Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skupinski sex

Skupinski sex

Pokroviteljski?
Upam da ne… samo ne maram biti še nesramen, če imam že negativno mnenje o kom.

Tisti nasvet Heleni/Janu je pa iz osebne izkušnje in debat. Mislim da kakšnega hudega negativnega presenečenja ne more biti, če sta si dva blizu in se znata in želita pogovarjat. Samo dober trenutek je treba izbrat in spregovorit.

Draga jljl,

Mogoče si dobro mislila, vendar si se s svojim načinom izločila. Pljuvat po ostalih, ker razmišljajo/čutijo drugače je lastnost nestrpnežev, zaradi katerih sem pa jaz srečen da ti nisem podoben.
In upam, da je takšnih kot ti – normalnih kot praviš – čim manj.

Heleni/Janu pa le en nasvet; povej o čem razmišljaš, saj pogovor še ne pomeni siljenja. Če ne bo nič – pač ne bo, lahko boš pa pozitivno presenečena.[/quote]

Če mi nisi podoben, potem to pomeni, da tebi kar paše skupinski sex. Potem pač midva nikoli ne bi bila za skupaj. Se pa popolnoma strinjam z Manuelo, ki pravi, da to zmorejo samo ljudje, ki ne ljubijo. Če nekoga ljubiš, ne boš šel z drugim. Z dvema naenkrat – to pa sploh zmorejo samo packe.
In še nekaj o nestrpnosti. Se zelo motiš, tale pujsa lahko dela kar hoče, meni se pač ob tem obrača želodec in imam pravico do svojega mnenja.
Še enkrat poudarjam, srečna sem, da sem takšna kot sem in da ne tebi ne njej nisem niti malo podobna.

Aja, torej bi tebi ustrezalo, da bi tudi tvoja punca ali žena ob tebi uživali še z nekom?

Jljl

Se tebe sploh nisem vprašala za nasvet. Tako, da ne razumem zakaj komentiraš. Če druge dajaš dol da bi sebe vzdignila si pa en navaden hipokrit. Zgolj seks meni ne pomeni ljubezen. No, kaj ti jaz to sploh razlagam, jljl. Se boš itak POPIZDILA, ker se čutiš ogroženo zaradi tega ker ljudi okrog tebe počnejo (in nobenega ne ogrožajo s tem, razen tvoje MORALE) tisto kar je tebi nagnusno. Če pa si drugačna kot jaz, lepo. Samo pusti mene in moj life pr mir. Se nisem tvoj otrok.

Mogoče ti mora kdo povedati – Ljubezen je nekaj ZELO drugega od egoizma ali prisvajanja ljubljene osebe.
Sicer mislim da bi to resnično vsak odrasel človek vedeti, pa vendar napišem.
Ljubezen je skrb za srečo ljubljene osebe – in če je srečna ne-samo-z-menoj… pač tako je.

Če bi moja punca oz žena to želela, bi – neglede na moje takratno mnenje – o vsem skupaj vsaj pošteno premislil. Že iz samega spoštovanja do nje in njenih želja. In mogoče bi se sprijaznil z idejo, če bi bilo njej res veliko do tega.

Še kar si napisala o nestrpnosti;
Seveda imaš pravico do svojega mnenja in te ti niti ne oporekam. Nimaš pa pravice žaliti drugih in jih obkladati z raznimi “sramotami”, niti ne moreš zapovedovati kaj je normalno.

P.S. Kar si napisala na začetku:
Če ti nisem podoben, mi kar določaš da mi v seksu paše ravno obratno kot tebi? Hmmm… mislim da ti je še marsikaj nejasno…
Nima smisla da poskušaš razumeti še to; s tako črno-belim mišljenjem kot ga kažeš bo šlo težko.

Mogoče ti mora kdo povedati – Ljubezen je nekaj ZELO drugega od egoizma ali prisvajanja ljubljene osebe.
Sicer mislim da bi to resnično vsak odrasel človek vedeti, pa vendar napišem.
Ljubezen je skrb za srečo ljubljene osebe – in če je srečna ne-samo-z-menoj… pač tako je.

Če bi moja punca oz žena to želela, bi – neglede na moje takratno mnenje – o vsem skupaj vsaj pošteno premislil. Že iz samega spoštovanja do nje in njenih želja. In mogoče bi se sprijaznil z idejo, če bi bilo njej res veliko do tega.

Še kar si napisala o nestrpnosti;
Seveda imaš pravico do svojega mnenja in te ti niti ne oporekam. Nimaš pa pravice žaliti drugih in jih obkladati z raznimi “sramotami”, niti ne moreš zapovedovati kaj je normalno.

