Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šla v razmerje s čefurjem, zdaj nimam za vzdrževanje

šla v razmerje s čefurjem, zdaj nimam za vzdrževanje

šla v razmerje s čefurjem, zdaj nimam za vzdrževanje njega in rodbine, ki bi radi da vsak vikend roštiLjamo na baLkonu celovških dvorov. vsak tedn kupujem 5 kg čevapov i kilo luka, kajmak pa tudi ne sfolgam več nabavt.. da bi vsaj hleb prnesli, ampak ne.

Več sreće prihodnjič, še napumpa te pa tudi prihodnić ne bo več.

sem šla na vasektomijo

To so sosedi ( v bloku  ) veseli , ko roštiljate na balkonu vsak vikend. :))))

Odgovor na objavo uporabnika
kužaovcejedu, 06.08.2021 ob 11:39

šla v razmerje s čefurjem, zdaj nimam za vzdrževanje njega in rodbine, ki bi radi da vsak vikend roštiLjamo na baLkonu celovških dvorov. vsak tedn kupujem 5 kg čevapov i kilo luka, kajmak pa tudi ne sfolgam več nabavt.. da bi vsaj hleb prnesli, ampak ne.

Znamo, znamo. Pocistite in izropate cel lidl, tus in eurospin s temi cevapi, kruhom, lukom… in potem so vas polne vrste za Karitas in Rdeci Kriz do mojega stanovanja, da ne morem niti mimo ko krcate vrece krompirja domov.

A slovenske druzine na karitasu dobijo eno figo, ko vse izropate in stokate da nima za jest. Pol v bosno peljete cel konvoj od karitasa hrane vasim rodakom.?

V hofer hvala bogu ne hodite, mi ne izropate.

Gres mimo Celovskih dvorov smrdi po cevapih, marihuani, iz balkona na balkon se derejo in navijajo balkansko muziko.  Vsak ima par otrok , ki so od jutra do vecera zunaj in se derejo, da odmeva med bloki.Vsak socialc pa ina psa, tako, da imas se polno pasjih drekov.  Prava idila.

Odgovor na objavo uporabnika
kužaovcejedu, 06.08.2021 ob 11:43

sem šla na vasektomijo

Še dobro da nisi šla na lobotomijo

Kako nimas za vzdrzevanje. Saj vsi vlecete socialo, doklade.  Stroski naj vas ne skrbijo, saj imate vse subvencionirano.

Kaj je to? En cez slovence ti pa cez čifure…

5kg cevapov in kilo cebule na teden pa res ni veliko.

A pa vsaj jebe dobro?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close