Skrivnost neopazne galaksije
Lep dan. Ker sem se posvetil pisateljevanju mi to po več letih že kar dobro uspeva. Želel pa bi slišati tudi kako mnenje koga, ki je te knjige že prebral. Napisani sta Nektar življenja in Skrivnost neopazne galaksije, v kratkem pa bo izšla pri založbi Stella tudi knjiga z naslovom Knjige s podstrešja naše babice, ki vsebuje koreografijo o lastovkah, pesem o študentski ljubezni za kitaro in klavir ter nekaj poezije. Splet te zgodbe je vpeljan kot prispodoba celostne podobe, celovitega pogleda in presenetljivega razpleta mlade umetniške družbice, ki se ukvarja z umetnostnim plesom.
Mnenje pa lahko pošljete na mojo elektronsko pošto, ali pa ga napišite v forum. naslov strani je http art ************.
Pozdravljeni v pričakovanju vseh šestnajstih uspešnic do leta 2010
KNJIGE S PODSTREŠJA NAŠE BABICE, VPRAŠAJ ME CATHLEEN, ZGODBA S SEVERNE GORE, OBSERVATORIJ 775, POVSEM POZABLJENE IGRE, IGRA S ČILIJEM, IDEJE ZA OPREMO BIVANJSKIH PROSTOROV, V SENCI ČEŠENJ, NIKOLI NE VEŠ, MODROST IN PREROKBA STAREGA VRAČA, SOŽITJE HLADNEGA IN VROČEGA, DEKLE,KI JE DALO NEKAJ NASE, MISEL NEKEGA POPOLDNEVA, URAD ZA IZGUBLJENE STVARI