Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skorajšnje obvezno cepljenje je tu, kaj boste storili

Skorajšnje obvezno cepljenje je tu, kaj boste storili

Napisano sem citirala Mary nepr.

Odgovor na objavo uporabnika
mir daj, 01.09.2021 ob 11:54

Mary nepr, 01.09.2021 ob 11:51

Joj ko slisim po nasih medijih kako je cepivo ucinkovito mi slabo grata. Pol pa mi povedo moji kako ljudje zbolevajo v izraelu, bratranc otrok ni poslal v solo, ker se je pojavil se nek novi sev, ki vpliva tud na kozo. Cepijo s 3 dozo haska pa ni, proti novem pa sploh ne. Samo nehajte. Raje molimo boga, da nas se kaj hujsega ne spopade. Cepljenih in bolnih kolikor hoces z vse bolj cudnimi simptomi. Namesto, da se vse redno testira pri nas se kar lajnajo isto lajno.

Vsak se odloči po svoje in si kroji svojo usodo.

Vsak se res odloči po svoje, a vedno si sam ne kroji usode. v primeru covida in vseh pandemij je usoda vedno odvisna od tega, kako se bodo vsi v neki družbi ravnali in ne le posameznik.

Tega zavedanja pa slovencem kronično primanjkuje. Pač nismo Skandinavija. Vsak samo na svojo rit gleda. Ampak to se pri covidu ne obnese.

ne morem spat, 01.09.2021 ob 08:20

excell159, 01.09.2021 ob 08:02

No obvezno cepljenje naj bi bilo le za tiste s starostjo 50+.

Ja in?

Naj se cepi vsak, ki to želi.

Mimogrede, vprašanje: ali ste pred cepljenjem podpisali prostovoljno privolitev po poučitvi (informed consent)?

Starejši so bolj ranljiva skupina in če sami nimajo dovolj pameti da se bi zaščitili, se mora to zakonsko uredit.

Mary, me čudi tvoje pisanje! Tudi jaz imam znanca v Izraelu, imam druge informacije. Ampak ne bi o tem, to bi bila druga tema.

Čudi me, da ti ni jasno, da je možu covid pustil posledice, kot se mnogim drugim – jih tudi poznam in da tega verjetno ne bi bilo, če bi bil cepljen.

Res me zanima, 01.09.2021 ob 12:10

Napisano sem citirala Mary nepr.

Kdo ti lahko garantira, da te bo cepivo resilo.? Niste se dojeli, da pada zascita, ta nek novi sev je pa sploh trdovraten. Mislis, da bo zaobsel slovenijo.?  Ne bo, splej ko prej bo tu. Samo poglej kaj so naredili s solarji, kao zaupajo jim da se bojo vsi redno testirali. Malo morgen. A imajo oni sploh pamet.? Testirati bi se morali vsi cepljen, necepljen ne igra vloge. Da o varnostni razdalji in cistih rokah ne zacnem. Cez 20 dni bojo pa spet jamrali kako imajo polno bolnico. A bejz no, le zakaj.

Ne zameri, 01.09.2021 ob 12:07

Sporočilo je namenjeno “ne morem spati”.

Samo to želim pokomentirati, čeprav malo neumestno, pa vendar, da lepo in zanimivo pišeš za razliko od marsikoga. Prav tak način pisanja pogrešam na forumu zadnje čase. Pa lep dan!

Iskrena hvala za pohvalo. Tudi tebi želim en lep pozitiven dan!

Mary nepr, 01.09.2021 ob 12:19

Kdo ti lahko garantira, da te bo cepivo resilo.? Niste se dojeli, da pada zascita, ta nek novi sev je pa sploh trdovraten. Mislis, da bo zaobsel slovenijo.?  Ne bo, splej ko prej bo tu. Samo poglej kaj so naredili s solarji, kao zaupajo jim da se bojo vsi redno testirali. Malo morgen. A imajo oni sploh pamet.? Testirati bi se morali vsi cepljen, necepljen ne igra vloge. Da o varnostni razdalji in cistih rokah ne zacnem. Cez 20 dni bojo pa spet jamrali kako imajo polno bolnico. A bejz no, le zakaj.

Če te cepivo NE BO REŠILO, potem verjemi, da tudi brez cepiva ne boš preživela. 100%.

Barbi333, 01.09.2021 ob 12:16

Mary, me čudi tvoje pisanje! Tudi jaz imam znanca v Izraelu, imam druge informacije. Ampak ne bi o tem, to bi bila druga tema.

