Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SKRIVNOSTNA ITALIJA / TOSCANA

SKRIVNOSTNA ITALIJA / TOSCANA

Pozdrav!

Izhajam iz stališča, da nikoli vsega ne veš, in tako
prosim vse zaljubljene v Italijo, predvsem v Toscano, da posredujejo informacije o nevsakdanjih kotičkih, atrakcijah – takšnih in drugačnih
( zgodovinske, moderne, naravne, kulinarične); zanimivosti, ki jih ne najdemo v običajnih vodičih in sicer v območju med:
Firence, Pisa, La Spezia, Modena, Bologna.

Skratka mišljenja oz. odkritja, ki ste jih doživeli na samem potovanju oz. naključno, a so po Vašem spoznanju resnično vredna ogleda.

Za vse predloge se zahvaljujem!

S prijaznim pozdravom

Zlatirog

Vsekakor se splaca pogledat Cinqueterre pri La Spezi. Izven poti pa otok Elba.

Aja pa vas Vinci, rojstni kraj Leonarda da Vincija… luskano in zanimiv muzej.

ČAV !
PRED KRATKEM SEM ODGOVORIL NA TO TEMO O TOSKANI ZA TO POGLEJ MALO PO ZGODOVINI.
POGLEDATI PA MORAŠ SIENO IN CINQUETERRE, KI SO NAJLEPŠE STVARI V TOSCANI.
L.P.

CINQUE TERRE NISO NAJLEPŠE KAR JE MOČ VIDETI V TOSKANI, KER SO CINQUE TERRE V LIGURIJI. In odvadi se prosim že pisanja z velikimi tiskanimi črkami, saj dvomim, da si še vedno v prvem razredu osnovne šole.

lordwales se drži načela :

če ne potuje , se ne zanima.

si pa z veseljem ogleda komedija ciklone
upam da bo na novem računalniku delalo z meniji / na starem ni /

je pa toskana pregrešno draga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! / dan čez 50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! evrov /

kar je sploh značilnost italije, saj sem na belopeških dal za eno mineštro , solato , 2 fanti , 5 razglednic z znamkami
18 evrov !

kot sem povedal do novembra ni dopusta. mogoče nekaj dni ………………………..

Zadnja sprememba (26-08-05 21:43)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close