Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skratka, generalno pogleda na svet nisem spremenil

Skratka, generalno pogleda na svet nisem spremenil

Še vedno mislim, da je to svet, kjer moški načeloma ni spoštovan. vsaj na zahodu ne. Razen če ne odstopa dovolj od večine, da ga ženske opazijo. Ampak f.ukanje raznih žensk ti da zgolj občutek praznine. Tolk o tem, ko moderne ženske mislite, da ste dosegle zmago s tem razdajanjem seksa atraktivnejšim samcem, v bistvu pa ste le kot biljard kugla na katero pozabiš po udarcu.

Ampak spoznati žensko, s katero si nekje na isti valovni, to je kr projekt, če nisi glih povprečen Lojz po načinu razmišljanja in življenja. Jaz pa nisem kompatibilen z neko udlužbenko javne uprave, učiteljico, sodno zapisničarko, prodajalko. Sem imel na koncu koncev veliko srečo. In ko spoznaš žensko, ki ti je vizualno všeč, precej mlajša, podobnega razmišljanja, dokaj svobodnega poklica,potem ti ne ostane drugega, kot da jo zagrabiš in narediš vse, da bo ostala s tabo.

Ker vse druge opcije so slabše in f.ukanje prodajalk in kelnarc in tajnic te pahne le v tesnobo in občutek praznine.

tako da, ljubezen, definitivno da, ampak pot do nje je včasih trnova. Ponosen sem na vsak korak, ki sem ga v lajfu naredil in ponosen sem na svoje prejšnje življenje, kajti iz mene je naredilo boljšega človeka, pa naj se še tako čudno sliši. Spoznal sem, česa sem se prenajedel in česa nočem. Nočem površinskih odnosov, plitkih odnosov in večnega prilagajanja prenatrpanemu urniku kakšne ženske, ki mi ničesar ne nudi.

Stari… spoved je v nedeljo pri maši. ?

ma koga sploh zanimaš? itak se te bo kmalu naveličala in te načevljala, nč bat.

epic fail, hahaha, bravo.

Vedno opazim in spoštujem moškega, ki izstopa po svojih visokih moralnih načelih.

Daj ji okaži tvoje traktate iz SČ in jo opomni, da se čudeži NE dogajajo. Če je polnoletna, bo razumela takoj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close