slabosti in služba
Punce, prosim vas za izkušnje in nasvete….Verjamem, da menstruacijo včasih spremljajo tudi bolečine in slabosti, evo, tako je pri meni danes. Počutim se grozno!
Ne vem, če bom zdržala do konca delovnika, saj sanjam le o počitku in postelji. Kaj ve naredite ob takih primerih? Greste domov? Kaj pa bolniška, a jo zdravnik sploh napiše za tako odsotnost?
Zadnje čase nažalost tud jaz poznam to. Prejšnji teden v četrtek je blo ful grozno, mela sem tam od 12h naprej grozne krče, pa slabo mi je blo po službi sem skenslala vse in ostala na kavču. Zvečer je blo pa dobr, tko da sem še mal jogo delala. Da bi šla prej iz službe pa nebi šlo. Nasveti- jih nimam, bi bli pa dobrodošli!
Jst sm mela v osnovni take krče, da sm bla prvi dan bleda kot stena, mrazilo me je in oblival me je pot..ponavadi sm šla do razredničarke in ko me je vidla me je poslala domov 🙂
Zdej služba sicer ni tolk preprosta, ampak pomoje če maš kaka zdravniška opravičila, da maš težavno menstruacijo..pa da šef ni kaka težka katastrofa bi se dal kej dogovort..
Forum je zaprt za komentiranje.