Čudi me, da ti ni jasno, da je možu covid pustil posledice, kot se mnogim drugim – jih tudi poznam in da tega verjetno ne bi bilo, če bi bil cepljen.

Seveda pusti posledice. Kaksne info imas ti ne vem. Info je iz bolnice, verjetno ne lapa v tri krasne. Cel kup je bolnih. Cepijo s 3 dozo neprekinjeno in mislis da deluje kot bi bilo treba.? Ne. Ze 10 dni nazaj sem vam napisala, da se pojavlja nekaj novega, vsak dan je slabse. Pazis se pa te ujame. Ko je moj moz zbolel sta zbolela tudi dva  cepljena. Zdaj pa ti razmisljaj.

ravno sem na eni fb strani prebrala zapis, kjer uporabnica piše,da pozna več ljudi, ki so doživeli izkušnjo smrti zaradi cepljenja… eden je zdrav človek piše – ki se je po cepljenju zgrudil, so ga odpeljali v bolnico testirali – bil je pozitiven, rekli svojcem,da je to pač močan odziv na cepivo in da bo šel čez par dni domov, no tega ni dočakal, je v bolnici umrl, vzrok smrti pa za dohtarje neznan. drugi primer, ki ga opisuje je visoko noseča nosečnica, ki se je šla cepiti in kmalu za te izgubila otroka…   tako bom napisala – vsak se sam odloča kaj bo naredil s svojim zdravjem – ogabno in obsojanja vredno pa je,da nekdo z zavajajočimi informacijami ljudi prepričuje v neko dejanje, čeprav ve,da je tvegano in laže  zraven,da ni ali da je tveganje manjše kot zadetek na lotu in podobne zgodbice, še huje, ap da bi nekoga prisilili v cepljenje. Cepiva so nova – še samo zdravstvo priznava, da še nič ne vedo niti koliko časa ščitijo niti o prenašanju ne nič, torej POTEM TUDI ZAGOTOVO NE MOREJO VEDETI IN TRDITI,DA SO VARNA… ČE ŠE ZA BOLEZEN, ZA KATERO SO BILA RAZVITA, NIMAJO VSEH INFORMACIJ…. TOREJ NAM Z VSEMI TRDITVAMI O VARNOSTI LAŽEJO!

Strup je v majhni flaški, 01.09.2021 ob 08:04

Jaz se cepila NE bom, raje umrem.

Ne mislim več živeti v sistemu, v katerem životarim/ umiram na obroke!

Vse se začne in konča s tem, ker se ljudje bojijo umreti.

Ni pa pošteno, da bo marsikdo drug umrl zaradi takih kot si ti.

nezakonito, 01.09.2021 ob 12:40

ravno sem na eni fb strani prebrala zapis, kjer uporabnica piše,da pozna več ljudi, ki so doživeli izkušnjo smrti zaradi cepljenja… eden je zdrav človek piše – ki se je po cepljenju zgrudil, so ga odpeljali v bolnico testirali – bil je pozitiven, rekli svojcem,da je to pač močan odziv na cepivo in da bo šel čez par dni domov, no tega ni dočakal, je v bolnici umrl, vzrok smrti pa za dohtarje neznan. drugi primer, ki ga opisuje je visoko noseča nosečnica, ki se je šla cepiti in kmalu za te izgubila otroka…   tako bom napisala – vsak se sam odloča kaj bo naredil s svojim zdravjem – ogabno in obsojanja vredno pa je,da nekdo z zavajajočimi informacijami ljudi prepričuje v neko dejanje, čeprav ve,da je tvegano in laže  zraven,da ni ali da je tveganje manjše kot zadetek na lotu in podobne zgodbice, še huje, ap da bi nekoga prisilili v cepljenje. Cepiva so nova – še samo zdravstvo priznava, da še nič ne vedo niti koliko časa ščitijo niti o prenašanju ne nič, torej POTEM TUDI ZAGOTOVO NE MOREJO VEDETI IN TRDITI,DA SO VARNA… ČE ŠE ZA BOLEZEN, ZA KATERO SO BILA RAZVITA, NIMAJO VSEH INFORMACIJ…. TOREJ NAM Z VSEMI TRDITVAMI O VARNOSTI LAŽEJO!

odlično napisano!!!

