične tudi na tipe, ki se vtikajo v vsako temo, čeprav pojma nimajo :).
Drugače pa sem opazila, da so dvojini slinavci: eni ti nakladajo sladke besede, ker hočejo seks – avanturo. Drugi pa ker so tako obupani, da bi sprejeli vsako žensko, pa mislijo, da so sladke besede pravi pristop.

Všečkam.

Ni dobro bit alergičen na preveč stvari. Je slabo za počutje. :))
No avtor, napiši en primer “sladkobesedenja”, da bo debata bolj rodovitna. :))

recimo tole všečkanje ali še huje lajkanje je tudi eno tako sladkobesedenje ki ni vredno pol litra mrzle vode,

Aha! 🙂 Torej bi lahko iz tega morda sklepali, da nam pri drugih ni všeč to, kar počnemo sami, pa se tega ne zavedamo? 🙂

Dejansko mi je njena izjava všeč in ker imamo po novem glagol všečkati, se mi ga zdi čisto primerno uporabiti, ko mi je nekaj všeč.
Po tvojem je torej popolnoma vsaka hvala, strinjanje in izražanje podpore nepotrebno, prazno besedičenje?

no , jaz pa sem mnenja, da premore naš jezik zadosti primernejših izrazov , ki bi se jih lahko posluževali odrasli za izražanje strinjanja ali všečnosti,nasploh bi morali odrasli več pozornosti usmerjati na to, da uporabljajo primerne izraze, razumljivo je da mladostniki in otroci uporabljajo infaltilne fraze , enako velja za te sladkobesednike…odraz nedoraslosti in nezrelosti

Taki si še punce ne morejo dobit ponavadi, če pa si jo že jo pa izgubijo v zelo kratkem času. Večina takšnih tipov so tudi precej nesamozavestni, zato pa se tudi bojijo “vzeti” žensko in jo namesto tega raje vprašajo “ali lahko to naredim”. Ja valda da lahko p****, še vsaki je sedl do zdej to.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Všečkam.[/quote]
avtorju se je orosilo oko od navdušenja nad ženskim delom foruma. Jemljem kot vzpodbudo za nadaljevanje forumašenja

za Marka: http://www.youtube.com/watch?v=hIbKevsXKzo

Ehh, med vsemi slabimi lastnostmi, ki jih imam, naivnosti ni. Tako da imam vgrajene “antene” za sladkobesedneže. Ponavadi se odzovem tako, da jih zaj… v glavo. In na začetku tako prefinjeno, da niso ziher, ali jih zaj… ali mislim resno…. Ko pa skužijo, dobijo ponavadi malce dolg nos in gredo užaljeni po svoji poti 🙂

In zato boš še naprej “prostaški” v svojem izražanju, če prav razumem? :)) Mogoče bi pa moral odpreti še eno temo na to temo. 😉 Samo, da ne boš potem izubljen v tem, kako se obnašati. :))

In ti si s tem nafilaš ego in se takoj počutiš bolje v svoji koži.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In ti si s tem nafilaš ego in se takoj počutiš bolje v svoji koži.[/quote]

Ne, sploh ne. Imam še moralnega mačka ponavadi… Ampak potem sama sebe prepričujem, da mora tip enkrat vendarle na svoji koži začutit, kako je, če te nekdo zaj… v glavo 😀

Pandora, če je nekdo sladkobeseden, še ne pomeni, da te nujno zajebava v glavo. Če imaš ta občutek vedno ob podobnih ljudeh, hmm, potem to lahko izhaja iz tvojega občutka manjvrednosti?
Misliš, da ne more bit nekdo preprosto bolj prijazen, kot drugi, brez da bi te namerno zajebaval v glavo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close