Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija skupine iz 80`

skupine iz 80`

Pozdravljeni.
Meni je strašansko všeč štanca iz 80-ih. To je nekje od leta 1983-89. Prosila pa bi vas, če mi lahko pomagate najti čim več izvajalcev iz tistega časa. Že prej sem iskala en komad, o katerem vem samo par besed, ampak nismo nič našli. Sedaj pa bi si z vašo pomočjo skušala nabrati čim več muzike iz tega obdobja. Zelo bi vam bila hvaležna. Hvala
Lep večer.

Če začneva sedaj, do zjutraj ne končava.
Konkretnejše?

Jaz imam v mislih bolj tiste komade oz. izvajalce, ki so naredili en ali dva komada-hita, potem pa konec. Upam, da razumeš, kaj hočem. Eden izmed tistih komadov je “Atenzione, go go radio”. Temu podobni mene zanimajo.

Jaz sem kupila komplet CD-jev z naslovom Hits Of The 80’s. Super komadi, sami znani. Pojdi pogledat v kakšno trgovino z veliko izbiro CD-jev.

Ker sem tud sam en velik ljubitelj te muzike evo jih nekaj…
Wham, Kajagoogoo, Frankie goes to Hollywood, Duran Duran, Baltimora, A-ha, Wet Wet Wet, Thompson Twins, Simple Minds, Trio, Toto, Tina Turner, Kenny Loggins, Tears for Fears, Talking heads, Starship, The Communards, Bronski Beat, Madonna, Michael Jackson, Sandra, Samantha Fox, Sabrina, Roxette, Phill Collins, Nik Kershaw, Nena, Modern Talking, Guns’n’Roses, Milli Vanilli, Kim wilde, Pia Zadora, Jan Hammer, Gianna Nannini, Eurythmics, Depeche Mode, Cyndi Lauper, Culture Club, Bros, Alphaville, Soft Cell,….

Uf, ja, pa skupina Dead Or Alive in njihov komad You Spin Me Around. Še zmeraj zakon! :)))

Flying pickets, UB 40, Bee Gees, Olivia Newton John, John Travolta, BCR, ABBA; Queen, Smokie, Andy Gibb, Clash, Dione Warwick, bivša Juga – Riblja čorba, Bijelo Dugme, Oliver Mandić, Zana, ….

Def Lepard, Scorpions, Motley Crue, The Mission, Aha, Anthrax, “Buckfiz”, Paul Young, Chopin, G”n”R,.

Limahl, Falco

Blondie

ina.

Spandau ballet, Simply Red, Talk talk…

Danes sem dobil nekaj hudih maxijev:
FAIR CONTROL – SYMPHONY OF LOVE
ROCKY M – DISCO LADY
LIME – GUILTY
SAVAGE – RADIO
SAVAGE – ONLY YOU
LIAN ROSS – SAY YOU’LL NEVER
FANCY – SLICE ME NICE
IVAN – FOTONOVELA
KOTO – VISITORS
MAX HIM – LADY FANTASY
tudi jaz obožujem staro dobro štanco

lp

Js sm naroču pred cca. 6 leti prek TV-ja 4 CD-je the eighties.. dbest muska.. seveda je to že nevemkdaj zmanjkalo (tistmu k mi jih je vzel upam da mu odpade..če je pa ženska pa da je grda)..

Končno sem našla tisto, kar sem iskala več mesecev. To pa je pesem Requiem od London Boys!!

Najlepša hvala vsem za trud in lepe praznike!!

Srečno!!

New Report

Close