Res me zanima, 01.09.2021 ob 12:09

Danes imaš podatek, da vsi v bolnici, ki so na kisiku, so necepljeni. Že dolgo vemo, da nobeno cepivo ni 100% zanesljivo. Če te cepivo reši težke bolezni in bolnišnične oskrbe je naredilo svoje, se ti ne zdi?

naj ti povedo še, kok so stari pa kakšne4 druge hude bolezni imajo. ke budalo ej, nasedaš propagandi sds in biopički

tvoj mož je bil bolan že od prej pa star tzdu že precej, povej še to po pravici kere bolezni vse ima. če že lažeš in zavajaš

Prosim objavi link.

Teh zgodbic rekla kazala je danes tukaj za izvoz.  Več zgodbic kot dejansko cepljenih.

Bi morali biti vsi cepljeni že mrtvi po vaših zgodbicah.

skorajšnje obvezno, 01.09.2021 ob 07:51

Kaj boste stroli vi vsi, ki se nočete cepit. Kakšno alternativo imate. Zdravniki vam potrdil ne bodo izdajali, saj so oni tisti, ki silijo v cepljenje, kako deluje pravo sodeč po informacijah s spltene strani g Terška oz. če zadeve pravilno razumem, sedaj bodo uvajali obvezno cepljejnje po skupinah, da bo manjši odpor in ko vas bo ostalo še 20 procent necepljenih bodo udarili še po teh. To je taktični plan , saj to smo mi tapametni vedeli že ves čas.Tako sem jaz osebno prepričan. darwin in ostali kaj boste nardili, se boste šli cepit.

smo že vsi cepljeni v družini, vse je ok, nič bat!

tvoj bolni mož, 01.09.2021 ob 12:59

tvoj mož je bil bolan že od prej pa star tzdu že precej, povej še to po pravici kere bolezni vse ima. če že lažeš in zavajaš

Ce to leti ma mojega moza se motis. Ne pa ni bil prej nic bolan, star pa tud ni. Bolan je od kar je fasal korono, zdaj mu gre ze malo na boljse. Ni tako nedolzno to sranje.

brava854, 01.09.2021 ob 12:46

odlično napisano!!!

Kako verjamete takšnim lažem.

kero budalo, 01.09.2021 ob 12:56

naj ti povedo še, kok so stari pa kakšne4 druge hude bolezni imajo. ke budalo ej, nasedaš propagandi sds in biopički

Sem anti SDS ..  vi, ki pa cepljenje enačite s podporo trenutni vladi, pa res morate malo razčistit, sami pri sebi.

res neverjetno, 01.09.2021 ob 14:27

Kako verjamete takšnim lažem.

Če pa je na FB prebrala, tam je vse res :))

V tem življenju je garantirana samo ena stvar. To da bomo vsi enkrat umrli.

Se za vse, kar narediš vprašaš, kdo ti garantira da bo tako, kot ti misliš da bi moralo biti?

Moj brat imel korono januarja- komplet družina brat+svakinja+ 3 otroci+2 partnerja otrok+2 vnukinji.

Svakinja malo dlje z vročino, bolečine  telesa, vendar tudi ona po 10 dneh ok, ostali že prej.

Potem pa sta se  s svakinjo odločila, da se cepita z 1 dozo kot prebolevnika.

Brat imel povišan sladkor in mejne količine pritiska.

Teden  dni po cepljenju je opazil. da se mu nekontrolirano zapirata veki, malo kasneje se mu je začel zapletati jezik . Kliče zdravnika- dopusti, ga čaka še 10 dni da pride z dopusta, vmes so se znaki stopnjevali.

Še sreča, da je zdravnik njegov bivši sošolec in ga je dokaj hitro vzel in tudi isti dan poslal v bolnico v CE.

Tam začnejo preiskave, ja podivjan pritisk( 200- 230/ 100-120), nihanje sladkorja gor če 20 in pod 3. Čakal pri diabetičarki na pregled, povedal da se slabo počuti. Ja počakat bo treba- seveda je v čakalnici padel pod stol. Ja prenizek sladkor bo kriv. Sosedi v sobi so povedali, da so ga več ur prej pripeljali s posteljo, ker na vozičku ni mogel sedeti ko so ga malo oskrbeli.

Oči- nekontrolirano zapiranje, jezik, ki otrdi in ni v funkciji, pa pravijo, da ni povezano z možgansko kapjo.

Ja krščen matiček, kaj pa je potem krivo. Sedaj pa redka zdravila, ki jih iščemo po celi Slo. Po pregledu v Lj pravi zdravnik, premajhno dozo ste dobivali in zamuda vpliva na potek zdravljenja.

