Skupinski sex
V študentskih letih po tisoč debatah o tem, kaj bi in kaj ne bi. Jaz, moj tip in še en prijatelj – splet naključij, slučajno spali v isti sobi in da ne bi le prisluškoval, sva ga pač povabila zraven.
Burleska!! Tipa sta se pazila, da se slučajno ne bi dotaknila drug drugega, vsesplošno nelagodje, meni sicer dvojna doza predigre, ampak kljub temu smo vsi 3 ugotovili, da nekako to ni to in zaspali.
Z mojim tipom sva si želela popestrit odnos. Zato sva šla v trojčka. Poizkala sva primernega tipa na netu, si ga ogledala v savni in privoščila v hotelski sobi. No privoščila sem si ga jaz. Bilo je res odlično imeti 2 luleka, 2 para ustnic in vse kar sodi zraven. Doživela sem 4 močne orgazme in bilo je res full dober. Še boljše bi bilo če bi lahko tipu zaupala in sexala brez kondoma in čutila brizg sperme na sebi. Maja
Živjo Maja!
Jaz si tud želim z svojim tipom popestrit odnos na isti način kot sta vidva to naredila. Od nekoč si želim da bi se šla v trojčka z neznacem (ali celo z drugim parom – fant pa punca). Zelo pogosto fantaziram o tem da bi me dva tipa obdelovala na enkrat (DP si zelo želim). Ampak ne vpam se svojemu fantu reči o tem, ker ne vem kako bo reagiral. Zanima me, a mi lahko poveš način kako da to naredim. Drugač pa mi lahko pišeš na email (lahko da si bova z Janom želela iti z drugim parom, če ga uspem prepričat ): helenainjan@gmail.com
Živjo Maja!
Jaz si tud želim z svojim tipom popestrit odnos na isti način kot sta vidva to naredila. Od nekoč si želim da bi se šla v trojčka z neznacem (ali celo z drugim parom – fant pa punca). Zelo pogosto fantaziram o tem da bi me dva tipa obdelovala na enkrat (DP si zelo želim). Ampak ne vpam se svojemu fantu reči o tem, ker ne vem kako bo reagiral. Zanima me, a mi lahko poveš način kako da to naredim. Drugač pa mi lahko pišeš na email (lahko da si bova z Janom želela iti z drugim parom, če ga uspem prepričat ): helenainjan@gmail.com[/quote]
Upam da te bo tale Jan nabrcal v rit, prasica!!!
Jaz pa mislim, da tista, oz. tisti, ki pristane na skupinski sex, svojega partnerja ne ljubi. Osebno si tega res ne morem predstavljati.
Če jaz nekoga ljubim, sem mu predana z dušo in telesom, njemu in samo njemu. Drugih moških še opazim ne, ne pa še kaj drugega.
Ne vem, mogoče sem staromodna ampak takšna sem in ne bi hotela biti drugačna.
Živjo Maja!
Jaz si tud želim z svojim tipom popestrit odnos na isti način kot sta vidva to naredila. Od nekoč si želim da bi se šla v trojčka z neznacem (ali celo z drugim parom – fant pa punca). Zelo pogosto fantaziram o tem da bi me dva tipa obdelovala na enkrat (DP si zelo želim). Ampak ne vpam se svojemu fantu reči o tem, ker ne vem kako bo reagiral. Zanima me, a mi lahko poveš način kako da to naredim. Drugač pa mi lahko pišeš na email (lahko da si bova z Janom želela iti z drugim parom, če ga uspem prepričat ): helenainjan@gmail.com[/quote]
Upam da te bo tale Jan nabrcal v rit, prasica!!![/quote]
Res ne vidim razloga da me moški (tak komentar ne more napisat ženska), ki nima pošlihtan pri ženskah, kliče prasica. Jan je zelo razumevajoč moški, za razliko od tebe jljj.
Res ne vidim razloga da me moški (tak komentar ne more napisat ženska), ki nima pošlihtan pri ženskah, kliče prasica. Jan je zelo razumevajoč moški, za razliko od tebe jljj.[/quote]
Kje je pol problem, če je jan tako razumevajoč? Kr nek res. Imam na sumu da to Jan sprašuje, kako svojo Heleno v trojčka spravit……
Res ne vidim razloga da me moški (tak komentar ne more napisat ženska), ki nima pošlihtan pri ženskah, kliče prasica. Jan je zelo razumevajoč moški, za razliko od tebe jljj.[/quote]
Na tvojo žalost sem ženska, očitno popolnoma drugačna kot ti. In ob takšnih kot si ti, me je sram, da sem ženska. Si v sramoto vsem ostalim – normalnim!!!
Draga jljl,
Mogoče si dobro mislila, vendar si se s svojim načinom izločila. Pljuvat po ostalih, ker razmišljajo/čutijo drugače je lastnost nestrpnežev, zaradi katerih sem pa jaz srečen da ti nisem podoben.
In upam, da je takšnih kot ti – normalnih kot praviš – čim manj.
Heleni/Janu pa le en nasvet; povej o čem razmišljaš, saj pogovor še ne pomeni siljenja. Če ne bo nič – pač ne bo, lahko boš pa pozitivno presenečena.
Draga jljl,
Mogoče si dobro mislila, vendar si se s svojim načinom izločila. Pljuvat po ostalih, ker razmišljajo/čutijo drugače je lastnost nestrpnežev, zaradi katerih sem pa jaz srečen da ti nisem podoben.
In upam, da je takšnih kot ti – normalnih kot praviš – čim manj.
Heleni/Janu pa le en nasvet; povej o čem razmišljaš, saj pogovor še ne pomeni siljenja. Če ne bo nič – pač ne bo, lahko boš pa pozitivno presenečena.[/quote]
hehehe, Rok-1, ne morem si kaj, da se ne oglasim…. kaj si ti pokroviteljski:)) …. seveda lahko si pozitivno, fajn presenečen, lahko pa negativno…. vmesne poti ni:))) tuki pa se strinjam s teboj :)))
Forum je zaprt za komentiranje.