Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Skrivni recept njegove mame :))))

Skrivni recept njegove mame :))))

Z možem živiva v skupnem gospodinjstvu nekje 3 leta. Moja kuha mu je zelo všeč in večkrat pohvali, samo ena stvar je, ki pa je nisem in nisem znala skuhat kot njegova mama :))) Pa ne, da bi težil ali karkoli. Samo večkrat je omenil, s takšnim žarom v očeh in nostalgijo, kako pa ona dobro naredi riž. Takšen poseben. Vse sem poskusila. Kuhala, dušila tako in drugače, na olju, masti, rahlo mokrega, posušenega, ma ni da ni. Danes pa sem med kuho riža sprejela telefonski klic in se zamotila in popolnoma pozabila na ta nesrečni riž. Rezultat je bil, da se mi je popolnoma razkuhal. Voda je bila zdrizasta, skratka nikakvo. Ker nisem imela nobene druge priloge, sem ga vseeno postavila na mizo, saj je mož prišel čez 10 minut domov. Sem mu rekla, da naj poskusi če bo lahko jedel, če ne pa bo poleg mesa kar kruh. Da vi njega vidite. “To je to, to je to!! ” se je navdušeno drl in na veliko zajemal riž. Kar tri ogromne porcije si je naložil na krožnik in skoraj zignoriral meso. Torej sem koooončno ugotovila skrivni recept njegove mame :)) Ali naj mu povem, kako mi je uspelo? :)))

Ta je pa res dobra. Jaz bi mu pustila veselje. Ni kaj, tašče so pač odlične kuharice.:)

kok sm se pa zdaj narežala:)))))))))))

Živemu človeku se marsikaj zgodi! Tudi jaz imam na zalogi nekaj podobnih anekdot!

A ja, jaz nisem povedala 🙂

Wellcome to club, Mojca34

hahaha….ta je pa dobra!

Stvarno sem se narežala. Ampak kaj češ ,česar smo navajeni je dobro.Pa mu ga pocaj, kaj češ sto ljudi sto čudi. Sam da je mir pri bajti.

LOL :-))

Ena boljših zadnje čase :-))

:)))) ne, ne, ne mu povedat, no :))

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

Stara fora! Vedno naj bo malce zažgano, pa bo ok!!!

Prihrani to za 30 obletnico poroke. Se bosta takrat skupaj smejala (zdaj pa morda njemu ne bo tako smešno, kot je nam 🙂

Ha, ha, ha… dobra!!!

Ena boljših zadnje čase! Jaz bi jo prilepila med najbolj butaste, ker je res za se nasmejat.

Ha ha ha…ta je pa dobra!! Me je pa spomnila na nekaj, kar mi pa ni več tako smešno. Namreč, moj sin (odrasel) tudi vedno reče, da tako dobrega riža, kot pri meni, še nikjer drugje ni jedel….zdaj ko sem to prebrala, me je pa kar malce zaskrbelo:)))

Hudo! :)))))))))))))))))

Kolegica mi je enkrat razlagla, da je mož prvič pohvalil njen golaž iz mletega mesa takrat, ko se ji je malce zažgal (tudi ona je govorila po telefonu 🙂 Je rekel, da je skuhala tako dobrega kot njegova mama…

Oh, kar precej vicev na to temo je že povedanih in slišanih. Tako da, jaz v tole zgodbo ne verjamem nič bolj kot v kakšen vic:)

Ja,pa imamo nov recept..oljčno olje,malo čebule ,pest riža,10minut telefona,dobro premešamo…hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close