ŠKORPIJPNI
Pazite, da se ne vežète v razmerje z moškim, ki je rojen v nebesnem znamenju škorpijona, kajti to so ljudje, ki hočejo imet zmeraj prav želijo biti v središču pozornosti, da jim prisotni potrjujejo njihove izjave in da so od vseh občudovani. Delati morate z njimi v rokavicah jim dati vedno prav in nikoli ne boste pohvaljeni.
Zahtevni so v življenju in v spolnosti.
Hvaležna sem SC ju za vse kar sem mu zaupala, da je vse sprejel.
Pogrešala te bom.
Še danes in nikoli več, 28.09.2025 ob 19:49
Pazite, da se ne vežète v razmerje z moškim, ki je rojen v nebesnem znamenju škorpijona, kajti to so ljudje, ki hočejo imet zmeraj prav želijo biti v središču pozornosti, da jim prisotni potrjujejo njihove izjave in da so od vseh občudovani. Delati morate z njimi v rokavicah jim dati vedno prav in nikoli ne boste pohvaljeni.
Zahtevni so v življenju in v spolnosti.
Hvaležna sem SC ju za vse kar sem mu zaupala, da je vse sprejel.
Pogrešala te bom.
Sodelavec je škorpijon. Največji negativec ever in v vse se vtika, tudi v osebne zadeve.
moz je skorpijon tocno kot ga je avtorica opisala.
imam pa hcerko skorpijonko jes vodnar.
ce ne bi jes trdo zagrabila svojo hcero pri nekje 17 je ne bi noben maral.
pa to je bila tako nesramna res nesramna.
sem ji vedno bolj tezila kot bratu. na kincu ko mi je zivce spila sem ji rekla. noben te ne bo maral.
no danes 30let
je ok punca za pravico se ji gre. zaupas ji lahko vedno pomaga .
ampak je tud malenskostna zna obsojat zoprna in dolg jezik.
te dve vzgoji skoprijon in vodnar sta v njej. hb je vecina dni super. ko pa se slabo pocuti al pa menstruacija itd. sam bejz od nje. pa sem njeja mami ki bi za njo dala vse
Forum je zaprt za komentiranje.