P.S. Kar si napisala na začetku:
Če ti nisem podoben, mi kar določaš da mi v seksu paše ravno obratno kot tebi? Hmmm… mislim da ti je še marsikaj nejasno…

Nima smisla da poskušaš razumeti še to; s tako črno-belim mišljenjem kot ga kažeš bo šlo težko.[/quote]

Jaz pravim, da je zame ljubezen sveta, da moraš biti ljubljeni osebi zvest in ne skakat z enega na drugega. To zame ni ljubezen. In ti praviš, da mi nisi podoben in celo srečen si zaradi tega. Kako si naj potem razlagam tvoje besede drugače kot tako, da ti skupinski sex ustreza. Oprosti, če se motim.
In če jaz zagovarjam zvestobo, je to zate egoizem in prisvajanje ljubljene osebe?
Ne, dragi moj, to je ljubezen in nič drugega.
Razumem tvoje razmišljanje, da bi ženi ugodil iz same ljubezni do nje, če bi si zaželela drugega in bi jo to osrečilo. To pomeni, da jo ti brezpogojno ljubiš. Vendar žal za moje pojme ona ne ljubi tebe. Ker če te bi, ne bi šla z drugim.
Pač, to je moje mnenje. Jaz pač tega nikoli ampak res nikoli ne bi mogla narediti. Kot sem že napisala, če ljubim enega, za drugega ni prostora.

saj se me pravzaprav nič ne tiče…. ampak sam s seboj prihajaš v nasprotje:
če naj bi ljubezen predstavljala skrb za srečo ljubljene osebe – potem je to vsekakor nekaj drugega kar pišeš ti, da bi jo pač delil, svojo ženo, če bi ona to želela….
praviš iz samega spoštovanja do nje bi razmislil o njeni želji…. kakšnega spoštovanja neki, spoštovanja da bi zadostila tvojim željam, očitno imaš ti želje po trojčku in če bi tvoja draga v to pristala, bi jo ti spoštoval….uh kakšna merila imate eni za nekoga spoštovati. :)))

vam bom reku da je LJUBEZEN…nekaj kar ne obstaja…nekaj kar si vsak po svoje razlaga…nekaj kar ne vidimo…in nekaj kar ne slišimo…nekaj o čem lahko filozofiramo…vglavnem je prijeten občutek…definicije pa ni…pa pika:)))

no, da ne obstaja, se glih ne morem strinjat… da si jo pa vsak po svoje razlagamo, je pa dejstvo:) če ne vidimo, pa čutimo, dano tudi slepim:)) v teoriji je več definicij o tem kaj ljubezen sploh je…. vsak pa jo v svojem laifu drugače občuti in doživlja, to je pa dejstvo….pa pika!!!!!

hehe…se pa res malo čudno bere…mislil sem, da ne obstaja fizično:)))

hehe…se pa res malo čudno bere…mislil sem, da ne obstaja fizično:)))[/quote]

to si ti mislil, sam jaz mislim, da je to narobe…. :))) občutiš tudi fizično:) al pač ti ne?

zaj pa boma filozofirala:)))…fizično…ni stvar…ki jo občutiš,dotakneš…nekaj takega:)

kako jo ti fizično občutiš?

zaj pa boma filozofirala:)))…fizično…ni stvar…ki jo občutiš,dotakneš…nekaj takega:)

kako jo ti fizično občutiš?[/quote]

nič ne bova filozofirala bikk-ec, zdaj se moram posvetit bolj važni zadevi:)) kmetijo moram gledat, :)) saj to je zdaj innn:)))

kako jo ti fizično občutiš?[/quote]

nič ne bova filozofirala bikk-ec, zdaj se moram posvetit bolj važni zadevi:)) kmetijo moram gledat, :)) saj to je zdaj innn:)))[/quote]

Res si inn nimam kaj rečt, še obnašat se začni tako, pa boš najbolj inn…..

če naj bi ljubezen predstavljala skrb za srečo ljubljene osebe – potem je to vsekakor nekaj drugega kar pišeš ti, da bi jo pač delil, svojo ženo, če bi ona to želela….
praviš iz samega spoštovanja do nje bi razmislil o njeni želji…. kakšnega spoštovanja neki, spoštovanja da bi zadostila tvojim željam, očitno imaš ti želje po trojčku in če bi tvoja draga v to pristala, bi jo ti spoštoval….uh kakšna merila imate eni za nekoga spoštovati. :)))[/quote]

A nadaljujeva tole?

Sem večkrat prebral, pa ne najdem nasprotja, ki ga omenjaš. Bi pojasnila še enkrat – in poskusila pri tem svoja prej ustvarjena mnenja pustiti ob strani?
Namreč svojih želja še sam ne poznam vedno, le kako bi jih ti?

