Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Skrivnostno darilo

Skrivnostno darilo

Zdravo, v zadnjem času sm se preko facebooka v pogovor zapletel z eno simpatično punco, čeprav se še nisva videla, zaradi velike razdalje se super razumema. Ker si skoraj vse povema in zaupama sem pač prišel na idejo, da ji v tem decemberskem času, ko se vsi obdarjujemo pošljem skrivnostno darilo (tega bi izledelal sam – nekaj v romantični smeri) pač za to darilo se bi precej potrudil. Kaj mislite kako bi ona odreagirala, če ne bi vedela od koga je to lepo darilo prišlo na dom in od kje bi kdo zvedel za njen naslov, bi pa v njem namignil da sem mogoče jaz tisti, ki ga pošiljam… Kako bi ve reagirale, če bi se vam to zgodilo?
lp

Po moje bi si mislila, da je od božička in nikogar drugega. 🙂
Presenečena bo v vsakem primeru. Ni pa nujno, da v pozitivnem smislu. Lahko se (te) tudi prestraši.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

čakaj malo, bomo v kofe pogledal

Si mislil sebe notri zapakirat? Tega raje ne.

Si pa lepo povedal, da se zaradi prevelike razdalje super razumeta:))). Torej, ne obremenjuj je z bližnjimi stvarmi in celo otipljivimi.

Z drugimi besedami, drži jo na distanci, pa bo vse ok. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Splačalo bi se, če bi ji precej konkretno namignil, da si to ti. V nasprotnem primeru bi bila škoda časa in denarja.

Če je tvoj namen, da bo uživala v tvojem darilu, pošlji. Če samo nabiraš točke, pa nima smisla

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pomeni, da moški samo nabira točke?

Ne vem take skrivalnice se gredo mogoče petnajstletniki, če nimajo drobiža za karto in sok, pa nočejo mami povedat, da jih zapelje. Tako, če spadaš v ta rang, potem ja, drugače pa za pravo osebo ni nobena razdalja prevelika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close