Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Skindulgence-30min facelift

Skindulgence-30min facelift

Zelo sem vesela, da mi je prijateljica predstavila izdelek Skindulgence.
Poznate, imaste izkušnje s tem izdelkom?

Skindulgence pomaga koži, da izgleda mladostnejša in bolj zdrava,
pomaga, da izginejo zareze in drobne gubice z obraza, izboljša tonus in barvo kože, pomaga razviti občutek čvrstejših obraznih mišic.
Pogosto ga primerjajo s programom vadbe za obraz. Je prvi produkt, ki v 30-ih minutah brez kirurgije in agresivne kemije daje učinek facelifta.

Ima še kdo izkušnje s Skindulgence?
Bi deleli z menoj vašo izkušnjo?

hvala

Ja itak, spet mrežni marketing…..

Sestavine te kozmetike sem preverila in žal to kar pravijo ni ravno res.
To so čisto povprečne kreme, ki celo mašijo pore in tako pripomorejo k nastajanju ogrcev in mozoljev. Vsebujejo sicer nekaj antioksidantov, ki pa jih lahko dobiš v dosti cenejših kremah.
Facelifting pa lahko naredi samo lepotni kirurg. Če bi pri tem pomagale kreme, ne bi bilo žensk z gubami, pa tudi lepotnih kirurgov ne.

Skindulgence pomaga koži, da izgleda mladostnejša in bolj zdrava,
pomaga, da izginejo zareze in drobne gubice z obraza, izboljša tonus in barvo kože, pomaga razviti občutek čvrstejših obraznih mišic.
Pogosto ga primerjajo s programom vadbe za obraz. Je prvi produkt, ki v 30-ih minutah brez kirurgije in agresivne kemije daje učinek facelifta.

UPORABLJALA SEM TO ZADEVO, PRVOTNO SEM MENILA, DA JE TO ZGOLJ ZOPET KOMERCIALNI TRIK, KER ZADEVA NI NAJCENEJŠA VENDAR VAM POVEM, DA SE IZPLAČA, IZGLED JE NEDVOMNO BOLJŠI, TISTI, KI NE VERJAME NAJ POSKUSI AMPAK TREBA SEJE DRŽATI PRAVIL IN REDA, TISTA, KI MENI, DA NE POMAGA ŽE NI REDNO UPORBLJALA ZDELKA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close