Če rečem po tvoje… Ufff, kakšno radost imate eni pripisovati svoje ideje drugim. :)))

popolnoma se strinjam z rokom. svet ni samo črn in bel, temveč še vse vmes. in če obstajamo ljudje, ki ne obsojamo drugih zaradi drugačnosti (tudi na spolnem področju) še ne pomeni, da bi se šli sami enako. mene te stvari niti malo ne motijo, naj počnejo ljudje, kar jih zadovoljuje in osrečuje – seveda dokler so vsi vpleteni za. da to ugotoviš, pa je seveda potreben iskren pogovor.
zame pa je to stvar za dva.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

praviš iz samega spoštovanja do nje bi razmislil o njeni želji…. kakšnega spoštovanja neki, spoštovanja da bi zadostila tvojim željam, očitno imaš ti želje po trojčku in če bi tvoja draga v to pristala, bi jo ti spoštoval….uh kakšna merila imate eni za nekoga spoštovati. :)))[/quote]

A nadaljujeva tole?

Sem večkrat prebral, pa ne najdem nasprotja, ki ga omenjaš. Bi pojasnila še enkrat – in poskusila pri tem svoja prej ustvarjena mnenja pustiti ob strani?
Namreč svojih želja še sam ne poznam vedno, le kako bi jih ti?

Če rečem po tvoje… Ufff, kakšno radost imate eni pripisovati svoje ideje drugim. :)))[/quote]

… sem se vrnila iz enga fajn jutranjega sprehoda, zdaj pa se malce posvetim tebi Rok-1….
vprašuješ, če nadaljujeva tole? si mislil debato:)))

… kot sem v začetku mojega posta v odgovor na tvoje razmišljanje o skupinskem seksu, bolj prav trojčku, v katerega bi ti iz ljubezni in spoštovanja do tvoje žene navsezadnje tudi privolil:)) napisala: da se me pravzaprav nič ne tiče…. in se me tudi ne: zakaj bi potem nadaljevala kakršnokoli debato?

mislim, da je bilo dovolj jasno napisano, da če se me tvoji pogledi ne dotikajo, da je pač v nadaljevanju podan moj pogled na odprto temo.)) no, če res ni bilo dovolj jasno, kar sicer dopuščam, saj velikokrat tudi kaj narobe zapišem:) kar sicer ni namenoma, se pa zgodi:)) sedaj poudarjam; podala sem samo svoj pogled na ljubezen, spoštovanje…..:))

se pa opravičujem, ker sem zapisala, da prihajaš sam s sabo v nasprotje:) tega pač res ne bi smela napisati in zato je verjetno moj zapis bil napačno razumljen, kot da želim nekomu vsiliti svoj pogled.

Mene osrečuje samo tisto, kar počnem sama in tisti, ki se mene dotiakajo:) in če kdaj pa kdaj tisto ni čisto najboljše, nimam nobene želje, še manj pa radosti, da bi svoje poglede ali pač ideje pripisovala drugim.

popolnoma se strinjam z rokom. svet ni samo črn in bel, temveč še vse vmes. in če obstajamo ljudje, ki ne obsojamo drugih zaradi drugačnosti (tudi na spolnem področju) še ne pomeni, da bi se šli sami enako. mene te stvari niti malo ne motijo, naj počnejo ljudje, kar jih zadovoljuje in osrečuje – seveda dokler so vsi vpleteni za. da to ugotoviš, pa je seveda potreben iskren pogovor.
zame pa je to stvar za dva.[/quote]

Točno tako, to je stvar za dva. Če se jih spravi na kup več, so to packi. Tako pač je!

če se jih spravi na kup več, je to njihova stvar. tako pač je. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zame pa je to stvar za dva.[/quote]

Točno tako, to je stvar za dva. Če se jih spravi na kup več, so to packi. Tako pač je![/quote]
izjava tedna, skupinski sex je stvar za dva?))) še malo pa bomo zvedeli da je v bistvu grupnjak ekvivalenten politični stranki…

Točno tako, to je stvar za dva. Če se jih spravi na kup več, so to packi. Tako pač je![/quote]
izjava tedna, skupinski sex je stvar za dva?))) še malo pa bomo zvedeli da je v bistvu grupnjak ekvivalenten politični stranki…[/quote]

Ne vem, no, si tako zaostal, ali se samo delaš??

SEX je stvar za DVA. Skupinski je pa za SVINJE!!!

he, he… Bravo!

kolikor je krega okrog tega je res tako…

Že polovica slovencev misli na svinganje

Kaj imajo ženske proti seksu v troje?

lp,

bikk … a tebi je že misel na svinganje ali trojčka skupinski sex?? samo zanima me.

skupina…trojček…svinganje..GB:)…vse je več kot 2:))

drgač pa mal za branje…

skupina…trojček…svinganje..GB:)…vse je več kot 2:))

drgač pa mal za branje…[/quote]

nisi odgovoril na vprašanje. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close