Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skupinski sex

Skupinski sex

skupina…trojček…svinganje..GB:)…vse je več kot 2:))

drgač pa mal za branje…[/quote]

nisi odgovoril na vprašanje. :)))[/quote]

da..vse je isto…ker me ne zanima:)

če se jih spravi na kup več, je to njihova stvar. tako pač je. :)[/quote]

Ja, imaš prav, je njihova stvar, ampak kljub temu so PACKI. Tako pač je!

Mogoče ti mora kdo povedati – Ljubezen je nekaj ZELO drugega od egoizma ali prisvajanja ljubljene osebe.
Sicer mislim da bi to resnično vsak odrasel človek vedeti, pa vendar napišem.
Ljubezen je skrb za srečo ljubljene osebe – in če je srečna ne-samo-z-menoj… pač tako je.

Če bi moja punca oz žena to želela, bi – neglede na moje takratno mnenje – o vsem skupaj vsaj pošteno premislil. Že iz samega spoštovanja do nje in njenih želja. In mogoče bi se sprijaznil z idejo, če bi bilo njej res veliko do tega.

Še kar si napisala o nestrpnosti;
Seveda imaš pravico do svojega mnenja in te ti niti ne oporekam. Nimaš pa pravice žaliti drugih in jih obkladati z raznimi “sramotami”, niti ne moreš zapovedovati kaj je normalno.

P.S. Kar si napisala na začetku:
Če ti nisem podoben, mi kar določaš da mi v seksu paše ravno obratno kot tebi? Hmmm… mislim da ti je še marsikaj nejasno…
Nima smisla da poskušaš razumeti še to; s tako črno-belim mišljenjem kot ga kažeš bo šlo težko.[/quote]

rokec1 in njemu podobni, so bolniki, tako da to je treba tudi vzeti v zakup… to tije isto kot pedofili, pedri, tudi to so bolniki… imajo pa pomojem in morajo imeti iste pravice kot mi.

js pa ne vidim nobenega problema v tem da smo ljudje pač drugačni! mislim da je pri tem samo pomembno da ne zavajamo in lažemo drugih ki so neposredno ali pa posredno vpleteni. tisti ki bo reku da je v vseh področjih normalen laže…ker neke normale tukaj in še kje drugje pač ni

enemu paše grupič, drugemu paše bit gej, tretji se mogoče gre sadomazo igrice pa kaj potem dokler je seveda zadeva še v meji tistega kar se nekako tolerira za normalno(no če se nekdo križa ker se igra kristusa zame ni več normalno ker je dejansko nevarno čeprou je to v osnovi njegov problem ker potem bi lahko rekli da tudi da ni normalen motokros ali pa nevem kšni kemijski poskusi)

sam js pravim sto ljudi sto čudi, žalit pa vi ljudi ne smete ker so drugačni od vas ker potem bi iz istega razloga lahko oni vas…ker ste drugačni od njih

kar se pa tiče ljubezni mislim da enotne definicije NI tako da je čisto stvar posameznika kako si jo razlaga, je pa pomembno da seveda njegov partner to ve ne da ga zavaja.

jaz osebno če bi bila z tipom skupaj in bi ga ljubila bi mi biu zadosti in vrjetno res nebi čutila neke potrebe po drugih ampak js sm js vi ste pač vi in nikogar ne obsojam
sem pa že sexala grupno in mi je osebno zelo všeč…je blo pa res samo na prijateljski ravni, noben nikogar varal, vsi samski….pač zanimivo mi je blo poskusit neki novega ker me je pač zanimalo kakšen je občutek(tudi s puncami) in mi ni nič žau za to ampak razumem tut vse tiste ki bi se pač njim to zdelo nagravžno naredit(ampak ni pa pošteno da se nekomu gravža če recimo js to počnem…lahko me ne razume, obsojat me pa pač ne sme)

tko da kar se helene tiče….če še nisi povej tipu lepo po pravici kaj si želiš, ne pritiskat na njega!(ker ni fer da bi v nekoga rinla s svojo idejo če pač njemu ni), če bo za bo, drugače pač pozabi na to če se le da

kar se mene tiče ne obsojam nobenga neglede na to kaj njemu paše in kaj mu pač ne, ker so to ful relativne stvari in ni nekega pravila kaj je in kaj ni prou, ne podpiram pa laganja ipd. stvari

Se mi je zdelo, da tudi ti spadaš v to skupino, drugače te svinjarije ne bi zagovarjala. Praviš, da je bilo na prijateljski ravni??? Ha ha ha dober vic, kje si pa še videla, da prijatelji sexajo? To je bilo na izprijeni ravni, nič drugega!!

