Skrivni recept njegove mame :))))
Z možem živiva v skupnem gospodinjstvu nekje 3 leta. Moja kuha mu je zelo všeč in večkrat pohvali, samo ena stvar je, ki pa je nisem in nisem znala skuhat kot njegova mama :))) Pa ne, da bi težil ali karkoli. Samo večkrat je omenil, s takšnim žarom v očeh in nostalgijo, kako pa ona dobro naredi riž. Takšen poseben. Vse sem poskusila. Kuhala, dušila tako in drugače, na olju, masti, rahlo mokrega, posušenega, ma ni da ni. Danes pa sem med kuho riža sprejela telefonski klic in se zamotila in popolnoma pozabila na ta nesrečni riž. Rezultat je bil, da se mi je popolnoma razkuhal. Voda je bila zdrizasta, skratka nikakvo. Ker nisem imela nobene druge priloge, sem ga vseeno postavila na mizo, saj je mož prišel čez 10 minut domov. Sem mu rekla, da naj poskusi če bo lahko jedel, če ne pa bo poleg mesa kar kruh. Da vi njega vidite. “To je to, to je to!! ” se je navdušeno drl in na veliko zajemal riž. Kar tri ogromne porcije si je naložil na krožnik in skoraj zignoriral meso. Torej sem koooončno ugotovila skrivni recept njegove mame :)) Ali naj mu povem, kako mi je uspelo? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.