Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

To je tvoja zelo dobra ugotovitev in zato je potrebno čas in prostor presežt.

Spoštovani Trocki nadvse rad komuniciram z inteligenco, kar Vi vsekakor ste.

drug drugega programiramo

Se Vam opravičujem ampak malo moram iti na sprehod, da ne bom nonstop za računalnikom, to tudi ni zdravo.

Predvsem je to stvar genetike, načina življenja, okolja…in miselne naravnanosti.

“Yes, if the stones that we walked on could talk, they would surely tell our story.” ― Nico J. Genes

Od celega tega foruma laho čitam samo še tvoje poste, Xrobe. So nekako spokojni in prisotni, nenastrojeni.

Res je, in nekako zadnje čase imam to srečo, da srečujem izredno zanimive ljudi. Pa tudi ljudje se mogoče nekako premalo zavedamo, da v resnici hodimo po samem sebi spoštovani Elbert.

Ljudi je strah in se bojimo odkrito povedati svoje resnično mnenje.

In prav ta tretji faktor, poleg prvih dveh, ki si jih že omenil (prehrane in gibanja), vpliva na zdravje in lepoto.
Zadel si v par besedah, brez vsakega palamudenja in vidim, da pri tebi tega ni!

Ja res je, psiha je izredno nežna in subtilna. ne prenaša grobosti, nasilnosti, terorja…itd.

Vrsto let nazaj mi je prijatelj večkrat rekel, “Vsi ljudje imamo kamere v očeh” in te njegove besede so resnica.

Potrebno je doseči notranji mir in potem se lahko marsikaj spremeni na področju zdravja in lepote.

Res je, razvijamo superfantastične sposobnosti globoko znotraj našega superfantastičnega jedra…treniramo “šamanizem”…prehajamo v neke vrste stanje globoke meditacije, kontemplacije…

ja, veliko ljudi se prebuja….
notranja harmonija vzpostavi harmonijo navzven
eden začetnih znakov povezanosti z “absolutom” “energijo življenja” je sinhronicity

Drži, res je sistem mora delovati sinhrono oziroma skladno, celovito…sinhronicity…kot npr. mesto luči.

ne vem, kaj je mesto luči..ampak ja, skladno, harmonično…brez napora ali forsiranja situacij….

…to je kot neke vrste perpetumobile sklenjen tokokrog mesto luči, kot mesto svetlobe, vse je povezano in vse deluje…city of light…

Iščem svojo nadvse spoštovano Princeso, pa ne vem kam se je izgubila.

Moja Princesa je lahko tudi “čarovnica”.

Lepo se imejte, jaz se grem malo izklopiti. ok.

Evo me !

Bom jaz žrtvoval desetinko grama čistega zlata v dobrodelne namene. Neko zlato pijačo moram izdelati, pa še ne vem točno kako, da bodo mikroskopsko majhni delčki zlata lebdeli v tekočini kakor koloidni delci. V tekočini mora biti elementarno zlato. Tekočina se mora nežno svetlikati od zlata. Razmišljal sem o elektrolizi, ampak to ne bi bilo dobro. Najbolje bi bilo, da zlato nekako zmeljem v kamnitem možnarju, dodati bi moral kremen ali kameno strelo in vse skupaj kar dolgo časa mleti v možnarju. Najbolje, da uporabim pol desetinke grama čistega zlata. Bom malo eksperimentiral, če se strinjate.

telo potrebuje zlato, nekaj ga preide v telo med poležavanjem na mivki okoli Virginia beacha, dobi se ga pa tudi iz jajčevcev, moja znanka si sama dela koloidno zlato, si je naročila neke zadeve iz zda, pa električni tok je morala ojačati na industrijski

Morska voda je zelo zdravilna, to vem, da vsebuje tudi nekaj malega zlata v sledovih. Mene še vedno zanima pijača izdelana z dodatkom zlata.

Delo z zlatom me še čaka. Najboljše bi bilo samorodno zlato. Za svoj eksperiment bom uporabil že prečiščeno zlato. Rezultati znajo biti izredno zanimivi. ok.

Mmha. To pijača bo zanimivo odkritje. O tem bo svet poročal!
Kaj pa časovna poveza za nazaj? Stik z Nikolo Teslo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close