zakaj bi kdo koga obsoja, kot praviš vsak naj dela to kar mu paše in če tebi paše grupni, je to čist tvoja stvar:) ker se pa ta debata razvija javno, pa seveda vsak lahko damo svoje mnenje in svoj pogled:
.. no pa bom še dala jaz svoja: izključno mojga: si ne predstavljam kaj takega, pa bila vezana ali sama… zame so taki, ki to počnejo ljudje brez čustev, brez poštenosti, ljudje, ki nimajo radi samga sebe, kako bi potem lahko imeli nekoga drugega, tako do drugih kot predvsem do samega sebe niso in ne morejo biti pošteni…. tako da…. brez veze…. ja to je moj pogled:)))

… vsak pa seveda ima pravico, da dela to kar mu je všeč in kar mu paše…. meni pa se taki ljudje na nek način g*******:)

E moja manuella,se vidi,da si še nerazgledana v seksu.Če se imata dva resnično rada in zaupata drug drugemu je zelo prav,da se udeležita skupinskega seksa saj to,lahko samo utrdi njuno vezo.Bolje kot,da si za hrbtom skačeta čez plot.Probaj in boš videla kakšni užitki te čakajo!! Mislim,da ga ni junaka,ki si vsaj potihem nebi želel swinganja.MANUELLA LE POGUMNO!!!

Jaz sem “junak”, ki si swinganja ne želi, ne potihem ne na glas!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Preberi kar je napisala Bibita-Melita nad teboj. Od prve do zadnje črke se strinjam z njo.

BACO, če se imata dva resnično rada, sta drug drugemu popolnoma dovolj in za tretjega ni prostora. Če se pa nimata, je pa prostor tudi za pet ali deset.

Očitno ti resnične ljubezni še nisi spoznal. A ko jo boš, boš videl, da je to tisto pravo.

po svoje si res “junak”, predvsem sam zase:)) in to največ šteje…. saj veš ljudje smo si različni in če si prebral vse poste, lahko vidiš, da jih je kar nekaj, ki jim je swinganje, pa trojček,… všeč, celo tako močno, da bi iz same ljubezni do svojih boljših polovic, pač potrpeli in se šli tudi tega….

po svoje si res “junak”, predvsem sam zase:)) in to največ šteje…. saj veš ljudje smo si različni in če si prebral vse poste, lahko vidiš, da jih je kar nekaj, ki jim je swinganje, pa trojček,… všeč, celo tako močno, da bi iz same ljubezni do svojih boljših polovic, pač potrpeli in se šli tudi tega….[/quote]

blablabla, to je sam larifari! iz same ljubezni ha ha ha, iz same pohote ne pa ljubezni ! ! !

Manuella,a mi lahko pojasniš,kaj je to RESNIČNA ljubezen? Zgleda,da gledaš preveč sofy filmov,ali pa si slepo zaljubljena.VERJEMI MI!! prišel ti bo čas streznitve. Oglej si kdaj kakšno oddajo o swingerjih in njihove komentarje,boš videla kako se pari imajo radi,kako se ljubijo,kako dolgo so že skupaj in se spoštujejo med seboj in to,brez laži,ločitev trpljenja njihovih otrok in bolečih zahrbtnih prevar..A veš,da vsak tretji zakon v slo..razpade zaradi ljubosumja?? Ljubosumje je rak rana slovenskih parov.(na zahodu so glede tega bolj razgledani)
Staro krščansko pravilo je,da bi morali imeti samo enega seksualnega partnerja,toda tega se nihče ne drži (zelo redki) najmanj pa tisti,ki si so to izmislili.

Manuella,pa še upaš trditi,da nimam prav?
Bibita_Melita naj se ti ne gnusim:RAZMISLI!!!!

Ne, nimaš prav. To kar ti opisuješ nikakor ni resnična ljubezen. Kdor ljubi drugega oz. tretjega niti ne pogleda, ne prenese niti misli, da bi se ga dotaknil še kak tretji, ne pa, da bi to še zares delal. Ne, nimaš prav in nimaš pojma kaj je to resnična ljubezen.

… ti se meni baco 12, nič ne gnusiš, ker te nikti ne poznam:) kaj naj jaz razmislim?)
… lej, če si dobro prebral moj post, si kaj hitro lahko ugotovil, da ima po mojem razmišljanju vsak pravico, da živi in počne to kar mu paše… smo ljudje različni in različno živimo in tudi počnemo, tudi v spolnem življenju, meni je to jasno in ….:)
jast pa imam tudi pravico (to sem tudi napisala), da povem kako jaz na to gledam, mislim ta grupni, pa trojček…..meni se to gabi (še enkrat rečem meni, drugemu pač ne in prav je tako,zakaj pa ne, če je zadovoljstvo v tem), jaz tega ne bi zmogla, meni je spolni odnos med dvema nekaj posebnega, lepega in tega si pač ne pustim vzeti, da tako čutim. to je point mojega pisanja.
…tako da mogoče ti baco12 razmisli, ali me nisi dobro razumel, ali je kaj druzega posredi?:))

Tole še lahko drži- Pa tudi ni čisto nujno, sploh po nekaj dlje časa.
Če pa je partner res človek vreden tega imena o tem spregovori in potem dela tako, kot obema ustreza.
Če ne gre drugače – najdeta nek kompromis.

