Najdi forum

A je kdo tolk prjazen, pa mi razloži, kako se uporablja program za telefoniranje SKYPE…sem si ga naložil in kličem določene številke, pa nobene ne pokliče.Sem naredil test na njihovi strani in je vse OK, jaz jih slišim, oni mene tudi.Če se komu ljubi, že v naprej hvala !!

Telefoniranje na skypu je plačljivo izpolni obrazec Buy skype credit in sledi navodilom.Samo komuniciranje z rač. na rač. je zastonj seveda moraš imeti ustrezno opremo – slušalke,mikrofon.

Klic po internetu je brezplačen. Klicu na telefone se reče Skypeout in je plačljivo. Za slovenijo je opcija Pay As You Go. Mislim da je najmanjši kredit 10,5 EUR, plačlivo z kreditno kartico. Ti pa ne poteče če vsaj enkrat v 180 narediš en klic na plačljiv telefon. Sam ga uporabljam za klice v ameriko na mobi številke in za rezervacijo dopusta na hrvaškem. Na mesec naredim 2 do 3 klice v ameriko, ki niso ravno kratki in po pol leta še vedno uporabljam prvi kupljen kredit. Klici po Sloveniji se nebi splačali.

Pozdravljeni,
kupila sem slušalke z mikrofonom, kamera in slušalke mi delujejo,mikrofon pa se ne odziva. Prosim za pomoč.
hvala

Krive so napačne nastavitve zvočne kartice.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Prosim vas za bolj natančno razlago. Sem novinka v računalništvu. Zanima me pot do zvočne kartice (XP) in postopek nastavitve.
Hvala in lep pozdrav

Prvo poglej če imaš mikrofon omogočen.
Pojdi na Start-programi-pripomočki-razvedrilni-nastavitev glasnosti , če imaš pri MIC kljukico za nemo jo odstrani.

Mikrofon sem omogočila, kljukice za nemo tudi ni, ampak še vedno ne dela. Kaj bi bilo lahko še narobe?

Hvala in lp

Če imaš Realtekovo (jasnovidec nisem) gre lahko za par nastavitev.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nimamo Realtekove ampak NVIDIA(R) nForce (TM) Audio.Sorry ampak res nimam pojma,zato tudi ne vem katere podatke rabiš, da bi ti bili v pomoč…..

A v snemalniku zvokov(start-pripomočki-razvedrilo-snemalnik zvokov) pa ti dela?

joj, zdej mi je pa že nerodno….ampak ne dela….

Mogoče boš tu našla odgovor:

Ko kličeš, moraš izbrati številke kot da kličeš iz tujine. Npr pozivno za SLO, področno brez 0 in nato tel.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

A mi lahko prosim poveš, katero številko je treba vtipkati spredaj za Ameriko (Los Angeles)je npr ameriška številka 07513970142, katere št. še morem dati spredaj da bo linija vzpostavljena? Hvala 😉

Za Ameriko je koda države 1. Tvoja številka za skype in za običajni telefon je potem:
+1 7513970142
Če tvojo številko vstaviš v skype kot kontakt in jo označiš kot ameriško telefonsko števiko, ti jo program sam uredi.
LP

Ali mi lahko kdo pomaga ker me zanima kje se da kupiti skype kartico za klice v tujino

hvala ze vnaprej

lp gregor

Ne gre za kartico kot pri mobijih, ampak se storitev plača z eno od mednarodnih kreditnih kartic.

bi se dalo dobit potrdilo za skypeout brezplsčno???

bor

helow

hočem naložiti skype pa ko odprem mi ne gre. kaj naj naredim, da bo delalo? ker se mi je rauno pred 4 dnevi windows zrušil. zdaj sem pa hotela še 1x naložitit skype in ni delalo. ? mi lahko kdo pomaga?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close