Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Sladica na srečanju

Sladica na srečanju

Se oproščam, če sem mogoče kje spregledala. ZAnima me, če je bolje, da je sladica (npr. neko biskvitno pecivo), razrezana na majhne kvadratne koščke ali pa je lahko torta v tortnem modelu, torej nerazrezana?

LP, Staša

Nič ni pisalo… Jaz upam, da bodo krožnički in žličke na razpolago…

lp, mishika

Punce, bomo pa ‘po domace’, s prsti ;-))) to so tud zabavni uzitki ;-))

Jaz itak se ne vem, kaj iz mojega bozicnega repertoarja bi izbrala … predvsem me base cas!

Uzivajte, do petka in naprej

nyah

Smejte se!

Hehehe, join the club 😉 :)))))))) Pa saj se da jutri zvečer še kaj užitnega skupaj spacat 😉 :)))))))

Mene tud baše za čas. Kot nalašč je v službi ubitačno noro velika gužva. Jaz ne bom pripravila prav božičnonovoletnega peciva, pač nekaj kar naredim, ko kdo kaj praznuje, no pa tud za Božič. Jaz bom vse skupaj dala kar na pladej, sicer imam pa drobno pecivo. Se vidimo!LP

OK, prinesem torej torto kar v modelu. Žal ni božična, ampak ponavadi delam slaščice ne glede na praznike. Upam, da bo OK.

LP, Staša

P.S. čas pa nas vse baše :((

Naj ugibam… Izpit? 😉

Mene tudi in se prav vseh virusov se nisem unicila,ampak bom! Lp Babi

Ja :((

Še eno vprašanje v zvezi s sladico – omenjeno je bilo, da moramo pripraviti recept. To pomeni prinesti napisanega zraven?

LP

Hej,zgleda.da sva samo se midve budni.Primoz je rekel z receptom pripopanim. Zdaj pa hitro ninat! Moja mackona zacneta sele noret.
Vsa vrata v stanovanju so odprta in se podita in tudi tacoborbo se gresta.

Jaz še ne grem tako hitro ninat 🙂

LP, Staša

Kaj pa tvoji virusi, Babi?

Vse OK.Bila je neksna reakcija po cepljenju proti gripi.Vsaj tako je rekla najina zdravnica-hci po telefonu. Sva pa res pravi sovi. Nocka

Nočka in se vidimo kmalu 😉

Staša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close