Skoraj bruhnu
Skenslat žensko in še na to biti ponosen. To pa je dosežek. Le kaj hočeš tem dokazat ?[/quote]
Sej nje ti ni potrebno branit, je že oddana :D[/quote]
Torej je tudi skenslat ne moreš. 😉
Torej je tudi skenslat ne moreš. ;)[/quote]
To sploh ni pomembno. Važno je, da je še ena črtica več med skenslanimi. :)[/quote]
Je pomembno, ker ni. 🙂
Saj se vse ukvarjate z njim. Kakšnih 5 minut neki, to debatirate z njim tudi po več ur na dan. Še takrat, ko ga ni na forumu, omenjate njegov vzdevek lol[/quote]
O tebi pa noben nič:). V tem je problem, a ne:).[/quote]
Ne more nobene skenslat. 🙂
Namesto, da bi človek gradil svoj uspeh in samozavest na tem, kolikrat je bil uspešen in koliko lepih trenutkov je preživel.
O tebi pa noben nič:). V tem je problem, a ne:).[/quote]
Ne more nobene skenslat. 🙂
Namesto, da bi človek gradil svoj uspeh in samozavest na tem, kolikrat je bil uspešen in koliko lepih trenutkov je preživel.[/quote]
Za ene je večji uspeh, če koga skenslajo. Je lažje. 🙂
Kdor je poln jeze ali zamer, mu je res lažje.
Tisti trenutek. Potem pa se sprašuje, zakaj ga nobena ne mara. :)[/quote]
In kje sem jaz kdaj koga spraševal zakaj me nobena ne mara ? A zdej si bomo pa kr zmišljeval že lol
Kar tolažita se še naprej luzerja. Jaz si pač lahko privoščim kenslat ženske, ker imam izbiro, vidva je pa nimata in sta primorana sprejet prvo, ki pokaže interes, če ne pač ostaneta praznih rok.
Kdor je poln jeze ali zamer, mu je res lažje.
Tisti trenutek. Potem pa se sprašuje, zakaj ga nobena ne mara. :)[/quote]
In kje sem jaz kdaj koga spraševal zakaj me nobena ne mara ? A zdej si bomo pa kr zmišljeval že lol
Kar tolažita se še naprej luzerja. Jaz si pač lahko privoščim kenslat ženske, ker imam izbiro, vidva je pa nimata in sta primorana sprejet prvo, ki pokaže interes, če ne pač ostaneta praznih rok.[/quote]
Kdo pa je kje napisal, da se gre za tebe? Malo več domišljije vklopi, pa manj domišljavosti. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.