Skladbe za tek
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9319&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ne moreš verjet, ravno jih čekiram…
Nisem vedel, da delajo prav posebej glasbo za tek. Jaz sem pa vedno poslušal kar je meni pasalo, joj, da bi to vedel.
najboljša “skladba”, ki jo lahko poslušaš med tekom je tvoje telo. in po možnosti tečeš še nekje v naravi….. ne rabiš prav nobene glasbe.
offtopic: ste mogoče brale(i) v zadnjem Dnevniku tekača kaj vse se dogaja z našim telesom med tekom? bolj zanimivo prebrati kak tak članek, kot pa iskati “skladbe za tek”.
pa dober tek.
Pa kaj moraš težit, majko mila, pa kaj je enim??
Pusti ljudi pri miru, eni radi tečejo z glasbo – SO WHAT!? Kaj ima to zveze s tabo?? A si tako uboga na duhu, da si moraš dvignit ego s tem, da pamet soliš drugim?
Samo da se ven mečete, eni, joj, kar slabo mi rata.
Live and let live – samo najprej moraš imeti svoj life, potem te življenja drugih ne zanimajo in se ne vtikuješ v vse, kar leze in gre.
Pa kaj moraš težit, majko mila, pa kaj je enim??
Pusti ljudi pri miru, eni radi tečejo z glasbo – SO WHAT!? Kaj ima to zveze s tabo?? A si tako uboga na duhu, da si moraš dvignit ego s tem, da pamet soliš drugim?
Samo da se ven mečete, eni, joj, kar slabo mi rata.
Live and let live – samo najprej moraš imeti svoj life, potem te življenja drugih ne zanimajo in se ne vtikuješ v vse, kar leze in gre.[/quote]
a tebe že dooooooooooolg nobeden ni….. al samo luna trka? saj vem,ja, hudo je.
btw: napisala sem samo MOJE mnenje. menda imam to pravico, a ne!
Pa kaj moraš težit, majko mila, pa kaj je enim??[/quote]
Kaj je s tabo, se človek vpraša?!