Čemu bodo pripisali vse te posledice, verjetno prvotnim inf. o povišanem sladkorju( nikoli več kot 7), letom ali pa….. ?

in to bo…., 01.09.2021 ob 15:03

Moj brat imel korono januarja- komplet družina brat+svakinja+ 3 otroci+2 partnerja otrok+2 vnukinji.

Svakinja malo dlje z vročino, bolečine  telesa, vendar tudi ona po 10 dneh ok, ostali že prej.

Potem pa sta se  s svakinjo odločila, da se cepita z 1 dozo kot prebolevnika.

Brat imel povišan sladkor in mejne količine pritiska.

Teden  dni po cepljenju je opazil. da se mu nekontrolirano zapirata veki, malo kasneje se mu je začel zapletati jezik . Kliče zdravnika- dopusti, ga čaka še 10 dni da pride z dopusta, vmes so se znaki stopnjevali.

Še sreča, da je zdravnik njegov bivši sošolec in ga je dokaj hitro vzel in tudi isti dan poslal v bolnico v CE.

Tam začnejo preiskave, ja podivjan pritisk( 200- 230/ 100-120), nihanje sladkorja gor če 20 in pod 3. Čakal pri diabetičarki na pregled, povedal da se slabo počuti. Ja počakat bo treba- seveda je v čakalnici padel pod stol. Ja prenizek sladkor bo kriv. Sosedi v sobi so povedali, da so ga več ur prej pripeljali s posteljo, ker na vozičku ni mogel sedeti ko so ga malo oskrbeli.

Oči- nekontrolirano zapiranje, jezik, ki otrdi in ni v funkciji, pa pravijo, da ni povezano z možgansko kapjo.

Ja krščen matiček, kaj pa je potem krivo. Sedaj pa redka zdravila, ki jih iščemo po celi Slo. Po pregledu v Lj pravi zdravnik, premajhno dozo ste dobivali in zamuda vpliva na potek zdravljenja.

Čemu bodo pripisali vse te posledice, verjetno prvotnim inf. o povišanem sladkorju( nikoli več kot 7), letom ali pa….. ?

Jaz v primeru prebolelega covida s cepljenjem ne bi hitel. Prebolevniki imajo veliko protiteles in tudi reakcije na prvi odmerek so pri prebolevnikih bistveno  intenzivnejše kot pri tistih, ki niso bili okuženi.

Cepivo bi moralo biti v osnovi namenjeno tistim, ki še niso imeli covida.  Za prebolevnike pa bi morali podaljšati rok kdaj je primerno. po mojem je velik problem pri teh cepljenjih tudi to, da se verjetno cepijo tudi takšni, ki sploh ne vedo, da so imeli covid. Kakšen test na protitelesa ne bi škodil, če si v dilemi in sumiš, da si morda imel covid.

Samo moje mnenje.

excell159, 01.09.2021 ob 12:14

Starejši so bolj ranljiva skupina in če sami nimajo dovolj pameti da se bi zaščitili, se mora to zakonsko uredit.

Prekleti debil fašistični.

Narod se edino tako zaščiti, da se vas debile fašistične vse zasuje z zemljo.

Namenjeno debilu excell.

gre za mafijo, ki nas sili v cepljenje, plačani so z milijardami in ukazovani s strani tistih ki i,majo bilijone milijard vse je kupljeno, denar se tiska milijarde milijard  vsak dan za namene kovid laži

možno je vse, 01.09.2021 ob 15:20

Jaz v primeru prebolelega covida s cepljenjem ne bi hitel. Prebolevniki imajo veliko protiteles in tudi reakcije na prvi odmerek so pri prebolevnikih bistveno  intenzivnejše kot pri tistih, ki niso bili okuženi.

Cepivo bi moralo biti v osnovi namenjeno tistim, ki še niso imeli covida.  Za prebolevnike pa bi morali podaljšati rok kdaj je primerno. po mojem je velik problem pri teh cepljenjih tudi to, da se verjetno cepijo tudi takšni, ki sploh ne vedo, da so imeli covid. Kakšen test na protitelesa ne bi škodil, če si v dilemi in sumiš, da si morda imel covid.

Samo moje mnenje.

Če si covid prebolel, imaš eno leto (nekateri tudi več) protitelesa (naravna), in, ne da ni potrebe po cepljenju, cepljenje škodi, saj uniči naravno pridobljena protitelesa ( med in po bolezni). Pa najbrž še kaj. Preboleli so veliko na boljšem glede zaščite kot pa cepljeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close