Najdi forum

slaba instalacija

Kupil sem original interaktivni tečaj angleščine na cd-jih. Ko sva inštalirala na računalniku od tistega ko mi je prodal je inštalacija potekala brez problemov, ko pa sem potem inštaliral doma, mi je pri inštalacijskem cd-ju pri 75 % javilo da je prišlo do neke napake. Pritisnil sem OK in inštaliralo je naprej do 100 % in javilo da je bila inštalacija vredu opravljena. Ko pa sem dal notri po avtomatskem resetiranju cd – tečaj 1. stopnja mi je že na začetku javilo: Cannot open file C:\Program Files\EuroPlus+REWARD\Levels\Elementary\Resorcues/ConnectionInfo/Background.bmp, potem pa se mi je prikazala rjava stran in je bilo treba izklopit program.
Mislim da ni kriv cd-rom ker sem potem probal inštalirat še pri kolegu in rezultat je isti.
Kaj bi lahko bilo narobe?
LP

Verjetno je prišlo do fizične okvare na instalacijskem disku. Preglej, da ni kje kakšna smetka ali praska. Poskusi si pri kom sposoditi instalacijski cd, ta namreč ni zaščiten – medtem ko ostalih ni možno kopirati.

no, ali pa prodajalcu nesti nazaj. običajno ne delajo problemov, saj kupiš zapis na nosilcu, cena samega nosilca pa ni omembe vredna. Še na pokojnem win.iniju so mi brz besed menjali zastojnski cd če ni delal.

Kot kaže je kupil iz druge roke. Alc, če nisi uspel dobiti drugega install diska, napiši mail, pa se bova drugače dogovorila.

lp Tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close