Skorajšnje obvezno cepljenje je tu, kaj boste storili
Kaj boste stroli vi vsi, ki se nočete cepit. Kakšno alternativo imate. Zdravniki vam potrdil ne bodo izdajali, saj so oni tisti, ki silijo v cepljenje, kako deluje pravo sodeč po informacijah s spltene strani g Terška oz. če zadeve pravilno razumem, sedaj bodo uvajali obvezno cepljejnje po skupinah, da bo manjši odpor in ko vas bo ostalo še 20 procent necepljenih bodo udarili še po teh. To je taktični plan , saj to smo mi tapametni vedeli že ves čas.Tako sem jaz osebno prepričan. darwin in ostali kaj boste nardili, se boste šli cepit.
kako je lahko, 01.09.2021 ob 07:54
A mi kdo zna razložit, kako je lahko uvedeno obvezno cepljenje s cepivi, ki bodo še skoraj dve leti v preizkušanju??
Kakšna je pravna podlaga za to? Kdo lahko (sme) odrediti obvezno cepljenje z nepreizkušenimi cepivi?
Ko bo država podpisala obligacijski dogovor z mano, da mi v primeru posledic cepljenja, bodisi akutnih kot tudi tistih, ki se lahko pojavijo kasneje, recimo v naslednjih 15 letih (ki jih bo preveril nepristranski naddržavni organ) izplača doživljenjsko preživnino in/ali odškodnino, finančno poskrbi za moj naraščaj in mi nadomesti moralno škodo, ter da javno prevzame odgovornost in objavi tako posledice/stranske učinke kot tudi višino izplačil, da bodo ti podatki dostopni še drugim oškodovanim – lahko MORDA razmislim o možnosti cepljenja. Če je obvezno, potem ne gre za prostovoljno soglasje in vse morebitne posledice prevzame tisti, ki me je prisilil v cepljenje.
Kaj tako komplicirate. Greste v Romunijo, Bolgarijo, tam jih cepljenje ne zanima sploh. Tako, da ni panike. Tam ne bodo uvedli obveznega cepljenja, ker se skoraj nihče noče cepit. Tako, da tam boste v večini.
Ne pa rinit v Skandinavijo, VB, Portugalsko… ker tem pa so večinoma cepljeni in niso naklonjeni antivaksarjem.
V Nemčiji, Avstriji je malce boljše kot v Skandinaviji, ampak tudi tam so cepljeni v močni večini.
Česa točno se bojite?
90% zdravnikov je precepljenih. Bolj izobraženi ko so ljudje, bolje so pocepljeni. Skandinavija je najbolj precepljena, pa vedno jo jemljete za vzgled. A ko fino zbolite se tudi zdravite s pomočjo družbenih omrežij al greste do pravega zdravnika?
Ste si pogledali zadnjič štrajkajoče pred RTVjem? Takim polpismenim bolj verjamete kot stroki?
jaz že imam, 01.09.2021 ob 08:19
Imam 50+++ in kaj? Kaj bodo naredili z mano, če se ne cepim? Me bodo kam zaprli? Moja znanka se tudi noče. Je že v penziji. Ji bodo vzeli penzijo- bakšiš za katerega je 40 let garala?!
Lahko vzamejo karkoli, čeprav nič ni njihovo. Saj pa tudi moja hiša v resnici ni moja, samo v zemljiški knjigi piše, da je (pa še tam piše, da je je pol od banke, ker imam hipoteko nanjo). 🙂 Vse mi lahko vzamejo, samo svobodne volje ne, ki pa jo še imam. Se sicer pripravljam na možnost da ostanem brez, da se bom morala celo morda skrivat in živet odmaknjeno od ljudi, ampak jaz zase že lahko, kaj pa vsi ostali, ki ne morejo poskrbeti zase, a se nočejo cepit? Raje bi se združila in šla v boj, kot pa samo zase poskrbela. Če bom lahko izbirala, potem se pač ne bom skrila.
Človek je nevidno bitje v vidnem materialnem telesu. Kot nevidno bitje ste absoluten gospodar lastnega materialnega telesa. Kot nevidno bitje ste več kot neskončno močnejši od lastnega materialnega telesa. Vi kot nevidno bitje upravljate z lastnim materialnim telesom. Svojega materialnega telesa ne vidim, vidim samo odsev svetlobe.
kamsk, 01.09.2021 ob 08:37
Ne verjamem, da bodo uvedli obvezno cepljenje v smislu, da bo država z represijo prisilila ljudi (kot te npr. prisili v plačevanje davkov). Verjamem pa, da si bodo izmislili sto in en način, kako necepljenim otežiti življenje.
da bo. Dobesedno!!!!
Cepivo od Pfizerja ni več v preizkušanju, torej bo treba en zlajnan stavek antivakserjev črtati. Ne vem zakaj vam, anticepilcem ustreza ta norija z virusom. Švedska, ki vam je bila zgled, ima visoko precepljenost in zato lahko živijo normalno življenje. Vi pa uničujete zdravstveni sistem, zaradi vas bodo spet zapirali šole in dejavnosti, da ne omenjam novih nepotrebnih smrti.
Forum je zaprt za komentiranje.