Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek skok s padalom

skok s padalom

Zdravo!

Mogoče kdo ve, na koga se obrniti oz. kje se pozanimati glede skoka s padalom ( v tandemu )? Sem iz MB!

Za nasvete se vam že vnaprej zahvaljujem!

Adijo!

Jaz vem za Lesce. Pokliči na letališče, pa ti bodo povedali.

Vem, da take skoke organizirajo tudi z neke planine nad Bohinjskim jezerom. Zna biti prav adrenalinsko- poženeš se s planine in če slučajno s sopadalcem pristaneta v vodi, tam že čakajo mladi fantje v rešilnih čolnih((: Super!

skoke iz letala organizira letališče Lesce;okoli 25-30.000, iz hriba pa v Bohinji in na ambrožu..malo pobrskaj po internetu

Moškanjci pri Ptuju, sigurno.

Tudi na letališču v Rakičanu je bilo mogoče…vsaj nekaj časa nazaj!
In če se prav spomnim, so imeli ponudbo tudi na internetu….
Je pa res dobro in adrenalinsko (preiskušeno)!
Pa obilo užitka!

To lahko naredis tudi v Mb. Tam je sportno letalisce SKOKE … in vem, da se da tam tudi skocit v tandemu. Jaz sem pred enim mesecem 🙂 Bilo je SUPER

V Bovcu tudi

Pozdravljena Alina!

Za skoke z tandemom se lahko obrneš na športno agencijo PAC sports, oni organizirajo lete v Bohinju. Tudi če si iz MB, si pač naredite en izlet v Bohinj, mislim da ti ne bo žal.
Telefonska od Pac-sports:041 698 523( Borut Jurkovič)

lp

Ali se da skočit tudi pozimi, v snegu?

Jaz bom pozimi mela okroglo obletnico, pa bi skočila prav na rojstni dan…

Poglej tule in povprašaj:

Lp,

Alias

Včasih sem letela jadralno padalo, tudi šolo sem naredila. Moram vam povedati, noro.
Morate poskusiti. Na netu je veliko klubov, kjer imajo tudi pilote, ki nudijo polete v tandemu. Vsako večje mesto ima svoj klub. Tudi pozimi je fantastično. Jadranej je čudovito prav zato, ker si lahko v zarku tudi več ur. Meni osebno je veliko bolj všeč, kakor skok iz letala, tam ni jadranja. Padalo se odpre, malo pojadraš, minuto ali dve in si na tleh.
Jadralno padalstvo nudi lahko tudi več urni užitek. Mislim, da tak skok v tandemu sedaj stane okoli 10-15.000. Vredno je poskusiti vsaj enkrat v življenju.

Veliko užitkov

Ravno pred par dnevi sva bili s kolegico na Pohorju (oz. na trikotni jasi, tam, kjer je tudi adrenalinski park) in se jih je več spuščalo – eden nama je skoraj v naročje priletel! :))) in sva vzdihnili, kako lepo bi bilo tako “leteti” nad Mariborom, imaš res prekrasen razgled!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close