Tole je pa lastninjenje partnerja in malce nezrelosti. Ne prenese niti misli?!
Veš da obnašanje do partnerja kot do svoje lastnine ne prinese nič dobrega v razmerje? Tudi partner je človek in kot takega ga je treba upoštevati.

Sicer pa – Manuella – je to le moje mnenje. Ne vsiljujem ti ga – le povem, da obstaja alternativa.

se pridružujem, kar je napisala manuella. če oba v zvezi ljubita in se spoštujeta, jima kaj takega, da bi seksala z nekom xy še na pamet ne pride, če pa eden od njiju v zvezi, ne ljubi in ne spoštuje, potem pač pride tudi do skupinskega seksa in to na željo tistega, ki ne ljubi, oni drugi pa res lahko zaradi tega, da ne bi izgubil ljubeljene osebe popusti in gre v skupinski seks.

Nikakor pa se takšnega seksa ne gresta dva, ki se imata rada, ki se ljubita, ki se spoštujeta, ki jima je družina sveta, dva, ki imata otroke in dva, ki imata vrednote. Takšna dva se skupinskega seksa pač ne bosta šla. Kot sem napisala, če pa eden od njiju ni… potem pa skupinski pride v poštev, ali pa gre zakon v franže, pa tisti, ki ni ljubil potem veselo lahko seksa na vse načine in z vsemi, ki mu pridejo pod roke in noge…

jaz ravno ne bi upala svoje vrednote dajati pred vrednote drugih. če je moja vrednota seks dveh (ne večih) to še ne pomeni, da je moja vrednota edina prava. tudi ljubezni ne bi mešala tu. kako naj jaz ocenjujem ljubezen nekoga drugega, ki ima drugačne vrednote od mojih??!!! kaj jaz vem o njegovi ljubezni??!!

je pa pametno, da si najdemo partnerja, ki ima na tem področju podobne vrednote, kot jih imamo sami. drugače je pač težje furat odnos. kajti če gradiš odnos samo na začetni zaljubljenosti, lahko tudi ljubezni, so to zelo majavi temelji. tudi če nekoga ljubiš, še ne pomeni, da lahko z njim živiš sprejemljivo življenje. torej odnos dveh, je po moje dosti več, kot samo ljubezen.

skupisnki sex vidm, kot nekaj kar je nekaterim sprejemljivo, nekaterim pač ne. in ni nujno vezano na to ali nekoga ljubimo ali ne. jaz tudi, ko nisem ljubila oz. ko sem bila samska se nisem šla skupinskega seksa, ker je pač sex zame izključno za dva.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

blablablablablablablablablablablabla……………………………… nakladanje brez primere, škoda vsake besede za take neumnosti kot si jih zapisala……….. samo blablablablablabla…………..kaj si sploh notla povedat, nakladačka, blablabla

nič blablabal…se podpišem…dobro napisano…pošteno!!!

Samo ljubezen?! Japkica, malo si hecna. 🙂

Glede vrednot pa tako, te so stvar življenja in ne besed. Tako da se nikar breveč kitit z vrednotami. Zarečenega kruha se največ poje, je star pregovor.

tadej, bi ti bilo bolj všeč, če bi napisala ‘le ljubezen’ in ne ‘samo ljubezen’? :)))
sicer pa … menda sem precej hecna. ne le malo. 🙂

nikjer se ne kitim s tem, da sem samo za seks dveh … kot tudi ne pljuvam po tistih, ki imajo rajše gužvo. to je vse.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ni panike. :)))
moja toleranca tako ali tako ni bila nikoli všeč netolerantnim ljudem.
je pač tako, da mi je vseeno kaj se dogaja v posteljah drugih, važno pa mi je, kaj se dogaja ali ne dogaja v moji.

ni panike. :)))
moja toleranca tako ali tako ni bila nikoli všeč netolerantnim ljudem.
je pač tako, da mi je vseeno kaj se dogaja v posteljah drugih, važno pa mi je, kaj se dogaja ali ne dogaja v moji.[/quote]

blablablablablabla blablablablablabla
razmisli in SKUŠAJ VSAJ razumeti…tadej TI JE VSE POVEDAL, pa ne razumeš

blablablablablabla BIK SAMO PODPIS NI DOSTI, JE TREBA ŠE KAJ VEDETI!!!!!!!!!

…samo prepričevanje…vsiljevanje…hudo je, če nisi zadovoljen v svoji koži…in zakaj potem drugega posiljuješ z svojim prepričanjem…

…samo prepričevanje…vsiljevanje…hudo je, če nisi zadovoljen v svoji koži…in zakaj potem drugega posiljuješ z svojim prepričanjem…[/quote]

blablablablablabla blablablablablabla TI POSILJUJEŠ S SVOJIMI BEDARIJAMI,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close