Najdi forum

skupine

ste že slišali za:
-silver hair,
-green day,
-good charlotte,
-rancid,
-minor threat,
-anti flag,
-black flag,
-korn,
-children of bodom,
-cradle of filth,
-midtown,
-sum 41,
-autopilot off,
– goldfinger,
-new found glory,
-nofx,
-nirvana,
-mest,
-afi,
-mxpx,
-deftones,
atomic spider,
– spiderlegs,
– factory of angst,
– fin du monde,
-nargaroth,
-bauhaus,
-the dead birds.

če ste, kaj menite o njih?

popravek: **silverchair**

Tu si naštel čist različne skupine, kar se glasbe tiče in mi ni čist jasno kakšen odgovor pričakuješ. 🙂

Dost skupin od naštetih je super, nekaj pa tudi bednih.

Joop!

zakaj bi pa mogle biti enake? zanima me sam mnenje, prosim brez neumnih komentarjev. In: ”nekatiri so dobri, nekateri slabi”, mi ne kaj veliko pomaga.

hvala

No, pa tkole 🙂

Slišala že za:
green day
-korn,
-children of bodom
-cradle of filth,
nofx
-nirvana
deftones,
nargaroth,

ostalih ne poznam

green day – poznam. poslusala sem jih v osnovni soli in zacetek gimnazije, tak “garazni” band z nekaj uspelimi komadi. Tudi zdaj se vrti American idiot in mi je kar OK.

good charlotte – cudno namazani mladenici :)))) Ne vem, njihova muzika mi je nikoli ni bila prevec usec. Prav tako je s sum 41. Vsak ima po ene 2 dobra komada in to je to 🙂 – moje mnenje

nofx – a se obstajajo?:) Sem tudi poslusala v osnovni soli. Dober punk. Nekje imam se CD-je, kjer se prah nabira.

nirvana – kdo ne pozna nirvane?:) Ceprav ful navdusena nikoli nisem bila. Tako kot je nekaterim kar “prihjal”, ko so jih slisal:)))

Edino se krone lahko omenim. Te so mi pa res vsec!!! Taprava muska!:)

myst, pa so ti všeč deftones? ellcy- verjetno misliš korn? se strinjam, nofx so meni ful všeč, sploh ko sm bila mlajša,pol so me razočarali ko sem prvič videla njihove slike:)hehe:P nirvana,pa mislim da ni tko dobra…sej,kake so zelo zelo dobre pesmi,sam,men se ne zdijo lih neki velik rock.

Ja, zatipkala sem se.

3 to 7.
še kar. bolj so mi všeč children of bodom 🙂

Huh, Nirvana pa res ni rock, ampak grunge…:)

aha. no meni so pa zelo všeč. numetal so ane?čeprav se mi kdaj zdijo bol goth. ja, baje ja.pa mi vsi govorijo da so rock.:\

Poznam te skupine
Black flag=zateženo
Green day=vredu
Nirvana=mi je všeč
Bauhaus=tudi dobro

Ostalo pa ne poznam.

hvala:) mogoče imaš kake pesmi od bauhaus?

Imela sem jih na kaseti. Ko sem vrgla v smeti svoj stari kasetofon, sem čisto vse kasete dala kolegici.

oh škoda:)

Od Dobre Šarlote album lahko zdljaš tukaj

dobre šarlote:) hehe:)

New Report

Close