Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Škotska za 2 tedna

Škotska za 2 tedna

Štiri osebe se odpravljamo z rent-a-car (v Sloveniji) na Škotsko za 2 tedna. Predvsem me zanima, če je že kdo odšel na podoben način, kakšna je cena z vsemi stroški skupaj (z izposojo avtomobila, bencin, hostli…).

Zanima me tudi, kdaj je najmanj dežja na Škotskem oz. koliko je kaj dežja poleti? 🙂

Ali je poleti kakšen praznik na Škotskem? In kje bi lahko videla igranje dud? 🙂

In koliko stane bencin na Škotski oz. v državah, ki jih srečam na poti?

Aha, pa seveda, kaj se splača videti, oz. česa ne smeš zgrešiti? 🙂

Andrejka,

mi smo šli leta 1997 (tako da cene ne bodo prišle v poštev) na Škotsko s svojim avtom iz Slovenije. Bili smo avgusta, ko je v Edinburgu festival, če se odločite precej prej, si lahko rezervirate karte za Milirary tatoo, pa v tistem času boste tudi sigurno kje ujeli kakšne dudarje. Vreme smo imeli super, jasno in toplo, tako da so se domačini pritoževali, da je netipično poletje. Iz Dovra smo šli s trajektom, smo dobili po nekih vezah precej ugodno in to smo imeli rezervirano vnaprej, na Škotske otoke smo pa sproti urejali prevoze.

Sicer si pa poglej tole: http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=23849&t=23072
Če te še kaj zanima se oglasi!

lp

Glej,mi smo bili tako lani konec septembra.Ti povem,da se pripravi,ker tam je grozno drag benzin in vse druge stvari.Duplo od naših.
Če že greste tako pojdi z Rynair-jem in tam vzemi avto.
Glede dud imaš organizirano večere.Splača se it Edijnburgh(grad,nočno življenje…),pol gor v Aberdeen,Inverness,Oban,otok Iona,otok Mull,Stirling,Glasgow.Imaš vse označeno ob cesti če greš po tej poti za kake znamenitosti.
SREČNO!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close