Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skupinski..

Skupinski..

mene zanima nekaj-imam prijatelja,ki me vabi,da se mu pridruzim na neke vrste skupinskem seksu..ne vem sicer kraja ali v italiji ali kje v avstriji, nisva se tako dalec debatirala o tem-ali celo kje v sloveniji..gre nekako tako,da do 23.00 so pari zgoraj brez, nato dalje celi goli in ce ti je kdo vsec sexas,ce ne, ne..ali ima kdo s tem izkusnje?prijetne,neprijetne-skratka zanima me, ali kdo ve kaj o tem..

ogabno!!! ja, pol pa spolne bolezni fašeš!

Swingerji… Zdolgočeseni pari, ki se med seboj menjajo ali pa po želji tudi skupinski seks. Ni treba hodit v tujino, saj imajo skupna silvestrovanja, križarjenja, jadranja, itd., oglase pa vidiš kar na internetu.
Prijatelj te je zgleda povabil zraven, ker samskim (moškim) udeležba ni dovoljena:)

Ja sto ljudi sto čudi.
Ljudje smo si pač različni in nekateri uživajo v stvareh, ki so drugim
nedopustne in ogabne.
Sama sem sicer mnenja, da je lahko seks najlepši le med dvema, ki se predata popolnoma;telesno in duševno drug drugemu., vsak
zraven je že odveč.
Sicer pa kot pravim, vsak ima pravico do svoje načina življenja
če je pa ta način drugim všeč ali ne …je pa že druga zgodba.

Vprašaj se, če bi ti to pasalo oz. če si to želiš in ne sprašuj druge kako to izgleda. A si ne predstavljaš al kaj?!

skupinski seks je najbolj bedna oblika seksanja.Tak primitiven način,da kar res ni.Moraš najdit takega partnerja,da te zadovolji tako dobro kot trije drugi skupaj pa ne boš rabil nobenih swingerskih srečanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close