Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skupni čas

Skupni čas

Punce, mene pa zanima, koliko se tiste, ki že živite s svojimi partnerji, sploh vidite med sabo (med tednom). Zjutraj vstajate ob istem času, morda zajtrkujete? Kaj pa popoldne, po službi? Ostane partner pri vas, vam pomaga pri pospravljanju posode, ali gre v delavnico, na rekreacijo, obisk prijateljev? Zvečer, kaj počneta? Gledata TV, se gresta družabne igre, se pogovarjata (ne samo o tem, kako je kateri preživel dan, kaj je potrebno jutri narediti, ampak tudi o vajinem odnosu). Zanima me, koliko časa dnevno dejansko komunicirata med sabo ali opravljata kakšno dejavnost skupaj. Ste zadovoljne, da ve recimo pomivate posodo, on pa takrat dela v delavnici, pokosi travo, opere avto itd.? Imate morda občutek, da vas preveč pušča samo, da se premalo vidita, pripisujete to pomanjkanju časa in prevelikom obveznostim itd. Uh, natrosila sem vam veliko vprašanj. Lahko samo opišete tipičen delovni dan, ki ga imata s partnerjem.

LP

hm, pri nama je tako. trenutno nisem zaposlena. največkrat zjutraj vstanem, takrat ko gre on v službo. čez dan počnem različne stvari, sem za računalnikom, pospravljam, kolesarim, grem kam ven, na kavo, pošiljam prošnje :)… oba imava messenger, zato se čez dan pogovarjava preko tega. vmes ga recimo vprašam, kaj si želi za kosilo, ampak ponavadi sem jaz tista, ki se sproti zmišljuje. po službi greva v trgovino, nato skuham, pospravim (se zgodi tudi, da se mi kdaj ne da :)). potem je pa odvisno od dneva kaj počneva. gledava tv, greva ven, mogoče pride kdo na obisk (tega je poleti več, ker smo na balkonu in ful uživamo), približno enkrat na teden greva do njegovih na kosilo.
večino “domačih opravil” opravim zdaj jaz, ker ne delam (če bi, bi se to razdelilo med oba).
razmišljava, da bi bilo dobro, da si najdeva kakšen skupen hobi (recimo badminton, še posebaj zdaj, ko se skoraj nič ne ukvarjava s športom).
veliko časa preživiva s prijatelji, vendar si vzameva čas tudi samo za naju (takrat recimo samo leživa na kavču in se pogovarjava, masirava…).
to, da sva toliko skupaj nama paše, saj sva narazen od zjutraj do ene petih :D.

Zvečer je ponavadi pričakovan skupni sex. Včasih tudi zjutraj ali sredi dneva.

Vsak trenutek, kolikor se le da, preživiva skupaj. Tega časa po službi ne ostane ravno veliko, zato pa vikende bolj izkoristiva. Pospravljava in kuhava skupaj, v glavnem čimveč nujnih dejavnosti delava skupaj, se vmes pogovarjava, zabavava. Itak imam vedno občutek, da nimam nič od dneva, če sem predolgo v službi. Ima pa vsak tudi svoj šport in svoje prijatelje, to vzame recimo 2 popoldneva na teden. Ostali dnevi so rezervirani za skupne aktivnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close