Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skorajšnje obvezno cepljenje je tu, kaj boste storili

Skorajšnje obvezno cepljenje je tu, kaj boste storili

Kaj boste stroli vi vsi, ki se nočete cepit. Kakšno alternativo imate. Zdravniki vam potrdil ne bodo izdajali, saj so oni tisti, ki silijo v cepljenje, kako deluje pravo sodeč po informacijah s spltene strani g Terška oz. če zadeve pravilno razumem, sedaj bodo uvajali obvezno cepljejnje po skupinah, da bo manjši odpor in ko vas bo ostalo še 20 procent necepljenih bodo udarili še po teh. To je taktični plan , saj to smo mi tapametni vedeli že ves čas.Tako sem jaz osebno prepričan. darwin in ostali kaj boste nardili, se boste šli cepit.

Počakali na volitve in novo vlado.

A mi kdo zna razložit, kako je lahko uvedeno obvezno cepljenje s cepivi, ki bodo še skoraj dve leti v preizkušanju??

Kakšna je pravna podlaga za to? Kdo lahko (sme) odrediti obvezno cepljenje z nepreizkušenimi cepivi?

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 01.09.2021 ob 07:52

Počakali na volitve in novo vlado.

Kdaj so volitve? Enkrat spomladi? Šele?

kako je lahko, 01.09.2021 ob 07:54

A mi kdo zna razložit, kako je lahko uvedeno obvezno cepljenje s cepivi, ki bodo še skoraj dve leti v preizkušanju??

Kakšna je pravna podlaga za to? Kdo lahko (sme) odrediti obvezno cepljenje z nepreizkušenimi cepivi?

ravno o tem piše ustavni pravnik g Teršek na svoji spletni strani, pojdi prebart, kot razumem pravnih norm ni več in je pravo samo še kup besed

Ko bo država podpisala obligacijski dogovor z mano, da mi v primeru posledic cepljenja, bodisi akutnih kot tudi tistih, ki se lahko pojavijo kasneje, recimo v naslednjih 15 letih  (ki jih bo preveril nepristranski naddržavni organ) izplača doživljenjsko preživnino in/ali odškodnino, finančno poskrbi za moj naraščaj in mi nadomesti moralno škodo, ter da javno prevzame odgovornost in objavi tako posledice/stranske učinke kot tudi višino izplačil, da bodo ti podatki dostopni še drugim oškodovanim – lahko MORDA razmislim o možnosti cepljenja. Če je obvezno, potem ne gre za prostovoljno soglasje in vse morebitne posledice prevzame tisti, ki me je prisilil v cepljenje.

No obvezno cepljenje naj bi bilo le za tiste s starostjo 50+.

Jaz se cepila NE bom, raje umrem.

Ne mislim več živeti v sistemu, v katerem životarim/ umiram na obroke!

Vse se začne in konča s tem, ker se ljudje bojijo umreti.

Volitve ne bojo resile nic, delajo kot diktirajo drugi. Nasi se grebejo samo za stolcek in evropske miljarde, delali bojo pa tako kot se jim bo reklo.

pojdi prebrat, 01.09.2021 ob 07:57

ravno o tem piše ustavni pravnik g Teršek na svoji spletni strani, pojdi prebart, kot razumem pravnih norm ni več in je pravo samo še kup besed

Link, pliz. ?

Kaj tako komplicirate. Greste v Romunijo, Bolgarijo, tam jih cepljenje ne zanima sploh. Tako, da ni panike. Tam ne bodo uvedli obveznega cepljenja, ker se skoraj nihče noče cepit. Tako, da tam boste v večini.

Ne pa rinit v Skandinavijo, VB, Portugalsko… ker tem pa so večinoma cepljeni in niso naklonjeni antivaksarjem.

V Nemčiji, Avstriji je malce boljše kot v Skandinaviji, ampak tudi tam so cepljeni v močni večini.

take že obstajajo. Napis nad vhodom glasi, ” če to bereš nisi imel maske”.

Drugi, ” če to bereš nisi cepljen”.

Vse je animacija. Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih.

bom jaz imela 50+ in meni to nikakor ni smešno.

čez dve leti, 01.09.2021 ob 08:17

bom jaz imela 50+ in meni to nikakor ni smešno.

