Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem škorpjon!!!

škorpjon!!!

škorpjon!
Ko že imaš prijatelja na Renault servisu in ga sprašuješ razne zadeve, potem ga še vprašaj, PROSIM, kako varen nakup je Kangoo 1.4 RT s 120.000 prevoženimi kilometri, redno servisiran, 1. lastnik, 7 let star. Če ga kupim, kaj lahko pričakujem od te mašine (iz izkušenj), verjetnost okvar, stroški popravil po servisni knjigi, itd.? Prijatelj, na primer ima golfa s 400.000 km, brez okvar in se mirno vozi brez problemov, ter ne razmišlja o nakupu drugega avtomobila.
V kolikor si boš vzel čas in v tvojem slogu navedel kaj in kako, ti bom, kaj pa drugega, HVALEŽEN.
LP,
neroda

Pri nas imamo službenega, če je cena dobra in je avto dobro ohranjen (če rabiš tak avto seveda) je po mojem mnenju vreden nakupa. Nekih posebnih težav z njim ni, sem ter tja se sicer kakšna malenkost pokvari ampak nič posebnega. Poraba zna biti od 7 do 10 (službeno vozilo). lp k

120.000 km za ta motor ni nobena strah zbujajoča številka, posebno če je bil prvi lastnik dober gospodar (lepa vožnja, redni servis)i – mora jih vsaj še toliko naredit. Ob rednem vzdrževanju tudi ne bo posebnih stroškov. Pozanimaj se za kakega dobrega mehanika, pa bo.
Edini problem pri teh vozilih je po izkušnjah mojih prijateljev poraba – okrog 10 litrov in tudi več. Za kak liter manj bo potrebna zelo »nežna« vožnja.

LP, Škorpjon

Hvala za odgovore!
LP

New Report

Close