skregala sva se
50 eur za okroglo obletnico je malo premalo, po mojem mnenju. Saj drugače je malenkost dovolj, ampak okrogla obletnica je pomembna. Ker za 50 eur res težko dobiš primerno darilo. Zganjaš pa ljubosumnost na njegovo mamo, to veš, a ne? Prav je, da si mu povedala, da te moti razlika v denarju, ampak upam, da si končala s tem primerjanjem. Mogoče bi morala doumeti, da je lepo, če moški spoštuje mamo. Poleg tega sem prepričana, da tudi mama njemu večkrat kaj da ali kupi in da je glede na to določil znesek, ki ga bo porabil za njen rojstni dan. Kaj pa ti kupiš njemu za rojstni dan? V kakšni vrednosti???
Če res ne gre drugače, naredita kaj sama, da bo dodalo vrednost darilu, ki ga bo kupil npr.
http://marby-ustvarja.blogspot.com/
Drugače pa ga podpri in naj mami kupi darilo, ki si ga je zamislil.
50 eur za okroglo obletnico je malo premalo, po mojem mnenju. Saj drugače je malenkost dovolj, ampak okrogla obletnica je pomembna. Ker za 50 eur res težko dobiš primerno darilo. Zganjaš pa ljubosumnost na njegovo mamo, to veš, a ne? Prav je, da si mu povedala, da te moti razlika v denarju, ampak upam, da si končala s tem primerjanjem. Mogoče bi morala doumeti, da je lepo, če moški spoštuje mamo. Poleg tega sem prepričana, da tudi mama njemu večkrat kaj da ali kupi in da je glede na to določil znesek, ki ga bo porabil za njen rojstni dan. Kaj pa ti kupiš njemu za rojstni dan? V kakšni vrednosti???
Če res ne gre drugače, naredita kaj sama, da bo dodalo vrednost darilu, ki ga bo kupil npr.
http://marby-ustvarja.blogspot.com/
Drugače pa ga podpri in naj mami kupi darilo, ki si ga je zamislil.
zakaj pa je 50 evrov premalo? Kaj hudiča pa je tako pomembnega ena okrogla obletnica?
a je res taka razlika med 59 in 60? Pa je tudi denar edino merilo za to, koliko nekoga ceniš?
tip nima denarja, še zapufan je, pa bi se moral nekaj preseravat?
Če bi bila oba na socialki, a bi tudi pričakovali ne vem kakšno darilo? Kakšni odnosi pa so to, da mora biti drago darilo, ne upa si pa povedat, da je čez glavo zapufan?
Bi ti kot mati pričakovala, da se gre otrok sposodit denar, samo zato, da bo za brezvezno darilo, ali bi razumela, da morda denarja nima in se ti lahko zahvali na drug način?
Moja mama je imela tudi okroglo obletnico, pa smo se zbrali tisti, ki smo ji blizu, odšli na kosilo, se imeli lepo, plačali smo otroci. Dobila je velik šopek in je bila presrečna. Ne vem, zakaj bi kupovali ne vem kakšna darila, pa saj verjetno že vse potrebno ima. Meni bi več pomenilo, da z otroci preživim lep dan, kot pa vsa draga darila. Nimajo vsi lepih dohodkov in nimajo vsi želja po dragih darilih….huhh, še dobro, da smo si ljudje različni:))
Forum je zaprt za komentiranje.