Imam 50+++ in kaj? Kaj bodo naredili z mano, če se ne cepim? Me bodo kam zaprli? Moja znanka se tudi noče. Je že v penziji. Ji bodo vzeli penzijo- bakšiš za katerega je 40 let garala?!

excell159, 01.09.2021 ob 08:02

No obvezno cepljenje naj bi bilo le za tiste s starostjo 50+.

Ja in?

Naj se cepi vsak, ki to želi.

Mimogrede, vprašanje: ali ste pred cepljenjem podpisali prostovoljno privolitev po poučitvi (informed consent)?

Česa točno se bojite?

90% zdravnikov je precepljenih. Bolj izobraženi ko so ljudje, bolje so pocepljeni. Skandinavija je najbolj precepljena, pa vedno jo jemljete za vzgled. A ko fino zbolite se tudi zdravite s pomočjo družbenih omrežij al greste do pravega zdravnika?

Ste si pogledali zadnjič štrajkajoče pred RTVjem? Takim polpismenim bolj verjamete kot stroki?

Ne razumem zakaj se tisti ne fenta ali ga kdo drug, ki sovrazi ljudi in hoce zmanjsat populacijo. Zloba od zla je. Naj se fenta, ne danes ze vceraj. Druge naj pusti v miru ziveti.

Zlo vlada temu svetu ki gre h kraju.

Do konca zivite v ljubezni in pomoci drugim, ker ostalo drvi navzdol.

jaz že imam, 01.09.2021 ob 08:19

Imam 50+++ in kaj? Kaj bodo naredili z mano, če se ne cepim? Me bodo kam zaprli? Moja znanka se tudi noče. Je že v penziji. Ji bodo vzeli penzijo- bakšiš za katerega je 40 let garala?!

Lahko vzamejo karkoli, čeprav nič ni njihovo. Saj pa tudi moja hiša v resnici ni moja, samo v zemljiški knjigi piše, da je (pa še tam piše, da je je pol od banke, ker imam hipoteko nanjo).  🙂  Vse mi lahko vzamejo, samo svobodne volje ne, ki pa jo še imam. Se sicer pripravljam na možnost da ostanem brez, da se bom morala celo morda skrivat in živet odmaknjeno od ljudi, ampak jaz zase že lahko, kaj pa vsi ostali, ki ne morejo poskrbeti zase, a se nočejo cepit?  Raje bi se združila in šla v boj, kot pa samo zase poskrbela. Če bom lahko izbirala, potem se pač ne bom skrila.

Človek je nevidno bitje v vidnem materialnem telesu. Kot nevidno bitje ste absoluten gospodar lastnega materialnega telesa. Kot nevidno bitje ste več kot neskončno močnejši od lastnega materialnega telesa. Vi kot nevidno bitje upravljate z lastnim materialnim telesom. Svojega materialnega telesa ne vidim, vidim samo odsev svetlobe.

Ne verjamem, da bodo uvedli obvezno cepljenje v smislu, da bo država z represijo prisilila ljudi (kot te npr. prisili v plačevanje davkov). Verjamem pa, da si bodo izmislili sto in en način, kako necepljenim otežiti življenje.

kamsk, 01.09.2021 ob 08:37

Ne verjamem, da bodo uvedli obvezno cepljenje v smislu, da bo država z represijo prisilila ljudi (kot te npr. prisili v plačevanje davkov). Verjamem pa, da si bodo izmislili sto in en način, kako necepljenim otežiti življenje.

da bo. Dobesedno!!!!

boš že čez 14 dni prepričan, kako te bo država silila v cepljenje, tisti, ki mislite, da se gre samo za nad 50 let, čez en mesec pridete na vrsto še vsi ostali, kar verjemi. naiven si naiven al pa neumen.

malo komot, 01.09.2021 ob 08:06

Link, pliz. ?

https://andraz-tersek.si  prelistaj vse prispevke pa boš našel kar iščeš

Cepivo od Pfizerja ni več v preizkušanju, torej bo treba en zlajnan stavek antivakserjev črtati. Ne vem zakaj vam, anticepilcem ustreza ta norija z virusom. Švedska, ki vam je bila zgled, ima visoko precepljenost in zato lahko živijo normalno življenje. Vi pa uničujete zdravstveni sistem, zaradi vas bodo spet zapirali šole in dejavnosti, da ne omenjam novih nepotrebnih smrti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close