Slacibar
Zivjo,
punce, mene pa zanima, kaj si mislite o tem, da gre moz po rekreaciji vsak teden enkrat s prijateljiv lokal, v katerem se zenske gole tusirajo in prirejajo razlicne sove? Samo mnenje, kajti mojemu mozu se to ne zdi nic takega, al v ta bar ali pa v katerega drugega???
Lep pozdrav
P.S. Na tipkovnici mi ne prime sumnikov, zato je tekst brez stresic…
Cakaj, mogoce se nisem dobro izrazila. Bar se je nedavno odprl, tako, da zaenkrat se niso sli vanj, ampak po pogovorih sodece jih pa mika. Jeseni pricnejo z rekreacijo in po njej sledi…
A kako se jaz pocutim? Saj zato sem pa neopredeljena, po eni strani se ne obremenjujem, ker tako ali tako ne bo on drugacen od ostalih, po drugi pa seveda mi ni vseeno… zato malo sprasujem za mnenje drugih zensk, ker potem poslusam ocitke, da sem samo jaz ena izmed smotanih zen…
Ma jaz iščem že celo večnost slačibar kjer bi se slačili tudi moški, pa ga ne najdem. Svojo bi namreč rad peljal v tak bar, pa tudi v tak kjer se slačijo ženske. Če je vzdušje rajcig, potem prideva oba na svoj račun – po baru 😉
Je pa en bar Escape v Lj. kjer plešejo striptizete cel večer. Z njimi greš lahko tudi v “privat” za 2 pesmi, kjer pa lahko počneš vse razen seksa. Seksa tam ni! Tako pravijo, “rekla – kazala”…
Težava je pri tebi ta, da hočeš biti v ospredju samo ti! Po tej logiki, bi rada verjetno predpisala vsem ženskam hlače in kravato, da nas nebi rajcale. Si pač tipičen egoist, ki ga bo slejkoprej vrglo s tira kakšen nepredvidljiv dogodek.
Jaz namreč moji privoščim rajcanje tretjega ali tretje, saj rajcajo tudi mene. To ni sicer muha vsakodnevnica, obstaja pa. In to povzroča ljubosumnost, kar je predpogoj, da ti veza ne postane dohamorno monotona.
ha, ha, ha…izrazila sem svoje mnenje. maš čist prou, da se ne strinjaš. saj se tudi sama ne strinjam z vsemi.
ni mi prijetno, če moj “on” v moji prisotnosti gleda druge. verjamem, da njemu ne bi bilo prijetno, če bi se jaz pasla z očmi po moških telesih v njegovi prisotnosti. če že mora tako bit, bi mi bilo ljubše, da moj “on” to počne diskretno in obratno, isto velja zame. sicer me zadeva bolj spominja na neke igrice, ki so že prešle mojo mejo sprejemljivosti.
ljubosumje ni ta prava začimba v partnerstvu. jaz stavim na druge stvari.
in definitivno ni egoizem, če rečem, da mi je moj partner dovolj in da bi od vsega najraje vidla, da bi bila tudi jaz njemu.
aja, in absolutno sem za liberalizem, tudi pri oblačenju. če tip cedi že na cunje, sigurno ni moj.
No, hvala za vaša mnenja, saj spreminjati tako ali tako ne nameravam nič, karkoli se bo zgodilo. Vpliva na fante itak nimam, rekreacije sem navajena že od lani, pa da se po njej mal sproščajo tud, zato me je le zanimalo, kaj si mislite še vi. Sicer je pa lokal na našem kraju, ki ni tako velik, da ne bi izvedela, če se bo dogajalo kaj sočnega ravno tisti večer…
Jaz mojemu pustim, da dela kar mu paše, če me misli prevarat, me lahk tud s katerokol drugo, k ji ni treba plačat, mislim da je dost privčlačen, da si lahk dobi marsikatero, nisem pa ljubosumna, ker itak veliko hodijo po svetu, tako da se je brez veze obremenjevat. Sem pa že enkrat šla s fanti, čist po naključju, v en tak bar, ma itak ni nič takega, to da gresta skupaj, je v bistvu tud dobra ideja, če se to šteje kot neka predigra. Pa striptiz maš itak za vsakim voglom… Itak one ne pustijo, da se jih otipava, razen za denar… Za denar verjetno karkol… Ma brezveze je neki preveč študirat na to, akj en počne, tiak kar ne veš, ne boli, če te pa prevara se pa itak čuti, če te ma rad, bo imel tako slabo vest, da se bo sigurn izdal… Če te nima, se pa itak tud vidi…
Jst bi krenu dala kar prav. Učasih rabiš malo poživitve in sploh ni nič napačnega, če greš v slačibar al kaj podobnega. Sej pa na koncu partner tko s tabo sexa, ne?!!
Mene pa recimo ful rajca, če sva na takmu prostoru, kjer naju lahko kdo zaloti. In se je že tud zgodilo, pa se ne pustiva preveč motit. Je pa res, da je treba pri tem tud na druge mislit, recimo na tiste, ki pridejo mimo in jih dejansko moti, če se dva na preveč javnem mestu “onegavita”.
evo moja načela:
1. ne varaj
2. če varaš, upoštevaj naslednja pravila: nikol s sodelavcem, nikol s prijatli, nikol s sorodniki (ma kaj jaz vem – na primer bratranec od tipa s katerim hodiš), nikol v prisotnosti partnerja (in sem sodi tudi buljenje v nage dedce ko se tuširajo ob prisotnosti partnerja in obratno) in počni to tako, da ne bo vedla vsa vas razen partnerja/partnerice
3.ne ločuj se zarad ljubic oz. ljubimcev.
Forum je zaprt za komentiranje.