Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Škoda za zaprtje, ta forum je bil inštitucija

Škoda za zaprtje, ta forum je bil inštitucija

Zbogom slovensko mesto. Edino meni znano mesto, kjer je lahko kakšen 30-letni devičnik 100-ič vprašal, kje naj spozna žensko, nekdo je komentiral, da ne mara Janše, večna tema je bila cena milke, problemi z mladostniki, socialni problemi, medčloveški odnosi, medčloveški odnosi, medčloveški odnosi..Ali je za ekg treba sleči modrček, ali je primerno, da zdravnik pacientki reče, naj sleče modrček, ali je primerno, da ima nekdo spolne odnose s punco staro pod 18, kolk stare ženske je primerno f.ukat, ali je sploh primerno f.ukat kakšne ženske, ali je bolje f.ukat samega sebe v glavo, ali je ženska človek, ali pa rabiš zraven navodila za uporabo..Kaj kdo bere, kaj kdo gleda, kako kdo serje, koga kje rit srbi, vse si zvedel..

Malo smo se hecali, malo prcali, malo si svetovali, jaz bi predvsem rekel, da veliko nakladali in zabijali čas.

Jaz se ne bom selil nikamor. Kaj vam vsem želim. ŽIVLJENJA. In življenje je nepredvidljivo, življenje je pot, ne cilj, živeti ne moreš po navodilih, ki ti jih nekdo napiše. Želim vam ljubezni, spoštovanja, dobre družbe, obilo zabave.

In želim vam, konec koncev, da bi vprašanja, ki ste jih zastavljali tu, imeli komu priložnost zastaviti v živo in da bi dobili zraven primerne iskrene odgovore, četudi včasih neprijetne.

In adijo, ciniće, ti moj forumski jaz, tvojega stvarnika je pot življenja trenutno zanesla drugam, kot si mu prerokoval. Zdaj lahko mirno umreš, tvoj izumitelj bo veselo živel naprej. In isto želim izumiteljem vseh nickov, ki bodo z zaprtjem foruma nekako virtualno pokopani.

?  zelo lep zapis.

Vse dobro tudi tebi.

Vprasanja in dileme res lahko poskusis resevati v zivo, ampak potem bi moral kar ze mimoidoce ustavljati in sprasevati, ker take mase ljudi, kot je na forumu, enostavno nimas.

Vec glav vec ve in ta forum je bil izjemen vir informacij in nasvetov.

Morda edino chat gpt lahko glumi forum, ker za vprasanja izvlece odgovore iz vsepovsod ali pa, da celi svoji mailing listi posljes vprasanje in upas, da se vsaj 30% ljudi odzove s svojim znanjem in izkusnjami.

Jaz bom ta forum pogresala zaradi tega vira informacij.

Odgovor na objavo uporabnika
nesamski cinik, 28.09.2025 ob 21:23

Zbogom slovensko mesto. Edino meni znano mesto, kjer je lahko kakšen 30-letni devičnik 100-ič vprašal, kje naj spozna žensko, nekdo je komentiral, da ne mara Janše, večna tema je bila cena milke, problemi z mladostniki, socialni problemi, medčloveški odnosi, medčloveški odnosi, medčloveški odnosi..Ali je za ekg treba sleči modrček, ali je primerno, da zdravnik pacientki reče, naj sleče modrček, ali je primerno, da ima nekdo spolne odnose s punco staro pod 18, kolk stare ženske je primerno f.ukat, ali je sploh primerno f.ukat kakšne ženske, ali je bolje f.ukat samega sebe v glavo, ali je ženska človek, ali pa rabiš zraven navodila za uporabo..Kaj kdo bere, kaj kdo gleda, kako kdo serje, koga kje rit srbi, vse si zvedel..

Malo smo se hecali, malo prcali, malo si svetovali, jaz bi predvsem rekel, da veliko nakladali in zabijali čas.

Jaz se ne bom selil nikamor. Kaj vam vsem želim. ŽIVLJENJA. In življenje je nepredvidljivo, življenje je pot, ne cilj, živeti ne moreš po navodilih, ki ti jih nekdo napiše. Želim vam ljubezni, spoštovanja, dobre družbe, obilo zabave.

In želim vam, konec koncev, da bi vprašanja, ki ste jih zastavljali tu, imeli komu priložnost zastaviti v živo in da bi dobili zraven primerne iskrene odgovore, četudi včasih neprijetne.

In adijo, ciniće, ti moj forumski jaz, tvojega stvarnika je pot življenja trenutno zanesla drugam, kot si mu prerokoval. Zdaj lahko mirno umreš, tvoj izumitelj bo veselo živel naprej. In isto želim izumiteljem vseh nickov, ki bodo z zaprtjem foruma nekako virtualno pokopani.

?

Bodi odlično tudi ti in vse tvoje nove vloge, če se boš kdaj zanje odločil.
Osebno pa še komu polepšaj kako jutro! Meni si ga danes s tem prijetnim presenečenjem. Pohvale vredno. Pa že kar na meji ganljivega.  In seveda naj tudi tebi kdo kvalitetno zapolni morebitne prazne trenutke,

Tudi psihiatrična bolnišnica je institucija.

Pohanček, 29.09.2025 ob 07:12

Tudi psihiatrična bolnišnica je institucija.

Tudi kuhanje kave šefu je – prostitucija…

Star dec, 29.09.2025 ob 09:00

Tudi kuhanje kave šefu je – prostitucija…

DAJ SE TI Z ALSHEIMERJEM ZMENI, DA BOŠ LOČIL FUK OD BAJTE!

Vampire dance, 29.09.2025 ob 09:03

DAJ SE TI Z ALSHEIMERJEM ZMENI, DA BOŠ LOČIL FUK OD BAJTE!

Kaj več od osebnega napada name ti pa ne gre?

Mogoče celo misliš, da ti bo kdo dal za tvoje neargumentirano pisanje 5 evrov dnevno?

Bednik slovenski povprečni!

Jutro še zadnjič. Cinik super napisano, stari dec, hvala da si me nasmejal. Hvala vsem, ki ste pripomogli, da je SČ ostal kljub vsemu pribežališče prisebnih pozitivnih in tudi zabavnih uporabnikov. Hvala tudi robiju, ludiju, roku-1, idesiju, zdravilcu, maminju in vsem, s katerimi sem se dobro razumela in strinjala.

Bomo videli danes kaj bo. Lep dan in držite se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close