Najdi forum

Škotska 2015

Pozdravljeni,

V letu 2015 planiramo s prijatelji (zaenkrat 3-je) popotovanje po Škotski s kombijem. Tja bi se šlo za 3 tedne da si lahko čimveč ogledamo. Planiramo da bi štartali v zadnjem tednu julija. Izbrali bi karseda “low budget” varianto. Tako da spalo bi se po hostlih/kempih nenazadnje lahko tudi kje ob cesti , kar pa na Škotskem ni problem. Mislim da bi največji strošek predstavljal sam najem kombija in gorivo. Vendar pa v kolikor bi nas bilo več se ta strošek po osebi drastično zmanjša. Zanima me torej če je kdo tukaj na forumu, ki bi se nam pridružil. Mislim da bi šlo lahko 6-7 oseb. Rabili bi osebe katere če rečejo da bi se nam pridružile da dejansko potem gredo in da na koncu ne bomo 14 dni pred popotovanjem iskali novih. Seveda so tudi okoliščine zaradi katerih se lahko komu zgodi da res nebi mogel iti ampak upajmo da do tega ne pride
Prosim tudi v kolikor je kdo od vas že imel kak “road trip” preko Škotske in če ima kak potopis če mi ga lahko pošlje na email skotska2015@gmail.com, za lažje planiranje poti nekaj sem jih sicer našel a vedno pridejo prav kakšni dodatni namigi kaj se splača ogledati Hvala, N. P.

p.s. Vsi ki ste zainterisirani lahko pišete tukaj ali pa na email naslov ki je omenjen zgoraj !

midva s punco sma vsekakor zainteresirana samo zaradi službe bi šlo samo 2 tedna največ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close