Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem škoda na parkirišču in pobeg

škoda na parkirišču in pobeg

no zgodilo se mi je,d a sem na parkirišču z vrati mojega avtomobila popraskala drug avto – in jo pobrisala.vem, da to ni lepo, vendar me je zaradi prazne denarnice postalo strah, koliko bo to popravilo stalo.
Tega nočem nikoli več storiti ( oditi ne da bi prevzela odgovornost, namreč).
Tisti, ki me še niste do konca obsodili in še berete, povejte mi, koliko pride saniranje takšne poškodbe ( pločevina je nepoškodovana, samo 1q cm druge barve na avtomobilu).
In hvala za vse odgovore .

Mislm tak folk pa jst tok sovražm – kaj če bi pa en teb to naredil – pol bi blo pa vse narobe, pa tist k je to naredil je debil, kreten, tvojmu avtočku se je neki zgodl, ker kreten in podobno. MAŠ SREČO – TE NE OBSOJAM(sem prehitro prebral zgornji post) , KER ČE JE 1 CM – AJDE, NEJ TI BO. OBSOJAM NASLEDNJE:

Men se je zgodl isto na parkirišču – 3 dni sm mel avto. Pa jst sm vidu. Se zabije ena ženska, všeč sama seb, not, pride vn, jst jo gledam, ona pa men – sej ni nč. Kaj ni nč baba? Poglej – nardila špuro 10 cm po vratih. Pol pa tiste debilne: To ti moj mož popravi takoj. Kur*ac on to popravi.

Pol sm lepo vzel njene podatke, šel k ličarju (popravilo 80 jurčkov + stanske letve 5 jurjev). In sm ji lepo nesu račun, ona pa mi je plačala.

Od takrat mam zavarovano parkirišče (dodatno).

No, da se vrnetm k teb – to bi blo recmo ene 20 jurčkov maksimalno – odvisno od barve avta, če ma slučajno kakšne stanske letvice in pdobona.

PS: V SLEDEČE NA ODPIRAJA VRATA ČE VIDŠ DA NE GRE.
:)))))))))

Ali se jeto zgodilo z odpiranjem vrat ali se je to zgodilo med samo vožnjo in si ga z vrati podrajsala (to se mi zdi manj verjetno).???

Očitno se še nisi odločila, da drugič ne boš zopet pobegnila, ker te zanima strošek. A če bo prevelik, boš spet enako naredila, če pa majhen., pa mogoče ne. Postavi se v kožo oškodovanca(-ke) in verjetno boš gledala na to z drugimi očmi. Zelo verjetno ima tudi on prazmo denarnico – kdo je pa nima.

Čao

New Report

Close