Škotska
okej, ena neumestna… Tina tule pišeš na forum, meni pa ne napišeš maila nazaj 😛 zaj pa kr razmišljaj kdo bi lahk bil 🙂 🙂
drgač pa kar se tiče škotske/irske pa še to: o katerih terminih se pravzaprav pogovarjamo? a bi komu odgovarjalo iti septembra? kako je pa z vremenom takrat… js sm bil lani septembra v londonu in sm mel skor skoz sončno (!!!), sam glede na geografski položaj škotske bi pa reku da zna takrat že bit kr hladno… kakšne izkušnje glede tega?
Glede vremena je tako…da je najlepši termin in najbolj suh začetek avgusta, ko cveti resje. Jaz sem bila konec maja in sem imela zimsko budno in kapo (mraz, vlaga, veter), sploh na severu. Potem pa sem bila oktobra na irskem in v 10 dneh ni bilo kaplje dežja ( so se tudi domačini čudili vsak dan kako je lovely evening ). Če potuješ na Škotsko in Irsko moraš pač vzeti v zakup, da bolj redko vidiš sonce. Stalno nekaj rosi, je megleno, vlažno….misteriozno….se pa pogreješ z kakšnim viskijem ali guinessom in je ravno tako prijetno :)) To je prav gotovo eden iz med čarov te dežele.
Zivjo!
Tudi jaz bi se vam pridruzila za na Skotsko. Sla bi poleti ali zgodaj jeseni, najrajsi z avtomobilom, ceprav z mojim verjetno ne bi slo, ker je ze star dedek in malo betezen. Ja, pa vsaj za kaksne tri tedne, za manj ne vem, ce se sploh splaca. Kaksnih konkretnih nacrtov pa se nimam…
Lp, Spelca
hmm…
jaz sem zdaj že čist zmedena glede tega, kdo bo kam šel s kom…
torej, če koga zanima škotska in bi šel z mano – mi naj piše na: zoe@email.si
Forum je zaprt za komentiranje.