Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek skriti sex

skriti sex

Kaj pa ve?? Ste že doživele sex nenadoma ali na skritem mestu,ali z popolnim neznancem, alipa samo enkrat strastno in da ni zvedel ne mož in nihče. Jaz sem ga samo enkrat na seminarju in bilo je nepozabno, še sedaj včasih sanjam o tem. Nikoli ni izvedel ne mož in ne prijateljica.

Vedno sem si želela kakega takega sexa na hitro, divjega od gore strasti….pa se ni vedno obneslo….še takrat, ko sem rekla, zdej se bom pa s tem neznanim mladcem posexala do konca, sem se čez 6 let z njim poročila,tak da…

Seveda in to že večkrat. Monoseks. Na skrivaj, noben ni vedel.

Jaz sem tudi nekaj takega dozivela. V bistvu se ni zgodilo vse tako hitro, ampak je bilo malo splanirano. Skratka preko interneta sem spoznala 10 let starejsega moskega, cez 2 dni sva se dobila in se divje poseksala. Nikoli vec se nisva videla ne slisala.

NEPOZABNO!

Ne ni. Pa ne da nimam zelje, ampak ne bi mogla. Jaz bi vedla. Ni to dovolj? Kako naj mu potm se pogledam v obraz? Kako sebi?

Vem, kar ne ve, ne boli. A vem, bolelo bi mene. Tako zelo, da bi odsla. In ker imam zdaj vse, nimam razloga, da bi silila drugam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close