Skrivam denar pred ženo
denkozzenko, 20.12.2021 ob 22:21
Me peče vest, poročena 14 let, dober zakon, otroci, stanovaje, oba kul job, vse ji zaupam, povem. Edino pri dnarju se pa ustavi, je tako zapravljiva, da se je ne da ustavit. Že pred otroci je bila, zdaj ko imava otroke, zapravi celo plačo za obleke, čevlje, igrače, tečaje … In sem začel resno skrivat denar, naredil sem ene dve zavarovanji, vlagam tja, mi tržejo. Na srečo mi ne gleda računov, ampak drugače ne gre. Odprl sem še en račun, kjer imam nekaj rezerve, če kaj zagusti, ona ne ve nič o tem … Ima kot žena pravico vpogled v moje finance, če gre na banko? Če me dobi, bo mislila, da imam še kako ljubico, v resnici bi rad samo varnost za družino …
Hja, OK – če je zapravljiva, jo postvaiš pred “zid in limit”. Ampak takoj, ko ji boš to naredil, bo sumničava in te bo odkrila.
Moj je tudi namerno prikrival – sicer jaz bila pa za razliko od tvoje čisto nasprotne, pridno šparovna žena, taka kakršno si želi vsak mož .. Ampak on je bil greedy, ker ga je višina zneskov denarja popolnoma zasvojila in ni znal nehat, postal je odvisen in pohlepen, požrten, samo za svojo rit; najbolj ga je skrbelo, če bo dovolj za na starost – ker se je zbal, da ne bo dovolj za džin tonike za na starost in vsak mesec obisk njemu tako prijubljenih Benetk, mesta pregrešnikov in finančnih prevarantov že stoletja.
Ampak: na sodišču se vse mora prikazat, brez pardona, ko se določa kaj je bilo skupno premoženje, sploh skupne finance v času zveze – nema tate mate. Bančni izpiski in pa kartični izpiski so merodajni – bodo če bosta šla kdaj narazen od obeh merodajni. Banka jih hrani v elektronski obliki 10 let…. Enako FURS fdavčen napovedi in odmere dohodnin. Pa tudi ta zavarovanja očitno nakazuješ preko bančneha računa in se bo vse videlo. Vsak dvig se bo videl, boš moral upravičiti Meni je lagal, da ne trguje na kripto worldu, pa je dobil na bančni račun npr. izplačan trejd. Preko birtish firme 🙂 Potem “mutil ” s kolegom in sodelavcem, ki ima sp ( jasno sp manj obdavčen, tako lahko državo goljufaš, da manj davka odvedeš – tukaj govorimo o zneskih 30.000 EUR + naenkrat ), da sta storitvene račune izdajala, pa je tako prihajal še do izplačila ja, sem postala pravi mali Sherlock, šla v sodni spis po njegove bančne izpiske, ki so jih je morale banke , kjer ima odprte v Sloveniji račune na zahtevo sodišča posredovati za en drugi proces, za začetek – da bo vse dokazljivo in sledljivo, kakšen finančno eksistenčno nasilje se je šel v zakonu z menoj; sicer pa – v času sobivanja je premoenje skupno in tudi bančni izpiski to potrjujejo.
Izvajaš načrtno finančno nasilje v zakonu s tem ko prikrivaš in odtujuješ od zakonca, partnerja, če to počneš, ker je to dokazljivo – to ti mora biti jasno in na sodišču boš pogrnil, če boš računal na to, da ne bo izsledljivo 🙂
Ma da sem jaz na mestu tvoje partnerice in da te pogruntam – te pustim – nekaj časa, da se še pajtlaš, pa loviš – pa pridno kopiram in spravljam tvoje bančne izpiske, sledljive transakcije; pridobim gesla medtem ko spiš ( ali iz telefona ali iz računalnika – se vse da 🙂 In potem BAM trenutek resnice, ko se sam zaplezaš.. Tako se m svojemu bivšemu možu. Mu je spodnjice v anus potegnilo.
thinkagain, 21.12.2021 ob 00:56
Grenivka422, 20.12.2021 ob 23:38
Ti časi so nas nekatere prav prisilili, da se začnemo bolj varovati in mislite nase. Naj gre za zdravje, finance ali kaj drugega. Ampak kot opažam po trgovinah, ljudje še vedno na veliko zapravljajo, mnogi se ne zavedajo, da bo kmalu vsak cent pomemben. Posedanje po lokalih je še vedno preveliko. Nakupi dragih avtomobilov in luksuznih stanovanj tudi. Za koga je potem ustvarjena umetna kriza in se dela panika?
Pri nas doma smo hvala bogu skromni in nimamo težav z bahanjem in tekmovanjem kdo ima večji in boljši avto.
jaz sem tukaj za to najbolj zdravo srednjo pot… misliti je treba na starost, da se varcuje za pokojnino, misliti je treba, da se ima kaj na strani, za kaksne vecje nepricakovanje izdatke… a hkrati si je treba slozi mesec poleg osnovnega tudi kaj za duso privosciti… ne orevec, ne razmetavanje, a nekaj za duso je orav da clovek ima, da ni samo tisto da delas za racune, hrano, na stran, pokojnino i. da ti za zivlhenje tisti uzitek za duso na mesec nic ne ostane… nekaj zmernega vsak mesec mora vsak imeti tudi v tej smeri… ker to je potem dejansko življenje, da si lahko z zaslužkom tudi kaj za duso privoscis…
zmernost, varčnost v snislu preudarnosti, natancnost in organiziranost pri financah se meni zdi, da je kljuc.
Nekako tako ja. En mesec je malo težje, pa je zato drugi mesec malo lažje.
Jo,
mislm da mas prav. Lepo mej finance čez, ker je prav da imaš nekaj na rezervi če zagusti. Takrat bo še posebej vesela, ko boš vaši družini rešil rit.
Moja je tud zapravljiva, kokr je pač lahko, tako da mam jaz čez, kar se tiče velikih nakupov…okna, avto, tv, ogrevanje…itd. Ona pa pač obleke za otroke itd…ampak tudi to se rabi..frizerji pa nothi so tut obvezni, imam vsaj urejeno seksi partnerko..
Moški imamo v večini večji finančni čut in prav je kar delaš. Če bo kdaj izvedela, ti bo samo težila kok si stiskaški itd..ne bo pa razumela, kdo plača gume, registracijo, avto, hišno opremo, morje,…
Lp in srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.