Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skupinski sex

Skupinski sex

…samo prepričevanje…vsiljevanje…hudo je, če nisi zadovoljen v svoji koži…in zakaj potem drugega posiljuješ z svojim prepričanjem…[/quote]

blablablablablabla blablablablablabla TI POSILJUJEŠ S SVOJIMI BEDARIJAMI,[/quote]

itakkk…vzajemna…jaz zate ti zame:))))))

…samo prepričevanje…vsiljevanje…hudo je, če nisi zadovoljen v svoji koži…in zakaj potem drugega posiljuješ z svojim prepričanjem…[/quote]

blablablablablabla blablablablablabla TI POSILJUJEŠ S SVOJIMI BEDARIJAMI,[/quote]
e to je prava oralna fiksacija, dretje, če ne gre z argumenti jih pa preglasimo z drwetjem)))

:)))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nikjer nisem jaz govorila o svojih vrednotah in jih dajala pred vrednote drugih. Prav tako nisem govorila o sebi, in mojem seksualnem življenju. Za razliko od tebe, ki si v odgovoru izhajala iz tvojega življenja.

Samo moj pogled čisto tako nasplošno (ki pa ni nujno, da se ga v resnici držim) je bil in nič več in nič manj.

Nimam niti toliko strokovnega znanja niti osebnih izkušenj na tem področju, kot naj “bi” ali jih imaš ti.

to me pa navsezadnje niti ne zanima.

ja, nekateri pač pišemo svoja videnja, drugi pač podajate univerzalno resnico, ki je celo splošna. 🙂

jaz sem pač iz tvoja posta razbrala, da te skupinski seks ne zanima. sama sem to napisala dobesedno. in tu ni niti najmanjše razlage o tem, kako jaz seksam.

torej ti govoriš eno, delaš pa drugo? ja nooo, čisto možno.
smo si pač različni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se moraš vedno kregat? 🙂

Tu te pa res prime, da bi enih par strosil, da bi k sebi pršli! Japkica ti s svojimi oslarijami bi že bila med prvimi. Vrednote pred druge vrednote…..prvič slišim, da lahko seksu v dvoje rečeš vrednota! Kako boš pa sploh začel gradit odnos, če ne na začetni zaljubljenosti??? Ta faza seveda mine, je pa predpogoj, da se sploh kaj začne. Problem je, če se partnerja več ne najdeta po fazi zaljubljenosti.
Torej ne serte ga več no!

japonkica…tipično za ovce…ki so vse iste barve…in grejo v isto smer…”tako je in pika”:))))…zaj pa še nej pove kje se je tega naučil-a…jst vem odgovor pa ti??

vrednote?)) saj ne govori o družbenih vrednotah, pač pa o svojih lastnih; kapiš?)))

si pa pametna, no vsaj misliš da si, ampak ti kar nekaj manjka…. kar velik del poti do tja.

Zopet nekaj sklepaš, kaj jaz počnem, kaj pišem in kako živim. to je sklepanje, ki pač pritiče takšnim kot si ti.

tudi največji filozofi, pisatelji in pesniki pišejo (ne iz svojega življenja in zato tudi ni nujno da tako živijo, kot pišejo).

smo si pač različni, ja hvala bogu, ker včasih me kar zmrazi, ko pomislim na takšne, ki pišejo samo zato, da se delajo veleumni, pa so še veliko, veliko premaloumni, da bi to lahko počeli.

takole, sedaj pa s tabo zaključujem to razpravo, ker je škoda, vsaj mojega časa… za take brezvezne razprave.

si pa pametna, no vsaj misliš da si, ampak ti kar nekaj manjka…. kar velik del poti do tja.

Zopet nekaj sklepaš, kaj jaz počnem, kaj pišem in kako živim. to je sklepanje, ki pač pritiče takšnim kot si ti.

tudi največji filozofi, pisatelji in pesniki pišejo (ne iz svojega življenja in zato tudi ni nujno da tako živijo, kot pišejo).

smo si pač različni, ja hvala bogu, ker včasih me kar zmrazi, ko pomislim na takšne, ki pišejo samo zato, da se delajo veleumni, pa so še veliko, veliko premaloumni, da bi to lahko počeli.

takole, sedaj pa s tabo zaključujem to razpravo, ker je škoda, vsaj mojega časa… za take brezvezne razprave.[/quote]
ti si pa očitno ljubiteljica Karla Maya)))

[/quote][/quote]

ti pa več kot očitno neumen ali celo razcepljena osebnost, enkrat japkica drugič…. mogoče se tretjič….

[/quote][/quote]
zdaj si pa zamešala karla marxa in karla maya)) se ti je verjetno zdelo čudno ker ni bilo v kapitalu nobenega indijanca))

[/quote][/quote]
aja, pa ne sodi drugih po sebi

[/quote][/quote]

zdaj se pa samo še smejim :))))))))))))))))))))

ti pa kar nadaljuj, saj je vse jasno, vsaj meni, tebi še očitno ni in ti še kar ne bo.

to pa upravičeno sklepam, pač glede na tvoje bedarije, ki jih trosiš:))))))))))

[/quote][/quote]
a ni to lepo, ker je težje spravit žensko v smeh kot v jok)) ob predpostavki dasi ženska seveda))

[/quote][/quote]

sem zelo moški-kosmat-z obriti jajci
predstavljaj si to
seksat pa ne grem v skupino
ker sem pač malo premalo kosmat.

ps.a sem pametna?

[/quote][/quote]
jp)) evo zdaj si pa ti mene spravila v smeh))

lepo je biti glup.

lepo je biti glup.[/quote]
lepo? predvsem je praktično, sam tebe poglejmo na primer9)

kdo je zdaj tukaj ćefur…js sm že glupa…

kdo je zdaj tukaj ćefur…js sm že glupa…[/quote]
nisi, nisi, saj imaš diplomo v žepu))

[/quote][/quote]

tega odgovora in vseh nadaljnjih sporočil nisem pisala jaz (vivanca), ki sem komentirala zgoraj.

kaže pa takšno zlorabljanje imen dejansko na to, da nekateri niso zmožni normalne in strpne komunikacije.

Se mi je zdelo prav, da to povem.

[/quote][/quote]
vidiš, če bi se pa registrirala pa teh težav ne bi imela…kako ti naj zdaj kdo verjame?)

no saj nekih posebnih težav nimam in si jih tudi nočem sama povzročati. se mi je pa zdelo prav, da povem, kaj sem napisala in kaj ne.

registrirala se nisem, ker tako malo pišem na forumu, da se mi ni zdelo potrebno, nisem pa niti pomislila, da bi nekdo (četudi samo za šalo) na tak način zlorabljal ime.

presojo o tem kaj sem resnično pisala in kaj ne prepuščam tebi, in s tem vzamem tudi v zakup, da mi ne boš verjel.

hvala za sodelovanje in debato.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close