Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ŠKATLE ZA PECIVO-POROKA

ŠKATLE ZA PECIVO-POROKA

Kje bi lahko dobila škatle (ne papirnate) za pecivo, katerega damo svatom domov?

Kje lahko kupim ženina in nevesto za na vrh torte?

Hvala in lp,

Mina

P.s.: sem iz Lj.

POROČNI KOTIČEK

DOLENJSKA C. 148, LJ.

01/4273230
041/787849

e-mail:
vidi@siol.net

Ali pa v Metro-ju v Grazu , so verjetno tudi cenejše. Imajo pa jih zagotovo.
Lp.

Za zenina in nevesto za na torto pojdi v Crnuce v tisti center, ki je iz rdecih opek na desni strani ceste (prvi smafor desno). Tam notri so Vrhniske pekarne in imajo izredno lepe stvari za na porocno torto! Se splaca, pa se cenejse je, ker je industrijska prodaja, vendar lahko to kupis posamezno, tako da ni problema.
Za skatle pa ne vem!

lp, Jessy

V Črnučah v bivši opekarni dobiš vse.

Tudi škatle imajo. Karton je kar precej trpežen, jaz sem vzela najmanjše (za okrog 140 sit ena), pa je šlo vanjo precej peciva, kar težke so nesli domov. Videti so nizke, pa dejansko splon niso. Jaz sem zelo zadovoljna z njimi. Sami plastičnih škatel nimajo, so mi pa dali vizitko, ki sem jo žal založila, radi pa dajo še kakšno vizitko tistega, ki prodaja plastične škatle.
Lp

A mi lahko poveste naslov!

V Mostah, blizu tovarne Koto ( predelava in skladiscenje kostno mesne moke ), je direktna prodaja iz proizvodnje. Zelo ugodno. Plasticne skatle so razlicnih oblik in velikosti. Mi smo jih kupili ze veckrat.

Lp!

Prosila bi te, če mi lahko približno poveš kje je to, ker tistega konca ne poznam najbolje.

Hvala in lp

Mina

Dobila sem št. in naslov od privatnika, ki dela škatle (nisem še bila tam, tako da ne vem kakšne ima, vam pa lahko vseeno dam številko in pojdite pogledat)

SEVŠEK, Hladilniška pot 3a (Zalog)

telefon: 54-25-30 (g. Marjan)

Pekrarna Vrhnika, Brnčičeva, tel: 563-24-11

Najlepša hvala za vse informacije Mina!

SREČNO & HVALA!

Peljes skoz naravnost mimo Jurmana. Ko prides pa v Zalog ( 10-15 min od Jurmana naprej) je tam en Mercator in je najbolje, da vprasas tocno kje. Zelo blizu, ampak ne znam razlozit. Na nasprotni strani od Mercatorja v stanovanjski hisi. Zal se ne spomnim tocno katero krizisce.
Imajo pa od ovalnih skatel do srckov. Res super.

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close