Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Škoda octavia

Škoda octavia

Kakšno ceno imajo octavie tiste prve nove letnika 2020 z 2.0 150km in dsg?

In ali je kakšna problematika?

Enkrat sem se peljal na Dunaj in nazaj, enkratna, mirna, lepa vožnja, avto vreden več kot prodajalci računajo zanj.

z nakupom škode ne moreš zgrešit

TDI so dobri, a oblikovno najbolj dolgočasen avtomobil na trgu

Odgovor na objavo uporabnika
Noro, 31.08.2025 ob 20:26

TDI so dobri, a oblikovno najbolj dolgočasen avtomobil na trgu

Na zunaj ali znotraj.

Pa dobro vecini ljudi je vsecen.

Jst sem samo vprašal ce je kaksna problematika, sicer pa so vseeno z vpoklici že kaj porihtali.

eden glavnih problemov pri vseh novih avtomobilih je EGR ventil

.https://youtu.be/ixwNB61YMBk

Torej v končni fazi potrebujem en udoben avto, da se na zadnjih klopeh udobno sedi in počuti ker bom vozil starejšo osebo. Pa ena daljša pot/vožnja se obeta.

Octavian621, 31.08.2025 ob 22:10

Torej v končni fazi potrebujem en udoben avto, da se na zadnjih klopeh udobno sedi in počuti ker bom vozil starejšo osebo. Pa ena daljša pot/vožnja se obeta.

kupi Volvo.

je pa golf super seksi oblika ….

ja 🙂 sploh ta najnovejši model golf kako je lep za kozlat 😛

hočem reči letiki od 2020 naprej … OK karavan model WAGON je kar lep, ampak navaden 5 vratni haha

Variant model hočem reči oziroma kakorkoli ga že poimenujejo 😉

za tebe bi bila idealna opel astra

Dixie, 01.09.2025 ob 09:29

za tebe bi bila idealna opel astra

Zakaj? Katera?

Avtor išče avto v katerem se zadaj udobno sedi vi pa predlagate golfe in astre!?!?

Škode so ene izmed redkih znamk  kjer je na zadnji klopi več prostori kot pri redkih enako dolgih avtih. Octavia ima kar dovolj prostora, superb ga ima več. Največ ga ima pa njihov ta velik terenc. Ampak je cena tudi višja.

Kar se tiče octavie, vozi se super, sedenje zadaj je udobno, prtljažnik dovolj velik za celo družino. Dizelaš ima precej nižjo porabo kot bencinar. Za dolge vožnje je super, poraba nizka. Ni nekih večjih okvar, vsaj jaz ne vem zanje. Tudi cena novega je dokaj ugodna. V notranjosti je plastika istega cenovnega ranga kot pri Tesli in večini ostalih avtov srednjega razreda. Vidljivost iz avta je ok, oprema je pa tako kot pri vseh odvisna od denarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close